Czoperrr 5 504 Opublikowano środa o 06:12 Opublikowano środa o 06:12 MGS Delta to robiony po łebkach remake i ja jako fan MGS posiadający wszystkie odsłony w kolekcji i znający serie na pamięć nie mam zamiaru tego kupować, może za parę lat w cenie poniżej 100 zł. 4 Cytuj
MEVEK 3 713 Opublikowano środa o 07:58 Opublikowano środa o 07:58 Gdyby terminy wydania były bliżej siebie to obstawiam ze DS2 rzuciłby taki cień ze nikt by nawet nie spojrzał na remake - a zwłaszcza fani H.Kojimy Cytuj
nightrunner 16 Opublikowano środa o 08:40 Opublikowano środa o 08:40 (edytowane) Na bandanie jest twarz. Edytowane środa o 14:09 przez nightrunner Cytuj
MEVEK 3 713 Opublikowano środa o 12:16 Opublikowano środa o 12:16 Nie wyswietla Probowalem sie teraz przyjrzec i rzeczywiscie cos tam jest. Trzeba bylo by ja zdjac i rozwinac do blizszej analizy. Tak hu.ja widac. Cytuj
walek 97 Opublikowano środa o 15:09 Opublikowano środa o 15:09 6 hours ago, nightrunner said: Na bandanie jest twarz. Troche mi to przypomina symbol Outer heaven. Z profilu? To jedyne co mi przychodzi do głowy, ale oczwywiście moge sie mylić i tam w zasadzie moze nie być nic co związzane jest seria MGS. Cytuj
Szermac 3 148 Opublikowano środa o 19:28 Opublikowano środa o 19:28 Ewidentnie twarz kobieciny jakiejś xD Cytuj
mario10 605 Opublikowano czwartek o 06:20 Opublikowano czwartek o 06:20 No narysowanej przez Picassa ja tam nic nie dostrzegam choć prędzej twarz kobiety niż logo Cytuj
Bzduras 13 269 Opublikowano czwartek o 06:23 Opublikowano czwartek o 06:23 Teraz jest okres kojimizmu, wszystko we wszystkim jest ukrytą wiadomością i szyfrem Do Stranded Reptile nie przywiązywałbym większej wagi, Kojima lubi używać poprzednio stworzone przez siebie postaci w innych produkcjach. Taka Meryl debiutowała przecież w Policenauts, potem stała się jedną z ikon MGSa, a przecież te dwie gry łączy niewiele (a już na pewno nie wspólne uniwersum czy świat). Cytuj
Czoperrr 5 504 Opublikowano czwartek o 06:27 Opublikowano czwartek o 06:27 3 minutes ago, Bzduras said: Teraz jest okres kojimizmu, wszystko we wszystkim jest ukrytą wiadomością i szyfrem Do Stranded Reptile nie przywiązywałbym większej wagi, Kojima lubi używać poprzednio stworzone przez siebie postaci w innych produkcjach. Taka Meryl debiutowała przecież w Policenauts, potem stała się jedną z ikon MGSa, a przecież te dwie gry łączy niewiele (a już na pewno nie wspólne uniwersum czy świat). Tak ale Policentaus i MGS były Konami, teraz jest inaczej. Cytuj
Bzduras 13 269 Opublikowano czwartek o 06:29 Opublikowano czwartek o 06:29 Dobra, ale to nie jest Solid Snake jako taki, nie będzie Davida Haytera i pytania randomowych naukowców czy miłość może rozkwitnąć na polu bitwy. Bardziej easter egg, oczko, ewentualnie środkowy w stronę Konami. Cytuj
Pix 1 121 Opublikowano czwartek o 08:11 Opublikowano czwartek o 08:11 Kocham Pana Kodżimę, ale te teorie mnie zawsze bawią. Solid Snake, crossover z Metal Gear, tajne ukryte głębokie przesłania mówiące o życiu, miłości i śmierci. A kończy się pewnie jak zwykle na grafomanii i tonie krindżu jak w słynnej już scenie z jedynki 1 1 4 1 Cytuj
SlimShady 3 524 Opublikowano czwartek o 08:25 Opublikowano czwartek o 08:25 Nawet nie przypominaj. Cytuj
jimmy 1 679 Opublikowano czwartek o 09:02 Opublikowano czwartek o 09:02 Gdyby Kojima umiał się troszkę powstrzymać w takich momentach to by robił arcydzieła Cytuj
Czoperrr 5 504 Opublikowano czwartek o 09:30 Opublikowano czwartek o 09:30 Dwójka zapowiada się jeszcze bardziej odjechanie i wystarczył mi tylko pierwszy trailer by się o tym przekonać. Nowego materiału nawet nie oglądam, wolę zagrać. Cytuj
XM. 11 434 Opublikowano czwartek o 09:32 Opublikowano czwartek o 09:32 Godzinę temu, Pix napisał(a): Kocham Pana Kodżimę, ale te teorie mnie zawsze bawią. Solid Snake, crossover z Metal Gear, tajne ukryte głębokie przesłania mówiące o życiu, miłości i śmierci. A kończy się pewnie jak zwykle na grafomanii i tonie krindżu jak w słynnej już scenie z jedynki Sami fani robią sobie krzywdę. Niestety fandom to najgorsze co może być, ciekawe co myślą sobie twórcy jak czytają niektóre przejebane teorie. TWARZ W BANDANIE. 1 Cytuj
mario10 605 Opublikowano czwartek o 09:43 Opublikowano czwartek o 09:43 Mi się ogólnie historia w jedynce podobała ale fakt ten Mario to beka Cytuj
Faka 4 118 Opublikowano czwartek o 09:49 Opublikowano czwartek o 09:49 W ogóle ten rok będzie mocny, ciężko o goty, bo jak będzie GTA VI to DS2 mówi papa goty, że nawet sama marka Kojima tego nie uratuje. Cytuj
mario10 605 Opublikowano czwartek o 09:51 Opublikowano czwartek o 09:51 Jak dla mnie lepiej jak jest więcej niż mniej, a czy zdobędzie goty to wątpię bo jednak DS to nie gra dla każdego, ważne żeby dowiózł. Cytuj
XM. 11 434 Opublikowano czwartek o 09:53 Opublikowano czwartek o 09:53 4 minuty temu, Faka napisał(a): W ogóle ten rok będzie mocny, ciężko o goty, bo jak będzie GTA VI to DS2 mówi papa goty, że nawet sama marka Kojima tego nie uratuje. W tym roku o goty tylko henryczek borzy z ds2, ale pierwsze raczej u mnie wygra. GTA 6 brum brum na przyszły rok. Cytuj
Faka 4 118 Opublikowano czwartek o 09:55 Opublikowano czwartek o 09:55 Przecież jakiś tam ważniak z Take Two czy tam z rockstar mówił, że gra będzie w tym roku. Cytuj
Bartolinsky 1 828 Opublikowano czwartek o 12:28 Opublikowano czwartek o 12:28 Bekowe teorie zawsze bawią jak ten Outer Haven na górze, ale nie ma co, na tej bandanie jest widoczna facjata w kreskówkowym stylu. Na moje jest typowo po Kojimowskiemu, czyli bandana zwyczajnie gada do ziomka, bo to ukochana baba, która zmarła na polu walki a jej dusza weszła do tego kawałka szmaty, bo czemu by nie Stawiam na to dwa złote. Cytuj
MEVEK 3 713 Opublikowano piątek o 12:04 Opublikowano piątek o 12:04 W dniu 12.03.2025 o 06:12, Czoperrr napisał(a): MGS Delta to robiony po łebkach remake i ja jako fan MGS posiadający wszystkie odsłony w kolekcji i znający serie na pamięć nie mam zamiaru tego kupować, może za parę lat w cenie poniżej 100 zł. Chcialbym zagrac kiedys w pelnoprawny remake Solid Snakea albo kolejnego MGSa wiec obawiam sie ze trzeba bedzie rzucic groszem bo inaczej nic z tego nie wyjdzie. Silent Hill ladnie wstaje z grobu. Az ciezko w to uwierzyc ale pieknie sie przyszlosc zapowiada. Chcialbym tego samego dla serii MGS. Skoro mozna zrobic Silent Hilla bez Team Silent to i mozna zrobic MGSa bez Kojimy Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Wiadomo, o której dzisiaj mają ruszyć preordery? Cytuj
Square 9 016 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Wiadomo. Cytat *Death Stranding 2: On the Beach pre-orders go live March 17 at 10am local time. Cytuj
Atherius 46 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Ciekawe ile potrwa ekskluzywność na ps5, jedynkę chyba popuścili na pc jakoś po 8 miesiącach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi