Skocz do zawartości

Death Stranding 2 On The Beach

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To są właśnie Ci gracze od czasów ps3 i asasynów. Jak mają zrobić coś więcej niż zakraść się do chłopa i wcisnąć guzik z duszeniem to już ich przerasta

• Plusik 1
  • Haha 1
  • beka z typa 3
Opublikowano
7 minut temu, McDrive napisał:

Nie bez powodu ten gatunek jest zdechły. I niech tak zostanie.

Przestań bredzić. Dobrych skradanek nigdy za wiele.

O ile w jedynce odrzuciło mnie zarządzanie zasobami i dialogi (pograłem 2 godziny, więc wiem, że to nie jest miarodajne), tak po obejrzeniu tego zwiastuna utwierdzam się w przekonaniu, że Kojima to jest świetny reżyser wizualny. Te wszystkie jego pokręcone pomysły wyglądają niesamowicie i chętnie obejrzałbym wielki film kinowy osadzony w tym uniwersum. Żeby jeszcze tylko ktoś mu pomógł z dialogami to byłoby cycuś glancuś. :kaz:

• This 1
Opublikowano

Na Kojime trzeba po prostu dorosnąć - tak było z mgs2, tak było przy death stranding, tak będzie w przyszłości - nie wszyscy docenia wizjonerstwo tego kochanego skośnookiego Pana.

CZEKAM FCHUJ

Opublikowano
1 godzinę temu, Pupcio napisał:

To są właśnie Ci gracze od czasów ps3 i asasynów. Jak mają zrobić coś więcej niż zakraść się do chłopa i wcisnąć guzik z duszeniem to już ich przerasta

A w której skradance musiałeś zrobić coś więcej :huh:

Opublikowano
22 godziny temu, Paolo1986 napisał:

To kiedy startują preordery? :banderas:

To kiedy zamawiamy?:ohboy:

Brak Ps5 ale i tak kupię samą grę:czezky:
Kolejny powód czemu odkładam kasę i czekam na wersję Pro Ps5, niż dokładać do PieCa
. Wolę w inwestować tam gdzie są fajne i ciekawe tytuły, niż przepłacać za rosnący licznik klatek FPS, a mieć ograniczone tytuł.

Muszę dokończyć 1. Mnie martwi co zrobię, gdy ją skończę. Przedłużam jak nie wiem z budowaniami, by najdłużej się w tej "piaskownicy" bawić":banderas:

Opublikowano
1 hour ago, Soyokaze said:

To kiedy zamawiamy?:ohboy:

Brak Ps5 ale i tak kupię samą grę:czezky:
Kolejny powód czemu odkładam kasę i czekam na wersję Pro Ps5, niż dokładać do PieCa
. Wolę w inwestować tam gdzie są fajne i ciekawe tytuły, niż przepłacać za rosnący licznik klatek FPS, a mieć ograniczone tytuł.

Muszę dokończyć 1. Mnie martwi co zrobię, gdy ją skończę. Przedłużam jak nie wiem z budowaniami, by najdłużej się w tej "piaskownicy" bawić":banderas:

DS2 pewnie też wyjdzie dość szybko na PC

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Czoperrr napisał:

DS2 pewnie też wyjdzie dość szybko na PC

Dlatego muszę wydać min 2 tyś na GPU, a mi się nie chce po prostu. Wolę Prosiaka nawet za 2500 i mieć spokój na te 3-4 lata. Jak nie 5 lat. Plus ani myślę teraz wracać na PieCa. Nic mnie nie ciagnie z gatunku PeCetowych. Te gry co gram uciągnie moja kilkuletnia karta GTX.
To co mnie kręci jest bardziej właśnie konsolowe. Ja byłem zmuszony grać na PC, z powodu ograniczeń budżetowych. Coś za Coś.

Edytowane przez Soyokaze
Opublikowano
5 godzin temu, McDrive napisał:

Nie bez powodu ten gatunek jest zdechły. I niech tak zostanie.

Nie wiem czy jest zdechły i czy tak zostanie ale na pewno lepsza skradanka niż chodzonka (DS)

5 godzin temu, XM. napisał:

Na Kojime trzeba po prostu dorosnąć

Dokładnie. Gra nie dla wszystkich. Tylko dla dojrzałych graczy. Oniryczne doświadczenie i inne bzdury, żeby wyjaśnić, że robienie tego samego przez 30h jest fajne. 

• beka z typa 1
Opublikowano
6 godzin temu, Pupcio napisał:

Nie każdy lubi gry Kojimy, ale jednak każda z nich na koniec była GOTY lub top 3 w swoim roku, nawet mimo braku np. 3 aktu w MGS V xDD. Nawet mega niszowy Death Stranding zjechany przez niektórych pseudo recenzentów za brak strzelania, dla mnie top3 poprzedniej generacji i magnus opus gier kurierskich, zdobywajac mega popularność rownież na dlugo po premierze za swoją odmienność. :obama:.

Gra od razu wpada do topu najbardziej oczekiwanych produkcji. Ciekawe, co tam Hideo zaserwuje tym razem, na pewno będzie to znowu nieoczywiste. Gameplay loop podejrzewam, że będzie zupełnie inny niż w jedynce. Tutaj można sporo powariować. 

Opublikowano

Dziwne to jest dla mnie. Tamto(DC) wyglądało na symboliczne pożegnanie, a tutaj cały czas się tego trzyma, nawet ten metal gear w trailerze. W samym DS też za dużo bezpośrednich nawiązań

Spoiler

walka z higgsem jak z ocelotem w mgs4

, zamiast tworzyć zupełnie nowe "momenty", które będą pamiętane na lata.

Opublikowano

Nawet Pan Kojima dał się złapać na robienie nostalgicznych głupot dla starych zagrajmerów. Dopóki nie przysłonią nowych rzeczy to niech sobie będą

Opublikowano
17 minut temu, Szermac napisał:

Dla mnie to troche taki kolejny hint idący w stronę rimejku MGS albo coś. Tak jak było z trailerem DS Directors Cut i chowanie się Sama w pudełku

hahaha znowu zaczyna się odklejka. "Chłopaki, spokojnie kojima nas trolluje i w tym trailerze nie pokazal prawdziwego gameplayu"

Opublikowano
7 minut temu, SlimShady napisał:

Dziwne to jest dla mnie. Tamto(DC) wyglądało na symboliczne pożegnanie, a tutaj cały czas się tego trzyma, nawet ten metal gear w trailerze. W samym DS też za dużo bezpośrednich nawiązań

Ukryj zawartość

walka z higgsem jak z ocelotem w mgs4

, zamiast tworzyć zupełnie nowe "momenty", które będą pamiętane na lata.

Na razie to może grać na nas jak na skrzypcach, wiadomo że z tym panem nic nie wiadomo.

Opublikowano

Liczę, że Kojimbo zaskoczy nas innym gameplayem niż jedynka. Nie dlatego, że mnie nudził, ale

Spoiler

jednak ending i ten trailer sugeruje, że Bridges przestał mieć sens, a przynajmniej jego główny powód istnienia. No chyba, że ludzkość znowu będzie miała pod górkę i trzeba jeszcze raz zorganizować spedycję, ale nie lubię takich tanich zabiegów :/ 

Myślę jednak, że dostaniemy coś innego.

Opublikowano
3 minuty temu, Bartolinsky napisał:

Liczę, że Kojimbo zaskoczy nas innym gameplayem niż jedynka. Nie dlatego, że mnie nudził, ale

Pokaż ukrytą zawartość

jednak ending i ten trailer sugeruje, że Bridges przestał mieć sens, a przynajmniej jego główny powód istnienia. No chyba, że ludzkość znowu będzie miała pod górkę i trzeba jeszcze raz zorganizować spedycję, ale nie lubię takich tanich zabiegów :/ 

Myślę jednak, że dostaniemy coś innego.

Dokuadnie

Opublikowano
3 godziny temu, Bartolinsky napisał:

Liczę, że Kojimbo zaskoczy nas innym gameplayem niż jedynka

Jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Pierwsza część ma ciekawą mechanikę podróżowania, ale już sama walka była dla mnie drętwa i nudna. Konfrontacji z MULami wolałem unikać, a bossowie byli  rozczarowywujący. Walki wydawały się jakieś takie ślamazarne. Nawet ostatnie potyczki na froncie chciałem by jak najszybciej się skończyły. Dla mnie to był duży krok wstecz względem MGSa. 

• Plusik 1