Opublikowano 17 marca17 mar Cyfra standard 339/389. Deluxe nie warty 50 zł więc wleci zwykła wersja na premierę.
Opublikowano 17 marca17 mar Ja pobiegam w srebrnym, w jedynce też jakoś mi bardziej pasowało niż złote. A i bez karabinu będzie ciekawiej.
Opublikowano 17 marca17 mar Trochę więcej ofert na pudełka się pojawiło https://lowcygier.pl/preordery/preorder-death-stranding-2-on-the-beach-w-polsce-pudelko-z-gra-na-ps5-zakupicie-od-32889-zl/
Opublikowano 17 marca17 mar Qurwa, u mnie jeszcze nic nie ma. Naprawde mieszkam gdzies na koncu plaskiej ziemi
Opublikowano 31 marca31 mar 9 minut temu, Patapon napisał(a): Jest hype czy nie ma? Ja dopiero z dwa tygodnie temu sięgnąłem po pierwszą część i gra mi się mega dobrze. Czekam na drugą część i pewnie wezmę day one
Opublikowano 31 marca31 mar No ja pierwszy raz ograłem rok temu. DS2 wleci day1. Ciekawe ile się sprzedało.
Opublikowano 31 marca31 mar Nie wiem ile z tych 20 milionów się sprzedało, bo gra była m.in w Game Passie, Plusie czy była rozdawana za darmo przez Epica. Ale na pewno multiplatformowosc pomogła grze dotrzeć do większej ilości graczy
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi 1000 zł za edycję kolekcjonerską bez fizycznej kopii gry xDD ah gracze dawajcie ruchać się dalej i proście o więcej
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): 1000 zł za edycję kolekcjonerską bez fizycznej kopii gry xDD ah gracze dawajcie ruchać się dalej i proście o więcej Ale Dollman do kluczy fajny.
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi 52 minuty temu, Czoperrr napisał(a): 1000 zł za edycję kolekcjonerską bez fizycznej kopii gry xDD ah gracze dawajcie ruchać się dalej i proście o więcej Osobiście od pana Kojimy wszystko wezmę. Niech sie chłop rozwija, rozrasta i tworzy niewyobrażalne dla innych korpo gierki. Ten film mam nadzieje ze tez powstanie co tak bardzo chce go stworzyć
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi 15 godzin temu, Czoperrr napisał(a):1000 zł za edycję kolekcjonerską bez fizycznej kopii gry xDD ah gracze dawajcie ruchać się dalej i proście o więcejBiorę to, ave Kojima