KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Jestem przekonany na 99%, że główną bohaterką będzie Ellie Fanning, nie Reedus. Ewentualnie w trakcie gry po prologu dojdzie do zmiany z Reddusa na Ellie. Cytuj
Boomcio 4 072 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Albo dowolny wybór i dwie linie fabularne... Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Super, że robią kontynuację. Jestem bardzo ciekaw co tam Kojima wysmaży tym razem bo sam zwiastun mocno intryguje. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Trzy i pół bomby Day one. 2 7 Cytuj
ASX 14 660 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Cytat To say the COVID-19 pandemic affected Hideo Kojima's writing of Death Stranding 2 would be an understatement. The Kojima Productions founder officially unveiled the sequel at tonight's Game Awards, and after showing the first look, stayed on stage for a while to answer some questions from host Geoff Keighley. "I had the story written before the pandemic, but after experiencing the pandemic, I rewrote the whole thing from scratch," he told Keighley after being asked how the pandemic affected the game. "I also didn't want to predict any more future, so I rewrote it." It's true that Kojima has earned a somewhat infamous reputation for predicting the future with his games; Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty was far ahead of its time in portraying how quickly misinformation can spread online. And the first Death Stranding's themes of loneliness had some eerie parallels to the COVID-19 lockdown that would be put into place just months after its 2019 release. So, one might understand if Kojima wanted to put away the crystal ball for a while. https://www.ign.com/articles/hideo-kojima-rewrote-death-stranding-2-after-the-covid-19-pandemic Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 mi sie wydawalo, ze ta postac z czerwona masku na koncu to wlasnie Ellie szczerze mowiac. a w tle glos Higgsa jeno dla zmyły. Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Tez delikatnie obstawiam ze to Lou z gitara na końcu. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Niech tylko naprawią fizykę jazdy pojazdami (w szczególności kolizje z małymi kamykami) i dadzą więcej bardziej ograniczonych miejscówek (bo wymijanie patrolów na w pełni otwartej przestrzeni jest za proste) a to będzie konkretny powód dla kupna PS5, bo mimo że nie uważam DS1 za grę idealną to jest jedyna w swym rodzaju. A pierwsze skojarzenie jakie miałem odnośnie tego kolesia na końcu to Raiden z MGS4 xd 1 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Kontynuacja mojej drugiej ulubionej gierki z poprzedniej generacji Ciekawe czy Sam będzie glównym protagonistą. Lekko zdziadział więc może będzie zmiana. Mimo że wiadomo było o tym iz kontynuacja powstaje ale trailer i tak ucieszył mordę. 1 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Ale dzisiaj wjedzie do kakałka powrót do jedynki, mam tam rozgrzebane 3 przejście, rozdział 5 chyba Cytuj
Jachu 1 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Mi patrząc na to co zaprezentowali, DS2 strasznie zapachniało MGS-em. Może rzeczywiście świat i założenia te same, ale już sama rozgrywka, to już coś innego? Oby.Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 No kurwa dobra była. Ale czekam, top3 2019, Pan Hideo powrócił do panteonu developerów. A baba na pewno nie będziemy chodzić - weźmie dwie skrzynki i po robocie, musi być potężny SAM BRIDGES. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 (edytowane) Też zdaje mi się, że wjedzie inny gameplay. Dlatego tak bardzo nie chcą nazywać tego Death Stranding 2 bo tu już nie będzie chodziło o Strandowanie Ale jak zostanie kurierka w tak wyglądającym świecie z tymi postaciami i pomysłami Kojimbo, no to kurrrrr będzie sztos tak czy siak. Jedynka to jedna z gierek żyćka. Edytowane 9 grudnia 2022 przez Szermac Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 7 godzin temu, Kmiot napisał: Trochę dziwne, że wszędzie tytuł figuruje jako DS2, nawet podczas"wywiadu" na scenie się nim posługiwali. Roboczy albo coś się za tym kryje, że tak unikają nazwania gry po prostu Death Stranding 2. Z tym trollem to nigdy nie wiadomo. Rozumiem to tak, jak wcześniej mówił, że kolejny DS może być zupełnie inną grą. Jeszcze te słowa na trailerze "czy powinniśmy być połączeni?" Jakby chciał zrobić coś w odwrotną stronę. Pewnie pójdzie w klasycznego akcyjniaka, może z domieszką skradanki. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Nie no, budowanie z graczami musi zostać. Kilka dni temu zacząłem DS i to budowanie dróg jest uzależniające. Bawię się świetnie, jeszcze jak widzisz, że inni dokładają się do budowy, coś świetnego. Wg mnie to wizytówka DS te wszelkie konstrukcje. Jeszcze jakby od czasu do czasu dało się zobaczyć innego gracza to byłoby ekstra. Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 To kiedy startują preordery? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Obstawiam że gra wyjdzie nie wcześniej jak pierwsze półrocze 2024 Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Jedynka to dla mnie mistrzostwo pod każdym względem wiec po tym pokazie jestem pewny pre orderu i czekam podoba mi się powrot znanych bohaterów a ciekawi mocno krajobraz i czy gameplay zostanie zmieniony Cytuj
hudiny 14 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Fajnie by było gdyby DS2 poszło w kierunku skradanki. Druga sprawa to mam nadzieje, że nie będzie 200+ misji pobocznych, które się niczym nie różniły. Po trzecie walki z bossami. Mam nadzieje, że będą, bo te w części pierwszej to był żart. Po czwarte, świat mógłby być bardzie skupiony. Taki w mikroskali. Kojima nie umie „otwarty świat” Podsumowując, musi się dużo zmienić względem części pierwszej, żeby ta gra mnie zainteresowała. 1 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 (edytowane) W sumie to stawiam na dużo podwodnych motywów. Zresztą już była podpowiedź w dodatkowej scenie w kwaterze w Director's Cut. Edytowane 9 grudnia 2022 przez Szermac Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 O jezu kurwa tylko nie skradanka 3 3 1 1 Cytuj
Ukukuki 7 008 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 No dokładnie, jeden z nudniejszych gatunków. 2 Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 9 grudnia 2022 Opublikowano 9 grudnia 2022 Niech po prostu dadzą więcej wszystkiego,, więcej konstrukcji, szczególnie tych w postaci dróg, na które ludzie się zrzucają, nowe gadżety, pojazdy, itd. Do tego jakieś udogodnienia, jak możliwość zbierania rzeczy ze środka pojazdu chociażby. Fajnie byłoby też zobaczyć od czasu innego gracza. Nie mówię o kooperacji, ale takie mijanie się w podróży, jakaś wymiana emot czy nawet mały handel i byłoby ekstra. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 10 grudnia 2022 Opublikowano 10 grudnia 2022 14 godzin temu, hudiny napisał: Fajnie by było gdyby DS2 poszło w kierunku skradanki. Nie bez powodu ten gatunek jest zdechły. I niech tak zostanie. 1 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi