Square 8 503 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Skończyłem ostatnio DS więc czekam na kontynuację. Tym razem będzie grane Day 1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Lepiej późno niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu No miałem przerwę jakoś prawie dwa lata chyba, ale teraz się wkręciłem i wpadła nawet ta słabo zaprojektowana platyna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Ja od jedynki dwukrotnie się odbiłem. Przy pierwszym podejściu na premierę nie dałem się wciągnąć ani nie dałem czasu grze się rozkręcić, poznać mechaniki etc. i odstawiłem. Przy drugim jakiś inny tytuł mnie odciągnął. Jakiś tydzień temu zrobiłem trzecie podejście od nowa, siadło i co jest sztos Remake silenta poszedł w odstawkę, ogarniam teraz budowę sieci tyrolek, dalej drogi stawiam i bawię się w tego kuriera tak, że 2 również day one! Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Tyrolki w gorach to sama przyjemnosc ( pamietaj o upgradach do nich) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 52 minuty temu, MEVEK napisał(a): Tyrolki w gorach to sama przyjemnosc ( pamietaj o upgradach do nich) Stawiając kolejną w górach już mam na plecach materiały do up na 2 lvl Z innej beczki chyba największy fun jak narazie to mi sprawia samo planowanie, budowanie i kombinowanie jak to zgrać ze sobą wszystko. Jeszcze wczoraj zaczęły mi się pojawiać tyrolki innych graczy więc już zmieniło się planowanie Narazie buduje dopóki limit mi na to pozwala, kombinuje gdzie poprawić siec żeby zwolnić miejsce i tyrolkę postawić tam gdzie mi jeszcze brakuje. Jak już mam full przepustowość to wracam do "misji fabularnych" i nabijania 5* żeby zwiększyć przepustowość. Drogi pomimo tego, że już skupiam się na sieci tyrolek dalej stawiam, najdzie mnie a to teraz podciągniemy parę dróg, a paczki czekają. Co do DS2 ciekaw jestem czy ale jeśli tak to co dojdzie z nowości w kwestii właśnie "budowania", fajnie, że nowe "biomy" bedą. Pustynia prezentuje się zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Tyrolki robią mega robotę choć ja zawsze stawiałem własną sieć. Na początku dokładałem do innych graczy ale wydaje mi się, że po jakimś czasie mi znikały. Świetna gra i warto w nią zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi