LiŚciu 1 293 Opublikowano poniedziałek o 11:50 Opublikowano poniedziałek o 11:50 Ciekawe czy ten „snake” i „rex” to tylko oko dla fanów czy jest jakieś powiązanie. Świat po wdarciu może być tym samym który znamy z mgs tylko później . 1 Cytuj
Szermac 3 127 Opublikowano poniedziałek o 11:58 Opublikowano poniedziałek o 11:58 Ta tak samo jak jedynka to był Silent Hills xd Cytuj
SlimShady 3 518 Opublikowano poniedziałek o 12:03 Opublikowano poniedziałek o 12:03 Nic nie znaczący smaczek jak P.T. w MGS V. W zasadzie jestem zdzwiony, że coś takiego robi, bo już w wersji GOTY robił takie podchody. Głupie i niepotrzebne. Cytuj
MEVEK 3 696 Opublikowano poniedziałek o 12:41 Opublikowano poniedziałek o 12:41 17 godzin temu, Square napisał(a): Wpis na blogu ze szczegółami https://blog.playstation.com/2025/03/09/death-stranding-2-on-the-beach-launches-june-26-collectors-edition-revealed/ Deluxe nie warty zakupu, preorder zwyklaka starczy. Nie popieram takiej praktyki ale z sympatii do dewelopera zaryzykuje Steela juz mam z DS a statuetka Magellana będzie sie świetnie prezentować kolo Metal Geara na poleczce. Najwyżej sie pozabijają nawzajem Tak czy inaczej Hideo Kojima dumnie stanął na nogi po tej szopce z Konami wiec dołożę wszelkich starań aby mu to zrekompensować - ponownie P.S Przydała by sie emotka lapki z DS Cytuj
KrYcHu_89 2 593 Opublikowano poniedziałek o 12:41 Opublikowano poniedziałek o 12:41 Przecież kolejna gra Kojimy to będzie Physint, który będzie po prostu (ostatnim) Metal Gearem od Kojimy, znając go już robi marketing pod następną grę. Cytuj
Patapon 86 Opublikowano poniedziałek o 12:55 Opublikowano poniedziałek o 12:55 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Przecież kolejna gra Kojimy to będzie Physint, który będzie po prostu (ostatnim) Metal Gearem od Kojimy, znając go już robi marketing pod następną grę. Physint to może być jego ostatnia gra bo nim wyjdzie to on będzie miał już ponad 65 lat. Już czas aby rozejrzeć się za swoim następcą. 1 Cytuj
Szermac 3 127 Opublikowano poniedziałek o 13:43 Opublikowano poniedziałek o 13:43 Złą rękę jej przyszyli 1 Cytuj
LiŚciu 1 293 Opublikowano poniedziałek o 14:35 Opublikowano poniedziałek o 14:35 (edytowane) Doctor Allright Edytowane poniedziałek o 14:35 przez LiŚciu 1 Cytuj
Farmer 3 289 Opublikowano poniedziałek o 17:32 Opublikowano poniedziałek o 17:32 8 godzin temu, Square napisał(a): Chodzenie z paczkami najbardziej mi pasowało w jedynce, kombinowanie jak się dostać tu i tu. Po odblokowaniu autostrad, a później tyrolek w danym terenie już nie było tak fajnie niestety, a sporo dostaw wymuszało korzystanie z nich. Samo budowanie infrastruktury dawało frajdę, i oby jakoś to fajnie rozwinęli tutaj. Trailer pokazał, że w zakresie podróży listonosza będzie bigger, better, more badass. Mnie natomiast cieszy, że scenerie będą różnorodne. Już to pisałem, ale w jedynce czasem kurwica mnie brała jak widziałem szaroburo-zielony teren pełen kamulców po horyzont. Dziesięć minut trailera i już lepiej człowiek się czuje jak widzi trochę lasu, trochę śniegu, trochę urbanistyki, trochę... kamulców Fabuły nie komentuję bo to Kodżambo. Tego nie ogarniesz. Dziwi mnie natomiast kolejny Mikkelsen w postaci "Snake'a". Będzie grane. Cytuj
Paolo1986 930 Opublikowano poniedziałek o 17:49 Opublikowano poniedziałek o 17:49 Mnie rozjebał na łopatki ten trailerKońcówka to w ogóle skojarzyła mi się z takim serialem z lat 90-tych - Power RangersBędzie grane na premierę Cytuj
Czoperrr 5 489 Opublikowano poniedziałek o 17:53 Opublikowano poniedziałek o 17:53 6 hours ago, walek said: Rozumiem Twoje odczucia po obejrzeniu trailera Death Stranding 2. Jednakże, Twoje doświadczenie z pierwszą częścią gry może być niepełne, jeśli skupiłeś się wyłącznie na głównym wątku fabularnym, pomijając jej głębsze warstwy. Death Stranding to nie tylko symulator chodzenia. Gra skupia się na budowaniu połączeń między ludźmi w rozbitym świecie, a mechaniki takie jak budowa autostrad, sieci tyrolek czy współpraca z innymi graczami poprzez system asynchroniczny, podkreślają temat globalizacji i współpracy. Gracze mogą wspólnie tworzyć infrastrukturę, która ułatwia podróżowanie i dostarczanie towarów, co jest esencją doświadczenia oferowanego przez grę. Nowy trailer Death Stranding 2 wprowadza interesujące motywy, które można interpretować jako odniesienie do deglobalizacji i współczesnej geopolityki. Kojima, znany z głębokich analiz społecznych, zdaje się ostrzegać przed niekontrolowaną globalizacją, która może prowadzić do poważnych kryzysów. W kontekście gry, możemy spodziewać się eksploracji tych tematów, co może dodać nowej głębi fabule i mechanikom rozgrywki. Zachęcam Cię do ponownego spojrzenia na Death Stranding, tym razem z uwzględnieniem jej wielowarstwowej struktury i głębszych przesłań. Być może odkryjesz aspekty, które wcześniej umknęły Twojej uwadze, a które stanowią o wyjątkowości tej produkcji. Ten post brzmi jak tekst z ChatGPT. 3 1 Cytuj
grabipl 150 Opublikowano poniedziałek o 17:57 Opublikowano poniedziałek o 17:57 (edytowane) . Edytowane 18 godzin temu przez grabipl Cytuj
LiŚciu 1 293 Opublikowano poniedziałek o 18:18 Opublikowano poniedziałek o 18:18 44 minuty temu, Farmer napisał(a): Dziwi mnie natomiast kolejny Mikkelsen w postaci "Snake'a". No i w retrospekcjach jak w jedynce, bedą miejscówki całej serii MGS Cytuj
Snake_Plissken 991 Opublikowano poniedziałek o 18:26 Opublikowano poniedziałek o 18:26 Cudowny zwiastun, ludzie będą analizować każdy fragment, aż do premiery - a potem okaże się, że teorie w łeb wzięły Te smaczki typu bandana jak Snake, głowa REX’a - oj, tam będzie bijatyka z tymi kilkoma gigantami. Technicznie majstersztyk, szykuje się najładniejsza gra na PS5 - strach się bać, co może Horizon 3 pokazać, biorąc pod uwagę, że to ta sama technologia Cytuj
izon 1 023 Opublikowano poniedziałek o 19:38 Opublikowano poniedziałek o 19:38 1 godzinę temu, Czoperrr napisał(a): Ten post brzmi jak tekst z ChatGPT. Co Ty nie powiesz:D Cytuj
Patapon 86 Opublikowano poniedziałek o 20:05 Opublikowano poniedziałek o 20:05 1 godzinę temu, Snake_Plissken napisał(a): ...strach się bać, co może Horizon 3 pokazać... Z pewnością te same bezpłciowe postacie i mdłe dialogi co zawsze. Mam nadzieję, że trend będzie zachowany i tak jak Forbidden West sprzedał się w połowie co Zero Dawn tak trzecia część sprzeda połowę z tego co druga, a na najlepiej tyle samo co Horizon Lego 3 Cytuj
MYSZa7 9 021 Opublikowano wczoraj o 08:40 Opublikowano wczoraj o 08:40 W trailerze pada imię tego „Solid Snake’a”? Bo jak dla mnie to jest młodsza wersja Cliffa. Cytuj
Jakim 1 802 Opublikowano wczoraj o 08:49 Opublikowano wczoraj o 08:49 Jakby chcieli młodsze wersję Cliffa to chyba by nie zatrudniali do tego innej osoby. Cytuj
KrYcHu_89 2 593 Opublikowano wczoraj o 08:51 Opublikowano wczoraj o 08:51 1 minutę temu, Jakim napisał(a): Jakby chcieli młodsze wersję Cliffa to chyba by nie zatrudniali do tego innej osoby. To Punished Cliff. Cytuj
Bzduras 13 238 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 38 minut temu, MYSZa7 napisał(a): W trailerze pada imię tego „Solid Snake’a”? Bo jak dla mnie to jest młodsza wersja Cliffa. Stranded Reptile 1 Cytuj
Whisker 1 456 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Już ludzie dorabiają teorie a Hideo daje po prostu pstryczka w nos bo mu ego tak podpowiada nic nadzwyczajnego się z tego nie urodzi, bierze po prostu co swoje pomału. Cytuj
Patapon 86 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Kurcze w porównaniu do Death Stranding 2 to ten MGS Delta wygląda jak gierka z PS4. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 593 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 6 minut temu, Patapon napisał(a): Kurcze w porównaniu do Death Stranding 2 to ten MGS Delta wygląda jak gierka z PS4. Bo to gra z PS2 . Cytuj
Whisker 1 456 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 34 minuty temu, Patapon napisał(a): Kurcze w porównaniu do Death Stranding 2 to ten MGS Delta wygląda jak gierka z PS4. Taka popierdółka kwestią przypomnienia bo nie ukrywam że Deltę przeliżę na wszystkie możliwe sposobny aż wbiję 100% (platynę) ale DS2 to next gen, nowość na jaką czekam a spędzę z nią minimum kilkadziesiąt godzin! Edytowane 9 godzin temu przez Whisker Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi