Opublikowano 24 października 20222 l Jako że po sieci latają już grube spoilery zapraszam do tego tematu lubiących sobie psuć fabułę, jak i dyskutować o niej na spokojnie zmniejszając szanse na bana jakby niż się wyrwało w głównym temacie
Opublikowano 24 października 20222 l Przeczytałem tylko, że Boy jest grywalną postacią i mi starczy. Nie żeby było to jakoś zaskakujące.
Opublikowano 24 października 20222 l Jest jakaś opcja żeby dany temat nie pojawiał mi się w nieprzeczytanej zawartości? Bo co z tego że tutaj będą spoilery jak i tak będę je widział
Opublikowano 24 października 20222 l Takie tematy 2tygle przed premiera gry to swietny pomysl, zaraz sie jakis boro boro czy inny cwel bedzie wozil po statusach jak cos tu znajdzie
Opublikowano 24 października 20222 l Myśle że takie ludzkie gówna zrobią to bez względu czy jest taki temat na forum czy nie
Opublikowano 25 października 20222 l Jest coś więcej spoilerów prócz Spoiler Kratosa rozmawiającego z Thorem i grywalnego boya?
Opublikowano 9 listopada 20222 l 1 godzinę temu, Bigby napisał: Na razie więcej tego samego, czyli jest dobrze, filmowo, epicko (szczególnie w walce z Thorem). Zobaczymy jak to się dalej rozkręci. To walka jest zaraz na poczatku? Bo pisali ze sie slabo rozkreca. I jak to jest z tym Kratosem. Zdziadzial doszczetnie czy jednak zachowal te umiejetnosci i bronie ?
Opublikowano 9 listopada 20222 l 32 minuty temu, MEVEK napisał: To walka jest zaraz na poczatku? Bo pisali ze sie slabo rozkreca. I jak to jest z tym Kratosem. Zdziadzial doszczetnie czy jednak zachowal te umiejetnosci i bronie ? Tak, nawet schemat jest taki sam jak w 1 - zaczyna się od istnego trzęsienia ziemi, a później wracamy do szukania skrzynek.
Opublikowano 9 listopada 20222 l 53 minuty temu, MEVEK napisał: To walka jest zaraz na poczatku? Bo pisali ze sie slabo rozkreca. I jak to jest z tym Kratosem. Zdziadzial doszczetnie czy jednak zachowal te umiejetnosci i bronie ? Tak, jest na samym początku. Pierwsza godzina.
Opublikowano 18 listopada 20222 l Spoiler Witam serdecznie, tych co ukończyli? Jak tam końcówka? Ja jestem usatysfakcjonowany; liczyłem wprawdzie na zmasakrowanie Odyna, ale fabularnie nie pasowałoby, to nie jest historia o zemście, tylko odkupieniu i sprawiedliwości. Atak na Asgard miazgunia, walka z Thorem to samo, ale liczyłem na tego Mjölnira bardzo Jest włócznia, ale niesmak pozostał. I co, kolejna część z dorosłym Atreusem? Gdzie tych gigantów wywiało? Do Egiptu?
Opublikowano 18 listopada 20222 l Mi trochę szkoda było, że Thor miał tak mały udział. Gość został świetnie napisany i sam jego design to mistrzostwo. Z miłą chęcią bym ograł tytuł z nim w roli głównej.No i teraz pytanie czy będzie spin off z Atreusem, czy Kratos wyruszy na poszukiwania. Jest potencjał, a gdzie zajdziemy to się pewnie okaże. Oby jeszcze na PS5.
Opublikowano 19 listopada 20222 l Kratos? Atreus? Thor? gdzie tam! Dla mnie zdecydowaną gwiazdą tej części są krasnoludy, a zwłaszcza cały motyw i tego co na końcu dzieje się z Sindrim. Epilog z pogrzebem kozacki.
Opublikowano 19 listopada 20222 l Kratos w Midgardzie znajdował znajdźki z różnych mitoligii, również egipskich więc ciekawe w jaką teraz uderzą. Samo zakończenie jak najbardziej ok, widać, że gra ma dużo "ładunku" tatuśkowego - Milan pewnie cały w ekskrementach. Granie Atreusem była w porządku, ale na krótką metę, bo dłużyła mi się walka łukiem. Na pewno nie chciałbym spinoffa z nim w roli głównej. Jako, że to temat spoilerowy myślę, że można tu pisać bez użycia funkcji spoiler?
Opublikowano 19 listopada 20222 l Też tak pisałem, ale ludzie używają funkcji Nieprzeczytanej nowej zawartości, i ich tu wrzuca. Można używać spojlerów, żeby komuś nie zepsuć zabawy.
Opublikowano 20 listopada 20222 l Autor W dniu 19.11.2022 o 10:59, Bielik napisał: Jako, że to temat spoilerowy myślę, że można tu pisać bez użycia funkcji spoiler? ja bym jednak pisał w spoilerach bo jak ktoś czyta forum poprzez nową zawartość może się nadziać, a sporo osób tak właśnie przegląda co do końcówki to kurwa jakie to piękne było Cieszy mnie że nie poszli na łatwiznę i Spoiler uśmiercili Kratosa co do kolejnej części to obstawiam że jednak będzie Spoiler z Atreusem jako główną postacią, druga strona ołtarzyka sugeruje że Kratos już osiądzie w nordyckich stronach
Opublikowano 20 listopada 20222 l platyna pękła w 40,5 h historia dopełnia to czego brakowało w poprzedniej części, kontynuacja poprawia poprzedniczkę w każdym aspekcie. Ogólnie to j***ć ppe za wrzuty screenów z endgame'u do recenzji i pomniejszych postów o ragnaroku. ciekaw jestem czy protocol zapełni pustkę po takim doświadczeniu. Ktoś ma jakieś odniesienie ragnaroku względem nowych szczurków?
Opublikowano 20 listopada 20222 l Autor 2 minuty temu, Kafaresko napisał: Ogólnie to j***ć ppe za wrzuty screenów z endgame'u do recenzji i pomniejszych postów o ragnaroku. polecam tam nie wchodzić, będziesz zdrowszy mi się udało większych spoilerów uniknąć jedyne na które się załapałem i mogły wrzucić zdziwko to Spoiler granie Atreusem heh jakie zdziwko jak czyszcząc co zostało do Spoiler okazało się że prawdziwy Tyr żyje i o niczym nie wiedział po uwolnieniu go można się na niego natknąć w każdym świecie Mjolnira przejęła Thrud, natknąć się na nią można w alfhaim
Opublikowano 21 listopada 20222 l ja się załapałem jeszcze w wątku ogólnym na info o Spoiler śmierci Broka. a był to mocny moment i dobry plot twist.
Opublikowano 21 listopada 20222 l 3 godziny temu, Kafaresko napisał: platyna pękła w 40,5 h historia dopełnia to czego brakowało w poprzedniej części, kontynuacja poprawia poprzedniczkę w każdym aspekcie. Ogólnie to j***ć ppe za wrzuty screenów z endgame'u do recenzji i pomniejszych postów o ragnaroku. ciekaw jestem czy protocol zapełni pustkę po takim doświadczeniu. Ktoś ma jakieś odniesienie ragnaroku względem nowych szczurków? Na jakim poziomie trudności? Strasznie szybko Ci poszło, ja czyszczę dopiero drugi świat, a mam na hardzie 53 godziny.
Opublikowano 21 listopada 20222 l 3 godziny temu, Rtooj napisał: Na jakim poziomie trudności? Strasznie szybko Ci poszło, ja czyszczę dopiero drugi świat, a mam na hardzie 53 godziny. Na 3. ogólnie walka była spoko, myślałem nawet nad zmianą na 4. ale ostatecznie nie zmieniałem. Teraz czekam na ng+ i polecę gmgow. No chyba, że nie wytrzyma to polecę nowy sejw na gmgow.
Opublikowano 21 listopada 20222 l Co do bossów to chyba największe problemy sprawia ta trójka berserkerów, oglądałem kolesia co 6h je robił na gmgow, ludzie chyba nie są przyzwyczajeni do takich potyczek.
Opublikowano 21 listopada 20222 l Ale że jest 3 naraz? To słabo. Zdecydowanie bardziej cenię sobie pojedynki 1 na 1, fajnie wtedy można skupić się na parrowaniu, a nie że ktoś Ci zza kamery jedzie po plecach młotem.