Czoperrr 5 500 Opublikowano środa o 06:12 Opublikowano środa o 06:12 MGS Delta to robiony po łebkach remake i ja jako fan MGS posiadający wszystkie odsłony w kolekcji i znający serie na pamięć nie mam zamiaru tego kupować, może za parę lat w cenie poniżej 100 zł. 4 Cytuj
MEVEK 3 703 Opublikowano środa o 07:58 Opublikowano środa o 07:58 Gdyby terminy wydania były bliżej siebie to obstawiam ze DS2 rzuciłby taki cień ze nikt by nawet nie spojrzał na remake - a zwłaszcza fani H.Kojimy Cytuj
nightrunner 16 Opublikowano środa o 08:40 Opublikowano środa o 08:40 (edytowane) Na bandanie jest twarz. Edytowane środa o 14:09 przez nightrunner Cytuj
MEVEK 3 703 Opublikowano środa o 12:16 Opublikowano środa o 12:16 Nie wyswietla Probowalem sie teraz przyjrzec i rzeczywiscie cos tam jest. Trzeba bylo by ja zdjac i rozwinac do blizszej analizy. Tak hu.ja widac. Cytuj
walek 97 Opublikowano środa o 15:09 Opublikowano środa o 15:09 6 hours ago, nightrunner said: Na bandanie jest twarz. Troche mi to przypomina symbol Outer heaven. Z profilu? To jedyne co mi przychodzi do głowy, ale oczwywiście moge sie mylić i tam w zasadzie moze nie być nic co związzane jest seria MGS. Cytuj
Szermac 3 146 Opublikowano środa o 19:28 Opublikowano środa o 19:28 Ewidentnie twarz kobieciny jakiejś xD Cytuj
mario10 605 Opublikowano czwartek o 06:20 Opublikowano czwartek o 06:20 No narysowanej przez Picassa ja tam nic nie dostrzegam choć prędzej twarz kobiety niż logo Cytuj
Bzduras 13 258 Opublikowano czwartek o 06:23 Opublikowano czwartek o 06:23 Teraz jest okres kojimizmu, wszystko we wszystkim jest ukrytą wiadomością i szyfrem Do Stranded Reptile nie przywiązywałbym większej wagi, Kojima lubi używać poprzednio stworzone przez siebie postaci w innych produkcjach. Taka Meryl debiutowała przecież w Policenauts, potem stała się jedną z ikon MGSa, a przecież te dwie gry łączy niewiele (a już na pewno nie wspólne uniwersum czy świat). Cytuj
Czoperrr 5 500 Opublikowano czwartek o 06:27 Opublikowano czwartek o 06:27 3 minutes ago, Bzduras said: Teraz jest okres kojimizmu, wszystko we wszystkim jest ukrytą wiadomością i szyfrem Do Stranded Reptile nie przywiązywałbym większej wagi, Kojima lubi używać poprzednio stworzone przez siebie postaci w innych produkcjach. Taka Meryl debiutowała przecież w Policenauts, potem stała się jedną z ikon MGSa, a przecież te dwie gry łączy niewiele (a już na pewno nie wspólne uniwersum czy świat). Tak ale Policentaus i MGS były Konami, teraz jest inaczej. Cytuj
Bzduras 13 258 Opublikowano czwartek o 06:29 Opublikowano czwartek o 06:29 Dobra, ale to nie jest Solid Snake jako taki, nie będzie Davida Haytera i pytania randomowych naukowców czy miłość może rozkwitnąć na polu bitwy. Bardziej easter egg, oczko, ewentualnie środkowy w stronę Konami. Cytuj
Pix 1 118 Opublikowano czwartek o 08:11 Opublikowano czwartek o 08:11 Kocham Pana Kodżimę, ale te teorie mnie zawsze bawią. Solid Snake, crossover z Metal Gear, tajne ukryte głębokie przesłania mówiące o życiu, miłości i śmierci. A kończy się pewnie jak zwykle na grafomanii i tonie krindżu jak w słynnej już scenie z jedynki 1 1 4 Cytuj
SlimShady 3 521 Opublikowano czwartek o 08:25 Opublikowano czwartek o 08:25 Nawet nie przypominaj. Cytuj
jimmy 1 679 Opublikowano czwartek o 09:02 Opublikowano czwartek o 09:02 Gdyby Kojima umiał się troszkę powstrzymać w takich momentach to by robił arcydzieła Cytuj
Czoperrr 5 500 Opublikowano czwartek o 09:30 Opublikowano czwartek o 09:30 Dwójka zapowiada się jeszcze bardziej odjechanie i wystarczył mi tylko pierwszy trailer by się o tym przekonać. Nowego materiału nawet nie oglądam, wolę zagrać. Cytuj
XM. 11 432 Opublikowano czwartek o 09:32 Opublikowano czwartek o 09:32 Godzinę temu, Pix napisał(a): Kocham Pana Kodżimę, ale te teorie mnie zawsze bawią. Solid Snake, crossover z Metal Gear, tajne ukryte głębokie przesłania mówiące o życiu, miłości i śmierci. A kończy się pewnie jak zwykle na grafomanii i tonie krindżu jak w słynnej już scenie z jedynki Sami fani robią sobie krzywdę. Niestety fandom to najgorsze co może być, ciekawe co myślą sobie twórcy jak czytają niektóre przejebane teorie. TWARZ W BANDANIE. 1 Cytuj
mario10 605 Opublikowano czwartek o 09:43 Opublikowano czwartek o 09:43 Mi się ogólnie historia w jedynce podobała ale fakt ten Mario to beka Cytuj
Faka 4 118 Opublikowano czwartek o 09:49 Opublikowano czwartek o 09:49 W ogóle ten rok będzie mocny, ciężko o goty, bo jak będzie GTA VI to DS2 mówi papa goty, że nawet sama marka Kojima tego nie uratuje. Cytuj
mario10 605 Opublikowano czwartek o 09:51 Opublikowano czwartek o 09:51 Jak dla mnie lepiej jak jest więcej niż mniej, a czy zdobędzie goty to wątpię bo jednak DS to nie gra dla każdego, ważne żeby dowiózł. Cytuj
XM. 11 432 Opublikowano czwartek o 09:53 Opublikowano czwartek o 09:53 4 minuty temu, Faka napisał(a): W ogóle ten rok będzie mocny, ciężko o goty, bo jak będzie GTA VI to DS2 mówi papa goty, że nawet sama marka Kojima tego nie uratuje. W tym roku o goty tylko henryczek borzy z ds2, ale pierwsze raczej u mnie wygra. GTA 6 brum brum na przyszły rok. Cytuj
Faka 4 118 Opublikowano czwartek o 09:55 Opublikowano czwartek o 09:55 Przecież jakiś tam ważniak z Take Two czy tam z rockstar mówił, że gra będzie w tym roku. Cytuj
Bartolinsky 1 827 Opublikowano czwartek o 12:28 Opublikowano czwartek o 12:28 Bekowe teorie zawsze bawią jak ten Outer Haven na górze, ale nie ma co, na tej bandanie jest widoczna facjata w kreskówkowym stylu. Na moje jest typowo po Kojimowskiemu, czyli bandana zwyczajnie gada do ziomka, bo to ukochana baba, która zmarła na polu walki a jej dusza weszła do tego kawałka szmaty, bo czemu by nie Stawiam na to dwa złote. Cytuj
MEVEK 3 703 Opublikowano piątek o 12:04 Opublikowano piątek o 12:04 W dniu 12.03.2025 o 06:12, Czoperrr napisał(a): MGS Delta to robiony po łebkach remake i ja jako fan MGS posiadający wszystkie odsłony w kolekcji i znający serie na pamięć nie mam zamiaru tego kupować, może za parę lat w cenie poniżej 100 zł. Chcialbym zagrac kiedys w pelnoprawny remake Solid Snakea albo kolejnego MGSa wiec obawiam sie ze trzeba bedzie rzucic groszem bo inaczej nic z tego nie wyjdzie. Silent Hill ladnie wstaje z grobu. Az ciezko w to uwierzyc ale pieknie sie przyszlosc zapowiada. Chcialbym tego samego dla serii MGS. Skoro mozna zrobic Silent Hilla bez Team Silent to i mozna zrobic MGSa bez Kojimy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi