YETI 10 980 Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 Tak jak w temacie, druga część Death Stranding, tytuł tematu do zmiany podczas oficjalnej zapowiedzi. Elle Fanning wystąpi w grze, nie jest to Lea 10/10 Seydoux, ale może być. Odwiedziny marketingowców Sony na co pan Kojima przepierdala ich hasj. Reedus wysprzęglił się jakiś czas temu. Wygląda na to, że aktor Norman Reedus ujawnił przedwcześnie, że pracuje nad Death Stranding 2, sequelem produkcji z 2019 roku. Na oficjalne potwierdzenie musimy poczekać. Odtwórca głównej roli w pierwszej produkcji rozmawiał z magazynem Leo Edit, gdzie - jak się wydaje - powiedział kilka słów za dużo. - Dopiero co zaczęliśmy drugą część - zapewnił. https://www.eurogamer.pl/powstaje-death-stranding-2-plany-ujawnil-sam-norman-reedus Obstawiam, że pierwszy zwiastun zobaczy 8.12 na VGA. Cytuj
Psyko 177 Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 (edytowane) Gdzie mogę złożyć pre-order? Edytowane 13 października 2022 przez Anal Wake 3 Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 Czekam na to strasznie! 1 1 Cytuj
Paolo1986 728 Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 Właśnie kończę pierwszą część, więc dawać mi tu na deser part II 1 1 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 Mam nadzieje ze redus jednak kłamal i kojima im kazal trolowac by później dostać kijem na twiterze dla większej autentyczności. DS to taka gra na raz, koniec przygody bardzo mnie zmęczył, bo to satysfakcja mija bardzo szybko z noszenia paczek gdy kolejny raz uśmiecha się rozmazany awatar kolesia z podziemi. Kojima jak powiedział że nie chce dalej tego robić to pewnie sam doszedł do takich samych wniosków ale przyszli ludzie z pieniążkami od sony i powiedzieli ze ma robić dwojke albo niech spada do konami kluby fitness robić. Chciałbym się mylić co do tego drugiego ale branża pokazała że tabelki w excelu najważniejsze dla alkoholika 2 Cytuj
łom 1 975 Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 Dla mnie najciekawsze momenty Death Stranding to te gdzie coś się posypało i trzeba było improwizować. Przykładowo motor zaciął się na kamyku przez co spadłem z paczkami w kanion, zobaczyli to przeciwnicy którzy zaczęli mnie rzucać z góry włóczniami a ja goniłem dnem kanionu przez 3 minuty bo nie miałem jak się wydostać. Samo dostarczenie paczek bez nowych przeszkadzajek za drugim razem może już nudzić więc mam nadzieję że w nowej części będzie więcej 'skryptowanych' misji (jakieś mocno utrudniające warunki atmosferyczne, bardziej ogarnięte patrole czy potworki). Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 Ruszyły już rozkminy i społeczność podejrzewa, że ta aktorka z plakatu to może być to dziecko w kapsule higgsa. Higgs miał czerwony zbiornik a ona jest na czerwonym tle Być może to też Lou. Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 Death Stranding było fajne i spędziłem z nim kilkadziesiąt godzin ale sądzę, że formuła się wyczerpała i wolałbym nowe IP 2 1 Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 Wcześniej coś mówił, że dwójka i tak może być całkiem inna, bo pewnie sam sobie zdaje sprawę, że to jest raczej materiał na jednorazowe uderzenie. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 Najlepsza (obok RDR2) gra tamtej generacji, inna, growa, kojimowa, więc jak tu nie czekać na drugą część? Cytuj
messer88 6 456 Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 Wiadomo że będzie arcydzieło i Day one biorę 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 Fajnie, jakbyśmy dostali teraz jakieś lasy, bagna, trzeba byłoby wycinać zarośla przed nami, uważać, żeby nie utopić się w bagnie, no kurde pomysłów jest sporo. Cytuj
LiŚciu 1 332 Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 Ja bym chciał jakieś miasta. Ta misja z apomiastem w jedynce była wyjebana w kosmos. Albo jakieś miasta podziemne w których jeszcze ludzie żyją. Faktycznie ta laska z plakatu to może być Lou lub inny BB. 1 Cytuj
mugen 1 951 Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 Fajnie jakby główny bohater był ślepy, co odzwierciedlałby cały czas czarny ekran i grę trzeba by przejść właśnie tak, na czuja, kierując się tylko dźwiękami. 1 Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 (edytowane) No jak wspominał, że to nowy gatunek Stranded Games (xD) to dwójka może być oparta na czymś innym a zachować 'budowanie świata przez wszystkich grających'. Edytowane 13 października 2022 przez Szermac Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 Uwielbiam to uniwersum ale nie chcialbym zwczynac od poczatku. Rozumiem ze to bedzie z gola inne doswiadczenie od pana Kojimy. Osobiscie chcialbym wiekszy arsenal i nacisk na akcje. Zreszta niewazne! Wezme co bedzie Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 Najlepszy moment Death Stranding jak leciały napisy końcowe, te właściwe, więcej się nie nabiore na gre chińczyka. 1 Cytuj
Figuś 21 170 Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 Dzięki Profanek worfarm remasterale analysis 1 Cytuj
Pupcio 18 386 Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 Równie dobrze pan wielki kojima może zrobić z tego strzelanke skradanko zabijanke, a jak będzie miał humor to i wyścigi. Nie mierzcie geniuszu pana Kojimy swoją zachodnią miarą yebane polaczki To Hideo Fucking Kojima a nie jakiś paziu z ubisoftu czy inny płaczek z santa monica 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 21 minut temu, Pupcio napisał: Równie dobrze pan wielki kojima może zrobić z tego strzelanke skradanko zabijanke, a jak będzie miał humor to i wyścigi I to wszystko było w pierwszej części Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 13 października 2022 Opublikowano 13 października 2022 14 godzin temu, Anal Wake napisał: Gdzie mogę złożyć pre-order? Przepraszam za spam, skorzystam z okazji, póki nie ma o czym pisać, ale muszę pochwalić Masz cudowny nick Cytuj
Psyko 177 Opublikowano 14 października 2022 Opublikowano 14 października 2022 A dziękuje kolega, chciałem połączyć klimat gierkowy z miłością do damskich pośladków i dziury między nimi Że tak poetycko to ujmę 1 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 października 2022 Opublikowano 14 października 2022 Mogę robić za kuriera przez następne X części. Death Stranding po prawdzie, jest najważniejszą grą ostatnich lat. 1 1 Cytuj
Psyko 177 Opublikowano 14 października 2022 Opublikowano 14 października 2022 Gierka fajna, ale żeby jedna z najważniejszych? Przyjemna grafomania Kojimbo z łażeniem od punktu A do punktu B i podziwianiem ładnych widoczków. Tylko tyle i aż tyle Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 14 października 2022 Opublikowano 14 października 2022 Jak by to ujac: wyprzedzila swoje czasy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi