Skocz do zawartości

Death Stranding 2 On The Beach

Featured Replies

Opublikowano

Cyfra standard 339/389. Deluxe nie warty 50 zł więc wleci zwykła wersja na premierę.

• Odpowiedzi 565
  • Wyświetleń 54,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szacunek dla Kojimy za kreatywność i po prostu za to, że próbuje zrobić coś innego. Szkoda, że tym czymś innym jest najnudniejszy gameplay w grach wideo od czasu powstania walking simulatorów. Spokojn

• Trzy i pół bomby Day one. 

• Ciekawe czy Kojimo znowu zrobi z całą historię tak pokręcona, że wyjdzie z tego Goofy cringe jak ostatnio.  Drugi raz nie dam się nabrać i kupię u żyda. 

Opublikowano

A ja se pykne 2 dni wcześniej i pobiegam w złotym egzo, why not :problem:

Opublikowano

Ja pobiegam w srebrnym, w jedynce też jakoś mi bardziej pasowało niż złote. A i bez karabinu będzie ciekawiej.

Opublikowano

Qurwa, u mnie jeszcze nic nie ma. Naprawde mieszkam gdzies na koncu plaskiej ziemi  :wallbash:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
9 minut temu, Patapon napisał(a):

Jest hype czy nie ma?

Screenshots_2025-03-31-14-04-51.png

Ja dopiero z dwa tygodnie temu sięgnąłem po pierwszą część i gra mi się mega dobrze.

Czekam na drugą część i pewnie wezmę day one :)

Opublikowano

No ja pierwszy raz ograłem rok temu. DS2 wleci day1.

Ciekawe ile się sprzedało.

Opublikowano

Nie wiem ile z tych 20 milionów się sprzedało, bo gra była m.in w Game Passie, Plusie czy była rozdawana za darmo przez Epica. 

Ale na pewno multiplatformowosc pomogła grze dotrzeć do większej ilości graczy

Opublikowano
1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):

1000 zł za edycję kolekcjonerską bez fizycznej kopii gry xDD ah gracze dawajcie ruchać się dalej i proście o więcej

death-stranding-2-on-the-beach-kolekcjonerska-full-1440x810.jpg

Ale Dollman do kluczy fajny. 

Opublikowano
52 minuty temu, Czoperrr napisał(a):

1000 zł za edycję kolekcjonerską bez fizycznej kopii gry xDD ah gracze dawajcie ruchać się dalej i proście o więcej

death-stranding-2-on-the-beach-kolekcjonerska-full-1440x810.jpg

Osobiście od pana Kojimy wszystko wezmę. Niech sie chłop rozwija, rozrasta i tworzy niewyobrażalne dla innych korpo gierki. Ten film mam nadzieje ze tez powstanie co tak bardzo chce go stworzyć :ohboy:

Opublikowano
15 godzin temu, Czoperrr napisał(a):

Biorę to, ave Kojima