Square 9 016 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Cyfra standard 339/389. Deluxe nie warty 50 zł więc wleci zwykła wersja na premierę. Cytuj
Szermac 3 148 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu A ja se pykne 2 dni wcześniej i pobiegam w złotym egzo, why not Cytuj
Square 9 016 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Ja pobiegam w srebrnym, w jedynce też jakoś mi bardziej pasowało niż złote. A i bez karabinu będzie ciekawiej. Cytuj
jimmy 1 679 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Pudło 350, kolekcjonerka 1100 Cytuj
Paolo1986 934 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Trochę więcej ofert na pudełka się pojawiło https://lowcygier.pl/preordery/preorder-death-stranding-2-on-the-beach-w-polsce-pudelko-z-gra-na-ps5-zakupicie-od-32889-zl/ Cytuj
MEVEK 3 714 Opublikowano 57 minut temu Opublikowano 57 minut temu Qurwa, u mnie jeszcze nic nie ma. Naprawde mieszkam gdzies na koncu plaskiej ziemi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi