drozdu7 3 157 Opublikowano niedziela o 21:13 Opublikowano niedziela o 21:13 Jebaniec, na jego gry się czeka. Cytuj
Square 8 994 Opublikowano niedziela o 21:14 Opublikowano niedziela o 21:14 1 minutę temu, Szermac napisał(a): No nic to, trzeba odpalić se jedynke i oby do 26 maja. Czerwca chyba. Cytuj
drozdu7 3 157 Opublikowano niedziela o 21:15 Opublikowano niedziela o 21:15 I tak bardzo szybko, raczej wszyscy stawiali szybciej Yotei a DS2 na koniec roku Cytuj
MEVEK 3 696 Opublikowano niedziela o 21:15 Opublikowano niedziela o 21:15 Cieplutko mi sie zrobiło i jeszcze ten motyw z Solid Snakiem Kolekcjonerka, gdzie jesteś ? Cytuj
Jakim 1 802 Opublikowano niedziela o 21:15 Opublikowano niedziela o 21:15 Piękne Chinol znów to zrobił. Ogień z anala. Cytuj
Square 8 994 Opublikowano niedziela o 21:15 Opublikowano niedziela o 21:15 Dwa dni wcześniej z Deluxe. Cytuj
Pix 1 103 Opublikowano niedziela o 21:17 Opublikowano niedziela o 21:17 Symulator kuriera inpostu tym razem z bardziej różnorodnymi widokami Cytuj
Szermac 3 123 Opublikowano niedziela o 21:19 Opublikowano niedziela o 21:19 1 minutę temu, Square napisał(a): Czerwca chyba. No faktycznie, myślałem o czerwcu, nie wiem czemu napisałem Maj xD Jutro urlopik uklepać trzeba. Ta Decimka na PROśmieciu wjedziee Cytuj
LiŚciu 1 292 Opublikowano niedziela o 21:23 Opublikowano niedziela o 21:23 Fajnie że chodzonko będzie praktycznie takie jak w jedynce. I fajnie że świat się zmienił mocno surrealistycznie. Cytuj
MYSZa7 9 021 Opublikowano niedziela o 21:28 Opublikowano niedziela o 21:28 Zobaczyłem tylko urywki trailera, coś pięknego, tyle mi wystarczy. Cytuj
jimmy 1 677 Opublikowano niedziela o 21:28 Opublikowano niedziela o 21:28 Paskudna ta figurka z kolektorki i jeszcze gra w formie kodu Gra zapowiada się nieziemsko i premiera szybciutko. Obawiam się tylko recyklingu motywów jak z tymi żołnierzami np., no jednak sporo rzeczy z tego trailerka widzieliśmy w jedynce. Żeby nie było jak z Zeldą TOTK, gdzie gra w każdym aspekcie lepsza od poprzedniczki, a jednak męczyła już trochę bułę. Zaskocz mnie Kojima san. Cytuj
Whisker 1 456 Opublikowano niedziela o 21:30 Opublikowano niedziela o 21:30 W czerwcu na Pro wjeżdża DS2 i Pany jak to wygląda, ta muzyka, grafika i fabuła poryje berety! Cytuj
Qbon 422 Opublikowano niedziela o 21:31 Opublikowano niedziela o 21:31 Szybko premiera, jestem w szoku. Spodziewałem się najwcześniej na jesień. Day one. Cytuj
Whisker 1 456 Opublikowano niedziela o 21:32 Opublikowano niedziela o 21:32 Super że tylko cyfra bo po przesiadce na Pro nie kupię za miliony optyka Ale jakie tam światy będą teraz i SNAKE! Cytuj
Faka 4 103 Opublikowano niedziela o 21:32 Opublikowano niedziela o 21:32 Mam nadzieję, że usprawnili jeżdżenie autem po tych wertepach, bo wszyscy doskonale pamiętają jak to wyglądało w jedynce, czyli chujowo. Do reszty zastrzeżeń nie mam i fajny był ten follow up do MGS. No, nic, czekać na złożenie preorderka i byle do czerwca. Cytuj
WisnieR 2 798 Opublikowano niedziela o 21:34 Opublikowano niedziela o 21:34 Ja jebie niech już ten OLED przychodzi i trzeba będzie do czerwca PRO kupić chyba dla tej gry. Cytuj
Pix 1 103 Opublikowano niedziela o 21:35 Opublikowano niedziela o 21:35 Audiowizualnie pięknie się to prezentuje, a znając Hideo będzie też ORYGINALNIE (i krindżowo), ale potem człowiek sobie przypomina, że to znowu pewnie będzie w 80% zapierdalanie po pustych przestrzeniach w tę i z powrotem i trochę entuzjazm gaśnie. No ale day one wjeżdża oczywiście. Cytuj
Whisker 1 456 Opublikowano niedziela o 21:35 Opublikowano niedziela o 21:35 No oled, nagłośnienie atmos i pro to podstawa żeby godnie w to pograć 1 1 Cytuj
MYSZa7 9 021 Opublikowano niedziela o 21:35 Opublikowano niedziela o 21:35 1 minutę temu, WisnieR napisał(a): Ja jebie niech już ten OLED przychodzi i trzeba będzie do czerwca PRO kupić chyba dla tej gry. Cyfre kupisz? Cytuj
Whisker 1 456 Opublikowano niedziela o 21:36 Opublikowano niedziela o 21:36 Teraz, Pix napisał(a): Audiowizualnie pięknie się to prezentuje, a znając Hideo będzie też ORYGINALNIE (i krindżowo), ale potem człowiek sobie przypomina, że to znowu pewnie będzie w 80% zapierdalanie po pustych przestrzeniach w tę i z powrotem i trochę entuzjazm gaśnie. No ale day one wjeżdża oczywiście. Widać że więcej fabuły się szykuje na szczęście Cytuj
Daffy 10 836 Opublikowano niedziela o 21:36 Opublikowano niedziela o 21:36 Decima Engine + Kojima z głową pomysłów = mózg rozjebany, po prostu trailer zapiera dech Cytuj
Whisker 1 456 Opublikowano niedziela o 21:36 Opublikowano niedziela o 21:36 Teraz, MYSZa7 napisał(a): Cyfre kupisz? Tutaj tylko cyfra wchodzi w gre, napęd by się zajechał przy 200-300h 1 2 1 Cytuj
Patapon 85 Opublikowano niedziela o 21:37 Opublikowano niedziela o 21:37 Kojima próbuje pokazać, że bez niego Snake jest martwy czy to tylko ból pupci? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi