Square 9 017 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Cyfra standard 339/389. Deluxe nie warty 50 zł więc wleci zwykła wersja na premierę. Cytuj
Szermac 3 148 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu A ja se pykne 2 dni wcześniej i pobiegam w złotym egzo, why not Cytuj
Square 9 017 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Ja pobiegam w srebrnym, w jedynce też jakoś mi bardziej pasowało niż złote. A i bez karabinu będzie ciekawiej. Cytuj
jimmy 1 679 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Pudło 350, kolekcjonerka 1100 Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Trochę więcej ofert na pudełka się pojawiło https://lowcygier.pl/preordery/preorder-death-stranding-2-on-the-beach-w-polsce-pudelko-z-gra-na-ps5-zakupicie-od-32889-zl/ Cytuj
MEVEK 3 717 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Qurwa, u mnie jeszcze nic nie ma. Naprawde mieszkam gdzies na koncu plaskiej ziemi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi