Square 9 049 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Cyfra standard 339/389. Deluxe nie warty 50 zł więc wleci zwykła wersja na premierę. Cytuj
Szermac 3 192 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca A ja se pykne 2 dni wcześniej i pobiegam w złotym egzo, why not Cytuj
Square 9 049 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Ja pobiegam w srebrnym, w jedynce też jakoś mi bardziej pasowało niż złote. A i bez karabinu będzie ciekawiej. Cytuj
Paolo1986 948 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Trochę więcej ofert na pudełka się pojawiło https://lowcygier.pl/preordery/preorder-death-stranding-2-on-the-beach-w-polsce-pudelko-z-gra-na-ps5-zakupicie-od-32889-zl/ Cytuj
MEVEK 3 730 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Qurwa, u mnie jeszcze nic nie ma. Naprawde mieszkam gdzies na koncu plaskiej ziemi Cytuj
Patapon 125 Opublikowano poniedziałek o 12:05 Opublikowano poniedziałek o 12:05 Jest hype czy nie ma? 1 Cytuj
Faranell 284 Opublikowano poniedziałek o 12:16 Opublikowano poniedziałek o 12:16 9 minut temu, Patapon napisał(a): Jest hype czy nie ma? Ja dopiero z dwa tygodnie temu sięgnąłem po pierwszą część i gra mi się mega dobrze. Czekam na drugą część i pewnie wezmę day one 2 1 Cytuj
Square 9 049 Opublikowano poniedziałek o 14:15 Opublikowano poniedziałek o 14:15 No ja pierwszy raz ograłem rok temu. DS2 wleci day1. Ciekawe ile się sprzedało. Cytuj
ASX 15 052 Opublikowano poniedziałek o 14:58 Opublikowano poniedziałek o 14:58 Nie wiem ile z tych 20 milionów się sprzedało, bo gra była m.in w Game Passie, Plusie czy była rozdawana za darmo przez Epica. Ale na pewno multiplatformowosc pomogła grze dotrzeć do większej ilości graczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi