Skocz do zawartości

Death Stranding 2 On The Beach

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja liczę tylko na więcej różnorodności, więcej akcji i epickości pomiędzy spokojnymi (albo i nie) zleceniami i będzie idealnie.
IMO nawet trailer lepiej poukładany niż przy DS1, chociaż wtedy - naturalnie, zresztą - nie wiedział, o co tam w ogóle chodzi. xD

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał(a):

Tutaj tylko cyfra wchodzi w gre, napęd by się zajechał przy 200-300h 

Wiśnier i cyfra :reggie:

Rok będzie się zastanawiał nad kupnem napędu.

Opublikowano
4 minuty temu, LiŚciu napisał(a):

Nie będzie fizyka na premiere? W kolekcjonersce wiem że cyfra ale standard też cyfra?

Pewnie będzie normalne wydanie pudełkowe będzie, chodziło mi o to że docelowo Pro jest bez napędu.

Opublikowano

Z tego co pokazali, a już w ciul pokazali, to raczej będzie różnorodniej.

Choć dużo motywów z jedynki.

Złol za Madsa, też motyw z wojną? Tylko ten chyba w bardziej współczesnych bitwach brał udział. Swoją drogą bardzo spoko aktor.

Trzeba zacząć odliczanie powoli do nadejścia tego GOTG :Coolface:

Opublikowano

Niewiele już pamiętam z jedynki, zwłaszcza z jej dziwnej historii, ale nigdy nie zapomnę jak dobrze siadł mi jej gameplay i tego wrażenia, że gram w coś innego, świeżego.

Nie spodziewałem się takiej róznorodności lokacji po sequelu. I jak to wygląda, omg. Wjedzie kombo urlopik + day 1.

Tylko trochę dużo było scen akcji, tzn. strzelania :/ Mi się dobrze grało angażując się jak najmniej w wymianę ognia, ale może to tylko tak na potrzeby pokazu wsadzili.

Opublikowano

Co tu dużo mówić szykuje się Goty 2025.

Gra wygląda obłędnie, fabularnie jak u Kojimy będzie pewnie dużo twistów :D 

Czekanie na premierę na PC będzie się trochę dłużyć, ale jak już wyjdzie o Panie :O 

Opublikowano
22 minuty temu, bountyhunter napisał(a):

Tylko trochę dużo było scen akcji, tzn. strzelania :/ Mi się dobrze grało angażując się jak najmniej w wymianę ognia, ale może to tylko tak na potrzeby pokazu wsadzili.

W jedynce było sporo tego.

• Smutny 1
Opublikowano

Prawie trafiłem z tym majem 2025. 

Pan Hideo już się zbliża, już puka do mych drzwi :fsg:.

Wreszcie gra wykorzystująca potencjał PRO + OLED + Dolby Atmos + Hideo Kojima, po prostu Metal Gear Stranding <3. 

image.png.c039b2fe5e44a78cc51df927a70d8768.png

:notbad:

Opublikowano
3 godziny temu, MYSZa7 napisał(a):

Ciekawe czy Kojima wrzuci utwory tej polskiej artystki, Hanny Rani.

Pasowałoby ale poza tym liczę też na wykorzystanie utworów Low Roar, zwłaszcza z ostatniej płyty wydanej już po śmierci artysty. Dzięki jedynce odkryłem te muzykę a jest ona cudowna.

• Plusik 2
Opublikowano

O skurwysyn :obama: Jak Hideo wrzuci trailerek to wiadomo, że będzie uczta. Jako posiadacz zielonego sprzętu zazdroszczę Wam tej gierki mocno, takich modeli jak Kojimbo w branży jak na lekarstwo i widać, że pichci solidne danie główne. Ciareczki cały czas, od początku do końca.

Opublikowano
1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):

Bzduras zawsze możesz zakupić Ps5 ;)

Poczekam, na spokojnie. W końcu wyląduje jak nie na Xboxie to na PC :) Zakup konsoli do jednej gierki to ostateczność, jak już wyjdzie pan Hideo i powie "ekskluziw na zawsze, nie wyjdzie nigdy nigdzie indziej" to wtedy można iść do sklepu.