Whisker 1 456 Opublikowano niedziela o 21:37 Opublikowano niedziela o 21:37 Teraz, Daffy napisał(a): Decima Engine + Kojima z głową pomysłów = mózg rozjebany, po prostu trailer zapiera dech I ten soundtrack Cytuj
Antihero_ 44 Opublikowano niedziela o 21:37 Opublikowano niedziela o 21:37 Ja liczę tylko na więcej różnorodności, więcej akcji i epickości pomiędzy spokojnymi (albo i nie) zleceniami i będzie idealnie. IMO nawet trailer lepiej poukładany niż przy DS1, chociaż wtedy - naturalnie, zresztą - nie wiedział, o co tam w ogóle chodzi. xD Cytuj
Whisker 1 456 Opublikowano niedziela o 21:37 Opublikowano niedziela o 21:37 Teraz, Patapon napisał(a): Kojima próbuje pokazać, że bez niego Snake jest martwy czy to tylko ból pupci? Bardziej ukłon w stronę fanów Cytuj
LiŚciu 1 292 Opublikowano niedziela o 21:37 Opublikowano niedziela o 21:37 1 minutę temu, MYSZa7 napisał(a): Cyfre kupisz? Nie będzie fizyka na premiere? W kolekcjonersce wiem że cyfra ale standard też cyfra? Cytuj
MYSZa7 9 021 Opublikowano niedziela o 21:38 Opublikowano niedziela o 21:38 Teraz, Whisker napisał(a): Tutaj tylko cyfra wchodzi w gre, napęd by się zajechał przy 200-300h Wiśnier i cyfra Rok będzie się zastanawiał nad kupnem napędu. Cytuj
Daffy 10 836 Opublikowano niedziela o 21:39 Opublikowano niedziela o 21:39 Zgłaszam petycje by każda gra na rynku działała na decimie 1 Cytuj
MYSZa7 9 021 Opublikowano niedziela o 21:43 Opublikowano niedziela o 21:43 4 minuty temu, LiŚciu napisał(a): Nie będzie fizyka na premiere? W kolekcjonersce wiem że cyfra ale standard też cyfra? Pewnie będzie normalne wydanie pudełkowe będzie, chodziło mi o to że docelowo Pro jest bez napędu. Cytuj
Szermac 3 123 Opublikowano niedziela o 21:44 Opublikowano niedziela o 21:44 Z tego co pokazali, a już w ciul pokazali, to raczej będzie różnorodniej. Choć dużo motywów z jedynki. Złol za Madsa, też motyw z wojną? Tylko ten chyba w bardziej współczesnych bitwach brał udział. Swoją drogą bardzo spoko aktor. Trzeba zacząć odliczanie powoli do nadejścia tego GOTG Cytuj
Whisker 1 456 Opublikowano niedziela o 21:46 Opublikowano niedziela o 21:46 Do Berlina trzeba się wybrać na trasę koncertową, kiedyś o tym marzyłem słuchając ost z jedynki no i proszę, chłopaki posłuchali Cytuj
MYSZa7 9 021 Opublikowano niedziela o 21:48 Opublikowano niedziela o 21:48 Ciekawe czy Kojima wrzuci utwory tej polskiej artystki, Hanny Rani. Cytuj
Pix 1 103 Opublikowano niedziela o 21:48 Opublikowano niedziela o 21:48 Decima rzeczywiście jak zwykle top. Jak miło w końcu coś zobaczyć nie na unrealu 1 Cytuj
Whisker 1 456 Opublikowano niedziela o 21:51 Opublikowano niedziela o 21:51 2 minuty temu, MYSZa7 napisał(a): Ciekawe czy Kojima wrzuci utwory tej polskiej artystki, Hanny Rani. Mówił na panelu że ma sporo jeszcze w rękawie utworów więc jest szansa. 1 Cytuj
bountyhunter 129 Opublikowano niedziela o 22:22 Opublikowano niedziela o 22:22 Niewiele już pamiętam z jedynki, zwłaszcza z jej dziwnej historii, ale nigdy nie zapomnę jak dobrze siadł mi jej gameplay i tego wrażenia, że gram w coś innego, świeżego. Nie spodziewałem się takiej róznorodności lokacji po sequelu. I jak to wygląda, omg. Wjedzie kombo urlopik + day 1. Tylko trochę dużo było scen akcji, tzn. strzelania Mi się dobrze grało angażując się jak najmniej w wymianę ognia, ale może to tylko tak na potrzeby pokazu wsadzili. Cytuj
Starh 3 201 Opublikowano niedziela o 22:37 Opublikowano niedziela o 22:37 Co tu dużo mówić szykuje się Goty 2025. Gra wygląda obłędnie, fabularnie jak u Kojimy będzie pewnie dużo twistów Czekanie na premierę na PC będzie się trochę dłużyć, ale jak już wyjdzie o Panie :O Cytuj
Square 8 994 Opublikowano niedziela o 22:45 Opublikowano niedziela o 22:45 22 minuty temu, bountyhunter napisał(a): Tylko trochę dużo było scen akcji, tzn. strzelania Mi się dobrze grało angażując się jak najmniej w wymianę ognia, ale może to tylko tak na potrzeby pokazu wsadzili. W jedynce było sporo tego. 1 Cytuj
Szermac 3 123 Opublikowano niedziela o 22:46 Opublikowano niedziela o 22:46 To teraz, z tego co widać, będziemy popylać z Lou w nosidełku normalnie(choć nie zawsze), co nie dziwne bo trochu się urosło xd Cytuj
Square 8 994 Opublikowano niedziela o 22:51 Opublikowano niedziela o 22:51 Wpis na blogu ze szczegółami https://blog.playstation.com/2025/03/09/death-stranding-2-on-the-beach-launches-june-26-collectors-edition-revealed/ Deluxe nie warty zakupu, preorder zwyklaka starczy. Cytuj
KrYcHu_89 2 592 Opublikowano niedziela o 23:03 Opublikowano niedziela o 23:03 Prawie trafiłem z tym majem 2025. Pan Hideo już się zbliża, już puka do mych drzwi . Wreszcie gra wykorzystująca potencjał PRO + OLED + Dolby Atmos + Hideo Kojima, po prostu Metal Gear Stranding <3. Cytuj
oFi 2 596 Opublikowano niedziela o 23:47 Opublikowano niedziela o 23:47 Glowa metal gear rexa? Co tu się dzieje Cytuj
Qbon 422 Opublikowano wczoraj o 01:44 Opublikowano wczoraj o 01:44 3 godziny temu, MYSZa7 napisał(a): Ciekawe czy Kojima wrzuci utwory tej polskiej artystki, Hanny Rani. Pasowałoby ale poza tym liczę też na wykorzystanie utworów Low Roar, zwłaszcza z ostatniej płyty wydanej już po śmierci artysty. Dzięki jedynce odkryłem te muzykę a jest ona cudowna. 2 Cytuj
mario10 591 Opublikowano wczoraj o 06:08 Opublikowano wczoraj o 06:08 Wygląda to zacnie. Jedynka mi się mega podobała więc z dwójką będzie podobnie Cytuj
messer88 6 897 Opublikowano wczoraj o 06:10 Opublikowano wczoraj o 06:10 Obejrzałem, czekam mocno. Świetnie że na lato wjedzie. Cytuj
Bzduras 13 237 Opublikowano wczoraj o 06:18 Opublikowano wczoraj o 06:18 O skurwysyn Jak Hideo wrzuci trailerek to wiadomo, że będzie uczta. Jako posiadacz zielonego sprzętu zazdroszczę Wam tej gierki mocno, takich modeli jak Kojimbo w branży jak na lekarstwo i widać, że pichci solidne danie główne. Ciareczki cały czas, od początku do końca. Cytuj
drozdu7 3 157 Opublikowano wczoraj o 06:21 Opublikowano wczoraj o 06:21 Bzduras zawsze możesz zakupić Ps5 Dla mnie to trailer z gatunku tych ktore sprzedają konsole Cytuj
Bzduras 13 237 Opublikowano wczoraj o 06:23 Opublikowano wczoraj o 06:23 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a): Bzduras zawsze możesz zakupić Ps5 Poczekam, na spokojnie. W końcu wyląduje jak nie na Xboxie to na PC Zakup konsoli do jednej gierki to ostateczność, jak już wyjdzie pan Hideo i powie "ekskluziw na zawsze, nie wyjdzie nigdy nigdzie indziej" to wtedy można iść do sklepu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi