Skocz do zawartości

Death Stranding 2 On The Beach

Featured Replies

Opublikowano

Cyfra standard 339/389. Deluxe nie warty 50 zł więc wleci zwykła wersja na premierę.

• Odpowiedzi 565
  • Wyświetleń 53,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Szacunek dla Kojimy za kreatywność i po prostu za to, że próbuje zrobić coś innego. Szkoda, że tym czymś innym jest najnudniejszy gameplay w grach wideo od czasu powstania walking simulatorów. Spokojn

• Trzy i pół bomby Day one. 

• Ciekawe czy Kojimo znowu zrobi z całą historię tak pokręcona, że wyjdzie z tego Goofy cringe jak ostatnio.  Drugi raz nie dam się nabrać i kupię u żyda. 

Opublikowano

A ja se pykne 2 dni wcześniej i pobiegam w złotym egzo, why not :problem:

Opublikowano

Ja pobiegam w srebrnym, w jedynce też jakoś mi bardziej pasowało niż złote. A i bez karabinu będzie ciekawiej.

Opublikowano

Qurwa, u mnie jeszcze nic nie ma. Naprawde mieszkam gdzies na koncu plaskiej ziemi  :wallbash:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest hype czy nie ma?

Screenshots_2025-03-31-14-04-51.png

Opublikowano
9 minut temu, Patapon napisał(a):

Jest hype czy nie ma?

Screenshots_2025-03-31-14-04-51.png

Ja dopiero z dwa tygodnie temu sięgnąłem po pierwszą część i gra mi się mega dobrze.

Czekam na drugą część i pewnie wezmę day one :)

Opublikowano

No ja pierwszy raz ograłem rok temu. DS2 wleci day1.

Ciekawe ile się sprzedało.

Opublikowano

Nie wiem ile z tych 20 milionów się sprzedało, bo gra była m.in w Game Passie, Plusie czy była rozdawana za darmo przez Epica. 

Ale na pewno multiplatformowosc pomogła grze dotrzeć do większej ilości graczy

Opublikowano

1000 zł za edycję kolekcjonerską bez fizycznej kopii gry xDD ah gracze dawajcie ruchać się dalej i proście o więcej

death-stranding-2-on-the-beach-kolekcjonerska-full-1440x810.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

1000 zł za edycję kolekcjonerską bez fizycznej kopii gry xDD ah gracze dawajcie ruchać się dalej i proście o więcej

Ale Dollman do kluczy fajny. 

Opublikowano
52 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

Osobiście od pana Kojimy wszystko wezmę. Niech sie chłop rozwija, rozrasta i tworzy niewyobrażalne dla innych korpo gierki. Ten film mam nadzieje ze tez powstanie co tak bardzo chce go stworzyć :ohboy:

Opublikowano
15 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

Biorę to gówno, ave Kojima