Qbon 369 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Miazga jak dla mnie. Uwielbiam DS, dwójka w tej chwili to najbardziej wyczekiwana gra przeze mnie, szkoda, że 2025, liczyłem po cichu na ten rok. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Ależ trailer odwalił Kojima, jak za switch najlepszych czasów, a silnik decima to złoto Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Trailery Kojimy to jest jednak wydarzenie dla zmysłów, czasami wydaje mi się, że bardziej lubię jego epickie, odjechane trailery, niż jego gry, które żeby nie było, też uwielbiam :D. 1 Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 31 stycznia Autor Opublikowano 31 stycznia Oglądam właśnie na oledzie, graficznie cudo. Trailer świetny, sporo fajnych patentów, gadająca kukiełka animowana w 24 klatkach, rękawiczki na twarzy Fragile, końcowe show skrada gitara. Cały Kojima, oryginalny i zakręcony pomysł jeden obok drugiego. Cytuj
Moldar 2 271 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Trailer na plus ale dwie rzeczy mi się nie podobały. Dziwactwa to już powoli przekraczają jak dla mnie linię i martwię się o kukiełkę. Jak to będzie kolejny towarzysz gadający nam jakieś bzdety podczas podróży to jestem mocno na NIE. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Ten typ z gitarą dziwactwami Kojimbo próbuje dorównać MGS 2. Cytuj
Rozi 651 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia (edytowane) Ten "typ z gitarą", to Higgs. Cytat Sony Interactive Entertainment's State of Play confirming the title of the game, DEATH STRANDING 2: ON THE BEACH, arriving exclusively on PlayStation®5 in 2025. In DEATH STRANDING 2: ON THE BEACH, embark on an inspiring mission of human connection beyond the UCA. Sam—with companions by his side—sets out on a new journey to save humanity from extinction. Join them as they traverse a world beset by otherworldly enemies, obstacles and a haunting question: should we have connected? Step by step, legendary game creator Hideo Kojima changes the world once again. DEATH STRANDING 2: ON THE BEACH sees Norman Reedus, Léa Seydoux, and Troy Baker return to Hideo Kojima’s genre defying universe. They will be joined by Elle Fanning, Shioli Kutsuna, and Academy Award-winning film director George Miller. Hideo Kojima is joined by longtime collaborator Yoji Shinkawa who will direct character and mechanical design, with Ludvig Forssell and Kyle Cooper reprising their roles as musical director and title designer, respectively. Edytowane 31 stycznia przez Rozi Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Ten typ z gitarą dziwactwami Kojimbo próbuje dorównać MGS 2.Miałem dokładnie takie samo skojarzenie.Niestety mgs2 dla mnie zniszczył kilkoma bzdurami.Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Pustynia wygląda obłędnie.No i możliwe że piasek zaskoczy jakaś mega fizyka podczas podróży.Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rozi 651 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Elka jest nie z tego świata, coś mi tu nie gra. Czemu Sam jest stary i młody? Dlaczego Higgs jest jokero-draveno-stingiem z gitarą? Kim/czym jest Lou? Jeden trailer, a tyle pytań. Oby tylko dożyć tego 2025 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego (edytowane) Plus release'u w 2025? Więcej trailerków przed premierką :):). Edytowane 1 lutego przez KrYcHu_89 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 5 godzin temu, Rozi napisał: Zdecydowanie najładniejsza gra wczorajszego pokazu. Pełny nextgen. Te krajobrazy pustyni, gór, fizyka fali powodziowej coś pięknego. Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego To jeszcze gra? Bo czułem, jakbym oglądał zajebisty film I tak, szkoda, że jednak dopiero w 2025. Cytuj
Wojtq 809 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Gra wygląda mega bogato. Szkoda, że nie mam cierpliwości do pierwszej części, ale jeśli nadchodzący film będzie wyglądał podobnie to chętnie się zanurzę w tym świecie w sali kinowej. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Ale to było dojebane Hideo jak to Hideo, popierdolone rzeczy od początku do końca, ale jako jeden z nielicznych naprawdę intryguje swoimi chorymi rzeczami. I pani Fanning 1 Cytuj
mario10 548 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Kojima w swoim stylu, że nie wiadomo o co chodzi, ale z DS też tak było. Wygląda świetnie czekam na tą gierkę bardzo Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Pan Hideo namieszał tym trailerem. Wygląda to niesamowicie. Uwielbiam takie nieszablonowe gry. Trochę wywołało mi to wszystko skojarzenia z MGS2, ale ja akurat dobrze wspominam te część - jak każdego MGSa do 4 części. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Głupoty hideo jak to głupoty hideo jak komuś przeszkadza że główny zły wygląda jakby uciekł z koncertu metaluszków to chyba przespał każdą grę tego chińczyka. Ja tam lubię że w tych "poważnych" czasach dalej wciska te durnoty jak w starych dobrych zagrajmerskich czasach. Mnie sama historia i bohaterowie już w jedynce jakoś nie porwała więc i tu mam w sumie trochę wyjebane ale już w chodzenie po tych pięknych terenach przy tej atmosferze to już zdecydowanie nie mam Obok gta tak naprawdę jedyną gra na którą czekam jak za gówniaka 1 1 Cytuj
łom 2 026 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Ostatni raz grałem w jedynkę na premierę więc nawet jeśli to będzie to samo tylko w nowych lokacjach to trzeba będzie sprawdzić. Tylko niech poprawią kolizje pojazdów z otoczeniem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi