Opublikowano 14 października 20222 l The Last Oricru Trochę drewna zapewne się na zimę przyda. Właśnie wystartowała czeska produkcja rpg.
Opublikowano 14 października 20222 l Jak czytam o mixie dark souls ghotic to brzmi ciekawie ale większość recek raczej wskazuje że to crap.Grał ktoś i podzieli się opinią?Podobno jest też demo?Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 października 20222 l Autor W dniu 14.10.2022 o 21:14, Schranz1985 napisał: Grał ktoś i podzieli się opinią? W tym celu załozylem w sumie temat, ale chyba nikogo ten mix elexopodobny. Oceny wskazują na średniaka w każdym aspekcie. Kurde, 169 zeta bodajże. Nadal się waham
Opublikowano 16 października 20222 l No a ja elexa ograłem kilka msc temu i mi się podobał a soulsy kocham, wygląda spoko na gameplayach a recki ujowe ma.Proszę o wypowiedz ekspertów.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 30 listopada 20231 r Teraz jest promka za 20 Ziko i się skusiłem. Może krótko. Drewno z duszą. Jeśli podobał ci się elex, lubisz Gotchica, to śmiało za tę cenę to nie ma co się zastanawiać.