Czoperrr 5 491 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu MGS Delta to robiony po łebkach remake i ja jako fan MGS posiadający wszystkie odsłony w kolekcji i znający serie na pamięć nie mam zamiaru tego kupować, może za parę lat w cenie poniżej 100 zł. 3 Cytuj
MEVEK 3 696 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Gdyby terminy wydania były bliżej siebie to obstawiam ze DS2 rzuciłby taki cień ze nikt by nawet nie spojrzał na remake - a zwłaszcza fani H.Kojimy Cytuj
nightrunner 16 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Na bandanie jest twarz. Edytowane 8 godzin temu przez nightrunner Cytuj
MEVEK 3 696 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Nie wyswietla Probowalem sie teraz przyjrzec i rzeczywiscie cos tam jest. Trzeba bylo by ja zdjac i rozwinac do blizszej analizy. Tak hu.ja widac. Cytuj
walek 97 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 6 hours ago, nightrunner said: Na bandanie jest twarz. Troche mi to przypomina symbol Outer heaven. Z profilu? To jedyne co mi przychodzi do głowy, ale oczwywiście moge sie mylić i tam w zasadzie moze nie być nic co związzane jest seria MGS. Cytuj
Szermac 3 132 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ewidentnie twarz kobieciny jakiejś xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi