Skocz do zawartości

Silent Hill f

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Szermac napisał(a):

Gdzieś natknąłem się na legendę z tym kwiatkiem w tle. Nazywane są również "kwiatami porzuconych dzieci", co wywodzi się z legendy, w której matki umierające podczas porodów, odradzały się jako kwiaty, aby opiekować się osieroconymi dziećmi. I tak mi jakoś jeszcze przypasiło do gościa od scenariusza. Ale to tak se strzelam tylko, bo symbolika tych kwiatków ma masę odniesień.
Też podobnie nie mogłem się w robocie ogarnąć, ale już na luzaczku czekanko, po 23 będziemy mądrzejsi :D 

Pomyśl ciekawy. A może to jedna martwa matka chciałaby się opiekować wszystkimi sierotami w regionie. 
A myślicie, że chcą z tego zrobić "origin story" SH? Bo chyba bym tego nie chciał. 

Inna sprawa, ludzie dostają od Konami koszulki. Ktoś słusznie zauważył, że to obrócone f wygląda jak sztylet:

Gl5CTS1bYAI8Lve?format=jpg&name=medium
Gl7Z0RyWYAAW4qq?format=jpg&name=small

https://x.com/AestheticGamer1/status/1900177436618482077

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No, ale trochę się zapowiada jednak na origin story. Co do logo, to z drugiej strony znak 'f' na pięciolinii też wygląda jak sztylet xd
Kurde no jestem mega ciekawy co pokażą i co to będzie :ohboy:

Opublikowano

Dalej czuję tu większy vibe Sirena / Project Zero niż Silent Hill, gdyby nie ta mgła to równie dobrze mogliby nazwać tę grę inaczej. Ale nie powiem, klimacik wylewa się ze screenów

spacer.png

spacer.png

spacer.png

• Plusik 2
Opublikowano

A co tu można nowego wymyślić prócz zmiany lokacji i powrotu mgły? Wolę tak niż jakieś pojebane pomysły.

Wygląda super, jaram się

Hinako's hometown is engulfed in fog, driving her to fight grotesque monsters and solve eerie puzzles. Uncover the disturbing beauty hidden in terror.