KrYcHu_89 2 604 Opublikowano 18 października 2023 Opublikowano 18 października 2023 (edytowane) 8 minut temu, Szermac napisał: Już myślałem, że coś nowego. Trochę nie ten temat, chociaż nie wiem czy jest jakiś pod ten film interaktywny jakkolwiek xd Ta paragra nie ma swojego tematu, ale może i dobrze, swoją drogą gram właśnie w Dark Pictures, wystarczyło zrobić coś takiego, ale nawet to było za trudne, szkoda, bo termin akurat na sam Haloween, na szczęście będzie Alanek:). Wracając do Silent Hill f też cisza w tym roku totalna na temat tej produkcji. Nawet złamanego newsa nie było, ani leaków. Edytowane 18 października 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj
Szermac 3 145 Opublikowano 18 października 2023 Opublikowano 18 października 2023 Ale przy okazji obejrzałem znowu ten pierwszy trailerek f, nadal fajny Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 18 października 2023 Opublikowano 18 października 2023 (edytowane) Znowu szykują się motywy odkupienia winy. Dwójka tak zorała głowy ludziom, że każdy by chciał zrobić Silenta gdzie fabuła ma podobny ton i ciężar. Dajta już spokój z takimi kotletami. Mi się marzy coś nieoczywistego np. nieskalany wielkimi grzechami detektyw zostaje wplątany w dziwną sprawę i trafia do miasta, odkrywa jego tajemnice, po drodze ma możliwość podjęcia kilku wyborów moralnych, można też bardziej postawić na mitologię tego uniwersum. Ile jeszcze w serii będziemy oglądać głównych bohaterów - wielkich męczenników. Jak ten tytuł mnie nie interesuje, bo to popierdółka to źle wróży dużym nadchodzącym grom serii. Chciałbym coś świeższego, spoza schematu dwójki. Edytowane 18 października 2023 przez Pure Bladestone Cytuj
Szermac 3 145 Opublikowano 31 grudnia 2024 Opublikowano 31 grudnia 2024 https://www.fangoria.com/silent-hill-townfall-f-konami-update/ Dawać już to Transmission Cytuj
Wojtq 879 Opublikowano wtorek o 06:07 Opublikowano wtorek o 06:07 Odkopuję, bo już w czwartek 13.03 o 23:00 czeka nas prezentacja gry. Czekam na kwieciste potworki 1 1 1 Cytuj
Szermac 3 145 Opublikowano wtorek o 06:34 Opublikowano wtorek o 06:34 Właśnie się zastanawiałem, o której naszego czasu. No to czekanko Cytuj
Czoperrr 5 497 Opublikowano wtorek o 09:14 Opublikowano wtorek o 09:14 Oby to nie było coś w stylu Short Message. Cytuj
XM. 11 418 Opublikowano wtorek o 09:17 Opublikowano wtorek o 09:17 To będzie pełnoprawną gra, a nie pokazówka gówno. Szczerze? Bankowo nie dowiozą - sh2r tak podniosło poprzeczkę, że aktualne Konami nie jest w stanie dostarczyć tworu na podobnym poziomie. No, ale OBYM SIE MYLIL. 1 Cytuj
Czoperrr 5 497 Opublikowano wtorek o 09:18 Opublikowano wtorek o 09:18 1 minute ago, XM. said: To będzie pełnoprawną gra, a nie pokazówka gówno. Szczerze? Bankowo nie dowiozą - sh2r tak podniosło poprzeczkę, że aktualne Konami nie jest w stanie dostarczyć tworu na podobnym poziomie. No, ale OBYM SIE MYLIL. Wiem, że pełnoprawna ale miałem na myśli widok z pierwszej osoby i generalnie nuda. 1 Cytuj
Szermac 3 145 Opublikowano wtorek o 09:19 Opublikowano wtorek o 09:19 2 minuty temu, XM. napisał(a): Bankowo nie dowiozą Szkoda :C Cytuj
Wojtq 879 Opublikowano wtorek o 09:20 Opublikowano wtorek o 09:20 (edytowane) Oby nie było nastoletnich dram i będzie git. Powrót szeroko pojętego okultyzmu też przyjmę z otwartymi rękami. W Bloobera też ludzie nie wierzyli, a wyszło świetnie. Trzeba wierzyć, bo Team Silent też kiedyś był nowym teamem. Edytowane wtorek o 09:22 przez Wojtq Cytuj
XM. 11 418 Opublikowano wtorek o 09:22 Opublikowano wtorek o 09:22 Raczej w latach 60 nie będzie nastoletnich dram. Ja to chciałbym po prostu reskin dwójki w klimatach sprzed 60 lat i byłbym zadowolony. Ciekawe jaka choroba psychiczna tym razem będzie grała pierwsze skrzypce Cytuj
Bzduras 13 255 Opublikowano wtorek o 09:23 Opublikowano wtorek o 09:23 Podobno ten typ co scenariusz pisze to jakiś japoński horrorowy przekot jest, więc chyba akurat o to można być spokojnym. Przynajmniej w to chcę wierzyć Cytuj
Szermac 3 145 Opublikowano wtorek o 09:24 Opublikowano wtorek o 09:24 Sądząc po pierwszym trailerze i postaciach tam się przewijających to mogą być nastoletnie problemy w Japonii lat 60 xD O fabułkę i klimat jestem spokojny bo ten typ od scenariusza to nieźle poczesany jest. Cytuj
XM. 11 418 Opublikowano wtorek o 09:25 Opublikowano wtorek o 09:25 A co to za gość? To się sprawdzi jego filmografię Cytuj
Figaro 8 446 Opublikowano wtorek o 09:26 Autor Opublikowano wtorek o 09:26 9 minut temu, XM. napisał(a): To będzie pełnoprawną gra, a nie pokazówka gówno. Szczerze? Bankowo nie dowiozą - sh2r tak podniosło poprzeczkę, że aktualne Konami nie jest w stanie dostarczyć tworu na podobnym poziomie. Graficznie na pewno nie. To niemożliwe nawet. Cytuj
Szermac 3 145 Opublikowano wtorek o 09:29 Opublikowano wtorek o 09:29 6 minut temu, XM. napisał(a): A co to za gość? To się sprawdzi jego filmografię https://en.wikipedia.org/wiki/Ryukishi07 Chodzi bardziej o mangi, nie o filmy xd 1 Cytuj
SlimShady 3 519 Opublikowano wtorek o 09:32 Opublikowano wtorek o 09:32 Nic mi to nie mówi, jakieś anime dziewczynki. Oby to była tylko powierzchowność. Cytuj
Szermac 3 145 Opublikowano wtorek o 09:34 Opublikowano wtorek o 09:34 Dlatego biorąc pod uwagę jego dorobek + pierwszy trailer, 100%, że to będzie o nastolatkach. Cytuj
Pupcio 19 310 Opublikowano wtorek o 09:35 Opublikowano wtorek o 09:35 W końcu dobry silent hill 2 2 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano wtorek o 09:36 Opublikowano wtorek o 09:36 SH to 90% historia, 9% fajne zagadki, 1% fajne strzelanie. Strzelanie do nastolatków bez zagadek to mógłby być prawdziwy koszmar. 14 minut temu, XM. napisał(a): Raczej w latach 60 nie będzie nastoletnich dram. Ja to chciałbym po prostu reskin dwójki w klimatach sprzed 60 lat i byłbym zadowolony. Ciekawe jaka choroba psychiczna tym razem będzie grała pierwsze skrzypce W ogóle było gdzieś potwierdzone, że to będzie z 3ciej osoby, bo nie wiem czemu mi się wydaje, że z 1. Cytuj
Szermac 3 145 Opublikowano wtorek o 09:37 Opublikowano wtorek o 09:37 Body horror i gore też obstawiam. Cytuj
Bzduras 13 255 Opublikowano wtorek o 09:37 Opublikowano wtorek o 09:37 3 minuty temu, Pupcio napisał(a): W końcu dobry silent hill Dobra, pupcio, tutaj maluję kreskę czerwonym jpgiem - beczka fajna w statusach i CW, ale chlewu w tematach dla ludzi nie zdzierżę. Cytuj
Czoperrr 5 497 Opublikowano wtorek o 09:39 Opublikowano wtorek o 09:39 16 minutes ago, XM. said: Raczej w latach 60 nie będzie nastoletnich dram. Ja to chciałbym po prostu reskin dwójki w klimatach sprzed 60 lat i byłbym zadowolony. Ciekawe jaka choroba psychiczna tym razem będzie grała pierwsze skrzypce No nie wiem, w latach 60 chyba też żyły nastolatki Cytuj
XM. 11 418 Opublikowano wtorek o 09:41 Opublikowano wtorek o 09:41 1 minutę temu, Czoperrr napisał(a): No nie wiem, w latach 60 chyba też żyły nastolatki W takim razie mam nadzieję, że miały większe problemy i to one zostaną pokazane niż aktualne nastolatki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi