Pix 1 138 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Tak jak mówiłem wcześniej, ja po rimejku miałem przesyt walkami, więc chętnie przywitam teraz "spokojniejszą" część, z większym naciskiem na zagadki, unikaniem zagrożenia i walczeniem tylko w ostateczności. SH2 od Blooberów wypracował lepszą pozycję startową dla f, więc jeśli gra będzie dobra, to podejrzewam, że jest szansa na zadowalającą sprzedaż i powolne wchodzenie Cichego Wzgórze z powrotem do mainstreamu. Silent Hill f będzie bardzo ważną grą w perspektywie przyszłości serii. 1 2 Cytuj
Szermac 3 159 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca To Higurashi nie jest jednak takie złe jeśli chodzi o kreche. Na screenach wyglądało dużo gorzej jak się wyszukiwało. Lecę właśnie całość na Crunchyrollu Powiem, że warto tak dla poznania pomysłowości tego czubka od f Zajebiście jest ogarnięty kontrast właśnie między sielankową kreską, a poruszanymi motywami, no creepy fchuj xD 1 Cytuj
Dante 508 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Ten steelbook zachęca do zamówienia preordera bo jest mega klimatyczny. Cytuj
Szermac 3 159 Opublikowano wtorek o 18:24 Opublikowano wtorek o 18:24 Dobra, skończyłem oglądać Higurashi. Te ostrzeżenia o triggerach w SHf po tym, zdają się być znamienne. Teraz to na Fke czekam z siórem w obu łapach Cytuj
Jukka Sarasti 562 Opublikowano wtorek o 19:01 Opublikowano wtorek o 19:01 36 minut temu, Szermac napisał(a): Dobra, skończyłem oglądać Higurashi. Te ostrzeżenia o triggerach w SHf po tym, zdają się być znamienne. Teraz to na Fke czekam z siórem w obu łapach Ja zainstalowałem na Decku pierwszy epizod, jest darmowy. Anime podobno robi dobrą robotę jak na streszczenie historii, która w VNowym oryginale zajmuje z 80h, jutro w robocie będzie czytane. Cytuj
mitra 1 838 Opublikowano wtorek o 19:32 Opublikowano wtorek o 19:32 W dniu 15.03.2025 o 10:45, Szermac napisał(a): No ja raczej też nie xD W ogóle to w trailerze padają słowa, że główna bohaterka Hinako nie żyje. Ciekawe jak od tego wychodzi fabułka. Może nie fizycznie, jako ciało. Cytuj
Szermac 3 159 Opublikowano wtorek o 21:05 Opublikowano wtorek o 21:05 2 godziny temu, mitra napisał(a): Może nie fizycznie, jako ciało. Właściwie po obejrzeniu tego anime od Ryukishiego i po kilku razach trailera SHf, trochę można się domyślić paru motywów, które są delikatnie pokazane w nim i po tym monologu też. Ciekawe jak dużo zaaplikuje takich rzeczy w grze w podobie do Higurashi Ale już bez złudzeń, to będzie grube xD Cytuj
SnoD 2 471 Opublikowano środa o 08:39 Opublikowano środa o 08:39 Trailer (klimet) mi się podobał, z jednym wyjątkiem. Czy protagonistka koniecznie musi być uczennicą w mundurku, który jak sugeruje trailer, będzie podatny na uszkodzenia :p Zalatuje trochę motywami robionymi pod pryszczatych piwniczaków. Jeszcze kolekcjonerki z figurką ze zdejmowanymi ubraniami brakuje 6 1 Cytuj
XM. 11 470 Opublikowano środa o 08:43 Opublikowano środa o 08:43 Cytat (...)uczennicą w mundurku, który jak sugeruje trailer, będzie podatny na uszkodzenia :p good Cytuj
Pupcio 19 419 Opublikowano środa o 08:45 Opublikowano środa o 08:45 A w czym ma być japońska uczennica w japońskiej grze? Jeszcze mieli tupet zrobić jej ładną twarz więc mam nadzieje że ktoś coś z tym zrobi Cytuj
Mejm 15 622 Opublikowano środa o 08:46 Opublikowano środa o 08:46 Przeciez w japonii do dzis chodza w mundurkach a tym bardziej w latach 60. W jeansach mialaby popier.dalac? 6 minut temu, SnoD napisał(a): Zalatuje trochę motywami robionymi pod pryszczatych piwniczaków. Jeszcze kolekcjonerki z figurką ze zdejmowanymi ubraniami brakuje Zalatuje resetera. Cytuj
SnoD 2 471 Opublikowano środa o 08:49 Opublikowano środa o 08:49 No biorąc pod uwagę, że robiąc kompletnie nową grę mogli dobrać dowolny setting i obsadę, a wybrali grę pod najbardziej oklepany w Japonii fetysz, to trochę śmieszno 6 1 Cytuj
SlimShady 3 547 Opublikowano środa o 08:57 Opublikowano środa o 08:57 Mogli zrobić o wielorybie po 40 wpierdalającym litrami lody przy netflixie. 2 Cytuj
Josh 5 540 Opublikowano środa o 09:19 Opublikowano środa o 09:19 No kurde szkoda, że nie gra się niebinarnym transem popylającym na wózku inwalidzkim albo chociaż jakąś murzynką z nadwagą Chociaż uczciwie trzeba przyznać, że rozdzierające się ciuszki ukazujące trochę ciała to nie może być przypadek, zwłaszcza w grze w której steruje się młodziutką azjatką jakoś Jamesowi w SH2 kurtka się nie niszczyła. Cytuj
Mejm 15 622 Opublikowano środa o 09:33 Opublikowano środa o 09:33 No niezbyt udana ta proba podkopania japonskiego geniuszu artystycznego przez fanow gierek wiadomego w y d a w c y. Oby na tym sie skonczylo. 3 Cytuj
SnoD 2 471 Opublikowano środa o 10:42 Opublikowano środa o 10:42 Macie w głowie tylko same skrajości? Inną opcją był tylko "niebinarny wieloryb"? :p Cytuj
Szermac 3 159 Opublikowano środa o 14:35 Opublikowano środa o 14:35 No niebywałe, japońska uczennica lat 60 w Japonii i jej znajomi, CHODZĄ W MUNDURKACH SZKOLNYCH NA PRZERWACH I PO LEKCJACH? Masakra. Cytuj
kiseki 817 Opublikowano czwartek o 06:55 Opublikowano czwartek o 06:55 Mundurek u japońskiej uczennicy to nic. Najgorsze, że pewnie po japońsku tam będą gadać. Cytuj
Josh 5 540 Opublikowano czwartek o 07:45 Opublikowano czwartek o 07:45 (edytowane) Co nie? Ohyda. Ciekawe czy protagonistka będzie seksownie piszczeć "YAMEDE KUDASAI!" podczas wyrywania się z objęć potworów Edytowane czwartek o 08:49 przez Josh Cytuj
Szermac 3 159 Opublikowano wczoraj o 09:42 Opublikowano wczoraj o 09:42 Kolejne nawiązania do Higurashi Cytuj
Szermac 3 159 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Gra zbanowana i nie będzie sprzedawana w Australii Cytuj
Josh 5 540 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Pewnie poszło o zbyt ostre sceny z udziałem małolatów, Australijczycy są na to mocno wyczuleni. Homecoming też zaliczyło u nich kiedyś bana, ale to z innego powodu i po wprowadzeniu kilku zmian gierka została dopuszczona do sprzedaży, tym razem może już nie być tak lekko. Cytuj
Szermac 3 159 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Mam nadzieję, że nie przyjdzie im do łba cenzurowanie w jakiejś formie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi