Skocz do zawartości

Death Stranding 2 On The Beach

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Square napisał(a):

Czerwca chyba.

No faktycznie, myślałem o czerwcu, nie wiem czemu napisałem Maj xD

Jutro urlopik uklepać trzeba.

Ta Decimka na PROśmieciu wjedziee :obama:

Opublikowano

Paskudna ta figurka z kolektorki i jeszcze gra w formie kodu :frog:

Gra zapowiada się nieziemsko i premiera szybciutko. Obawiam się tylko recyklingu motywów jak z tymi żołnierzami np., no jednak sporo rzeczy z tego trailerka widzieliśmy w jedynce.

Żeby nie było jak z Zeldą TOTK, gdzie gra w każdym aspekcie lepsza od poprzedniczki, a jednak męczyła już trochę bułę. Zaskocz mnie Kojima san.

Opublikowano

Mam nadzieję, że usprawnili jeżdżenie autem po tych wertepach, bo wszyscy doskonale pamiętają jak to wyglądało w jedynce, czyli chujowo. Do reszty zastrzeżeń nie mam i fajny był ten follow up do MGS. No, nic, czekać na złożenie preorderka i byle do czerwca. 

Opublikowano

Audiowizualnie pięknie się to prezentuje, a znając Hideo będzie też ORYGINALNIE (i krindżowo), ale potem człowiek sobie przypomina, że to znowu pewnie będzie w 80% zapierdalanie po pustych przestrzeniach w tę i z powrotem i trochę entuzjazm gaśnie. 

No ale day one wjeżdża oczywiście.

Opublikowano
Teraz, Pix napisał(a):

Audiowizualnie pięknie się to prezentuje, a znając Hideo będzie też ORYGINALNIE (i krindżowo), ale potem człowiek sobie przypomina, że to znowu pewnie będzie w 80% zapierdalanie po pustych przestrzeniach w tę i z powrotem i trochę entuzjazm gaśnie. 

No ale day one wjeżdża oczywiście.

Widać że więcej fabuły się szykuje na szczęście