Fanek 669 Opublikowano 11 grudnia 2022 Opublikowano 11 grudnia 2022 Drugi raz nie nabiore się na gre o niczym! 1 1 Cytuj
MEVEK 3 617 Opublikowano 11 grudnia 2022 Opublikowano 11 grudnia 2022 Moim zdaniem przeniesiemy sie na inny kontynent, moze europa tym razem. I tutaj bedziemy dalej rozwijac siec z Fragile + jakies twisty fabularne z Amelia Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 12 grudnia 2022 Opublikowano 12 grudnia 2022 Będzie Irlandia i transport steelbooka sekiro mevka. 5 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 12 grudnia 2022 Opublikowano 12 grudnia 2022 Udostępnienie danych osobowych odbiorcy będzie jednym z opcjonalnych objectivów, a po wszystkim zadzwoni do nas nasz overseer i powie "brawo, dostajesz odznakę full retarda Sam", a po wszystkim czarna plansza i wielki napis OPARTE NA RZECZYWISTYCH WYDARZENIACH tak będzie, mówię wam Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 13 grudnia 2022 Opublikowano 13 grudnia 2022 (edytowane) W jedynce były teorie, że przez te jeziora smoły być może można podróżować w czasie czy do innych wymiarów czy jeszcze coś w tym stylu, więc pewnie coś w tym kierunku będzie, doręczanie paczek po całym multiversum. ed. O Cytat Sam, I’ve been analyzing the “tar” samples you collected for me, and I’ve got to say, its properties are wholly unlike those of the more common tar we have observed on this planet in the past… The same can be said for the tar taken from the strata in which that ammonite with the umbilical cord was found. No deposits have been discovered save for those accompanying massive fossil beaches. It’s as if it’s the literal stuff of extinctions. Even more strangely, it seems that objects submerged in concentrations of this tar are partially if not entirely transported elsewhere (most likely to the Beach, I suspect). Therefore, by chucking that nuke into the crater lake, you may have sent it to the other side itself. Assuming it’s a two-way street, that also means that matter sent to that world could theoretically return through the tar once more. This would explain some of the more fantastic stories I’ve heard of buildings swallowed whole by tar, only to miraculously rise from its depths at a later date, looking exactly as they did when they were lost. …Which has intriguing implications, don’t you think? If the tar is a gateway to the past it has consumed, then maybe it could be manipulated into regurgitating its old meals… Edytowane 13 grudnia 2022 przez mugen Cytuj
MEVEK 3 617 Opublikowano 13 grudnia 2022 Opublikowano 13 grudnia 2022 Mi sie wydaje ze Sam jest poszukiwany za akcje z konca DS1 przez Bridges i ucieka do Europy. Tam buduja nowa baze matke, werbuja ludzi i jazda z kurierka. Tak mnie sie widzi Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 13 grudnia 2022 Opublikowano 13 grudnia 2022 Tak, a jego kryjówkę zdradzi to, że zamontował okna do góry nogami. Po tym go znajdą. Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 13 grudnia 2022 Opublikowano 13 grudnia 2022 InPost go ściga i siłą próbuje przymusić do paczkomatów Cytuj
MEVEK 3 617 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 Dzis Kojima swietuje 7 rocznice. Beda jakie ogloszenia. Oby tylko nie chodzilo o film. Na ten moment nie interesuje mnie on za bardzo, ale sam fakt ze powstaje jest w pyte. To bedzie mega pokrecone - w pozytywnym znaczeniu of course Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 Studio Pana Wielkiego Kojimy jest jak jego gierki. DOJEBANE Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 Pamiętam że jak wrzucałem info o nowej siedzibie Ninja Theory to mnie kyrytkowano xd Ale jak to to studio wielkiego Pana Hideo Kojimy to jest to wybaczone. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 Nie do końca o to chodziło. Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 4 minuty temu, ASX napisał: Pamiętam że jak wrzucałem info o nowej siedzibie Ninja Theory to mnie kyrytkowano xd Ale jak to to studio wielkiego Pana Hideo Kojimy to jest to wybaczone. Nie no Asaxa co ty porównujesz. Trochę szacunku Dla Pana Wielkiego Kojimy bo Cie szybciutko senior ustawi do pionu Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 dlatego mówię, Panu Wielkiemu Kojimie można więcej wybaczyć Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 Pan Kojima jest wpisany na liste zagrajmerskiego dziedzictwa unesco więc to oczywiste Już nie pamiętam twojego posta ze studiem nt ale pewnie coś bekowego dopisałeś i dlatego była beka wnusiu Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 7 minut temu, Pupcio napisał: Już nie pamiętam twojego posta ze studiem nt ale pewnie coś bekowego dopisałeś i dlatego była beka wnusiu to było jednak nowa siedziba InExile, pamięć już nie ta Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 A bez kitu. No ale to z xboxa więc wiadomo że będą się śmiać. Ja nic nie pisałem więc umywam rączki Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 o kurwa pierwszy byłem z odpowiedzią... Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 W dniu 16.12.2022 o 13:00, ASX napisał: Pamiętam że jak wrzucałem info o nowej siedzibie Ninja Theory to mnie kyrytkowano xd Ale jak to to studio wielkiego Pana Hideo Kojimy to jest to wybaczone. Odpisujesz pupciowi w cztery minuty, nawet nie dałeś szansy się przypierdolić Pupcio widzę kolejny co chce być zorientowany w tym, jakie kto ma biuro. Sami projektanci wnętrz na tym forum, a to jeszcze Kojima to wręcz WNĘTRZE Z DUSZĄ Co mnie obchodzi, czy chińczyk siedzi przy hebanowym stole w fotelu Skaag z Ikei? Gierkę c00rwa pokaż, a nie pimp maj hałs Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 Cytat This a sequel, so it’s my second time working with Norman and the technology has really improved over the last three years. Things that were impossible before are now possible. So we have been really challenging ourselves. Cytat I can’t say much yet. I believe a lot of people liked Sam, and I’m hoping those people return to DS2. And in order to appeal to people who didn’t play the first one, I’ve made the game nostalgic, but also new. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 No cóż, 2024 czekamy koji Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 19 grudnia 2022 Opublikowano 19 grudnia 2022 23 minuty temu, Szermac napisał: można jakieś źródło tych wypowiedzi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi