ASX 14 653 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 47 minut temu, Rtooj napisał(a): Ta scena z dwoma babkami to już można pomylić z filmem. Jeszcze jedna generacja i nie będzie można poznać czy to gra czy film. nie wiem, ja ani przez chwilę nie miałem wrażenia że oglądam żywych aktorów, głównie przez charakterystyczne woskowe twarze. Jak na grę wygląda spoko, ale gdzie temu do fotorealizmu. 1 Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Ehh ja jak nie widzę gameplayu to mi się lampka zapala że zaraz będzie jakaś obsuwa No dla mnie to obok Dooma najbardziej wyczekiwana gra Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 28 minut temu, ASX napisał(a): nie wiem, ja ani przez chwilę nie miałem wrażenia że oglądam żywych aktorów, głównie przez charakterystyczne woskowe twarze. Jak na grę wygląda spoko, ale gdzie temu do fotorealizmu. spoko, każdy ma inny poziom naiwności Moja siostra kompletnie nie ma styczności z grami i jak widziała kiedyś filmik z tlou2 to się pytała czy to film. Dla mnie tam nie było miejsca na wątpliwości, ale w kilku momentach w ds2, np. w scenie robienia zdjęć, już bym się dał nabrać gdybym nie miał wiedzy i nie grał. Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Dickman patrz i się ucz od mistrza jak się robi baby w ciąży 2 Cytuj
Wojtq 795 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Uwielbiam dziwaczność tego świata, ale cholera, 2 razy podchodziłem do tej gry po 5-8 godzin za każdym razem i męczyłem się strasznie. Chyba pozostaje mi czekać na zapowiedziany już film. Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września dawać kurde datę nadejścia tego growego Jezuska! Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Teraz, messer88 napisał(a): dawać kurde datę nadejścia tego growego Jezuska! Coś mi się wydaje, że budżet gry jest duży xD 2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a): Walka o GOTY chyba najwieksza od lat w 2025. O ile DS2 i GTA VI wyjdą razem w tym samym roku, na razie mamy info, że nie podali daty na TGS, więc ciężko powiedzieć jaki jest stan gameplayu... Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Proszę niech to wyjdzie w lutym Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września DS2 KC2 GTAVI a i kasztany jak murzyn ubisoftowyy 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września 2025 zapowiada się na powrót wysokobudżetowych AAA. Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Niesamowity jest decima engine doprawiony pieprzem Hideo, który od zawsze robi najlepsze cutscenki w tej branży 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września W dniu 29.09.2024 o 06:47, elvis004 napisał(a): Jest i coś nowego Zawsze mi się kojarzy ta nuta z tą sceną Cytuj
MEVEK 3 513 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września W dniu 29.09.2024 o 09:53, Daffy napisał(a): Niesamowity jest decima engine doprawiony pieprzem Hideo, który od zawsze robi najlepsze cutscenki w tej branży Niesamowity czlowiek z niego. Juz nie jest blokowany przez korpo, wiec moze rozwijac skrzydla w kierunkach ktore mu odpowiadaja. No pieknie to rozegral. Kibicuje mu z calego serca. Moze w kocu zrobi ten horrorek ktorym nas tak straszyl 1 Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Normlanie nabrałem ochoty na PC teraz przejść. Mam nadzieje że bez Prosiaka nie będę się tak męczyć na zwykłej PS5 jak DS1 na zwykłej PS4. Cytuj
Rooofie 156 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września 7 godzin temu, Szermac napisał(a): Ten z 1999 znacznie lepszy, mniej cringowy i nie zalatuje wylaną spermą 1 3 Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Fajnie, że sceneria będzie bardziej zróżnicowana niż w jedynce. Ja wiem, że najebane wszędzie kamulce to cześć gameplay'u ale mix zieleni i szarości sprawiał, że oczy mi krwawiły. Dobrze, że był też węzeł górski Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi