Skocz do zawartości

Death Stranding 2 On The Beach

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby terminy wydania były bliżej siebie to obstawiam ze DS2 rzuciłby taki cień ze nikt by nawet nie spojrzał  na remake - a zwłaszcza fani H.Kojimy:flag_of_truce:

Opublikowano
6 hours ago, nightrunner said:

Na bandanie jest twarz.

1000006661.jpg

Troche mi to przypomina symbol Outer heaven. Z profilu? To jedyne co mi przychodzi do głowy, ale oczwywiście moge sie mylić i tam w zasadzie moze nie być nic co związzane jest seria MGS.

c2f7ac6b2e3f252fc3ebb31d600999fe.png

Opublikowano

Teraz jest okres kojimizmu, wszystko we wszystkim jest ukrytą wiadomością i szyfrem :nosacz3: Do Stranded Reptile nie przywiązywałbym większej wagi, Kojima lubi używać poprzednio stworzone przez siebie postaci w innych produkcjach. Taka Meryl debiutowała przecież w Policenauts, potem stała się jedną z ikon MGSa, a przecież te dwie gry łączy niewiele (a już na pewno nie wspólne uniwersum czy świat).

Opublikowano
3 minutes ago, Bzduras said:

Teraz jest okres kojimizmu, wszystko we wszystkim jest ukrytą wiadomością i szyfrem :nosacz3: Do Stranded Reptile nie przywiązywałbym większej wagi, Kojima lubi używać poprzednio stworzone przez siebie postaci w innych produkcjach. Taka Meryl debiutowała przecież w Policenauts, potem stała się jedną z ikon MGSa, a przecież te dwie gry łączy niewiele (a już na pewno nie wspólne uniwersum czy świat).

Tak ale Policentaus i MGS były Konami, teraz jest inaczej.

Opublikowano

Dobra, ale to nie jest Solid Snake jako taki, nie będzie Davida Haytera i pytania randomowych naukowców czy miłość może rozkwitnąć na polu bitwy. Bardziej easter egg, oczko, ewentualnie środkowy w stronę Konami.

Opublikowano

Kocham Pana Kodżimę, ale te teorie mnie zawsze bawią. Solid Snake, crossover z Metal Gear, tajne ukryte głębokie przesłania mówiące o życiu, miłości i śmierci.

A kończy się pewnie jak zwykle na grafomanii i tonie krindżu jak w słynnej już scenie z jedynki :kojima:

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • Haha 4
Opublikowano
Godzinę temu, Pix napisał(a):

Kocham Pana Kodżimę, ale te teorie mnie zawsze bawią. Solid Snake, crossover z Metal Gear, tajne ukryte głębokie przesłania mówiące o życiu, miłości i śmierci.

A kończy się pewnie jak zwykle na grafomanii i tonie krindżu jak w słynnej już scenie z jedynki :kojima:

Sami fani robią sobie krzywdę. Niestety fandom to najgorsze co może być, ciekawe co myślą sobie twórcy jak czytają niektóre przejebane teorie. TWARZ W BANDANIE.

• Haha 1
Opublikowano

W ogóle ten rok będzie mocny, ciężko o goty, bo jak będzie GTA VI to DS2 mówi papa goty, że nawet sama marka Kojima tego nie uratuje. 

Opublikowano
4 minuty temu, Faka napisał(a):

W ogóle ten rok będzie mocny, ciężko o goty, bo jak będzie GTA VI to DS2 mówi papa goty, że nawet sama marka Kojima tego nie uratuje. 

W tym roku o goty tylko henryczek borzy z ds2, ale pierwsze raczej u mnie wygra. GTA 6 brum brum na przyszły rok.

Opublikowano

Bekowe teorie zawsze bawią jak ten Outer Haven na górze, ale nie ma co, na tej bandanie jest widoczna facjata w kreskówkowym stylu.

Na moje jest typowo po Kojimowskiemu, czyli bandana zwyczajnie gada do ziomka, bo to ukochana baba, która zmarła na polu walki a jej dusza weszła do tego kawałka szmaty, bo czemu by nie :CoolStoryBro: Stawiam na to dwa złote.

Opublikowano
W dniu 12.03.2025 o 06:12, Czoperrr napisał(a):

MGS Delta to robiony po łebkach remake i ja jako fan MGS posiadający wszystkie odsłony w kolekcji i znający serie na pamięć nie mam zamiaru tego kupować, może za parę lat w cenie poniżej 100 zł.

Chcialbym zagrac kiedys w pelnoprawny remake Solid Snakea albo kolejnego MGSa wiec obawiam sie ze trzeba bedzie rzucic groszem bo inaczej nic z tego nie wyjdzie. Silent Hill ladnie wstaje z grobu. Az ciezko w to uwierzyc ale pieknie sie przyszlosc zapowiada. Chcialbym tego samego dla serii MGS. Skoro mozna zrobic Silent Hilla bez Team Silent to i mozna zrobic MGSa bez Kojimy :ohboy: