Figuś 21 250 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 Jako że po sieci latają już grube spoilery zapraszam do tego tematu lubiących sobie psuć fabułę, jak i dyskutować o niej na spokojnie zmniejszając szanse na bana jakby niż się wyrwało w głównym temacie Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 Przeczytałem tylko, że Boy jest grywalną postacią i mi starczy. Nie żeby było to jakoś zaskakujące. Cytuj
łom 2 018 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 Jest jakaś opcja żeby dany temat nie pojawiał mi się w nieprzeczytanej zawartości? Bo co z tego że tutaj będą spoilery jak i tak będę je widział Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 24 października 2022 Autor Opublikowano 24 października 2022 nie korzystać z nieprzeczytanej zawartości Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 Takie tematy 2tygle przed premiera gry to swietny pomysl, zaraz sie jakis boro boro czy inny cwel bedzie wozil po statusach jak cos tu znajdzie Cytuj
Pupcio 18 612 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 Myśle że takie ludzkie gówna zrobią to bez względu czy jest taki temat na forum czy nie Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 25 października 2022 Opublikowano 25 października 2022 Jest coś więcej spoilerów prócz Spoiler Kratosa rozmawiającego z Thorem i grywalnego boya? Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 1 godzinę temu, Bigby napisał: Na razie więcej tego samego, czyli jest dobrze, filmowo, epicko (szczególnie w walce z Thorem). Zobaczymy jak to się dalej rozkręci. To walka jest zaraz na poczatku? Bo pisali ze sie slabo rozkreca. I jak to jest z tym Kratosem. Zdziadzial doszczetnie czy jednak zachowal te umiejetnosci i bronie ? Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 32 minuty temu, MEVEK napisał: To walka jest zaraz na poczatku? Bo pisali ze sie slabo rozkreca. I jak to jest z tym Kratosem. Zdziadzial doszczetnie czy jednak zachowal te umiejetnosci i bronie ? Tak, nawet schemat jest taki sam jak w 1 - zaczyna się od istnego trzęsienia ziemi, a później wracamy do szukania skrzynek. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 53 minuty temu, MEVEK napisał: To walka jest zaraz na poczatku? Bo pisali ze sie slabo rozkreca. I jak to jest z tym Kratosem. Zdziadzial doszczetnie czy jednak zachowal te umiejetnosci i bronie ? Tak, jest na samym początku. Pierwsza godzina. Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 9 listopada 2022 Opublikowano 9 listopada 2022 Rozpoznacie wszystkie? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 listopada 2022 Opublikowano 18 listopada 2022 Spoiler Witam serdecznie, tych co ukończyli? Jak tam końcówka? Ja jestem usatysfakcjonowany; liczyłem wprawdzie na zmasakrowanie Odyna, ale fabularnie nie pasowałoby, to nie jest historia o zemście, tylko odkupieniu i sprawiedliwości. Atak na Asgard miazgunia, walka z Thorem to samo, ale liczyłem na tego Mjölnira bardzo Jest włócznia, ale niesmak pozostał. I co, kolejna część z dorosłym Atreusem? Gdzie tych gigantów wywiało? Do Egiptu? Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 18 listopada 2022 Opublikowano 18 listopada 2022 Mi trochę szkoda było, że Thor miał tak mały udział. Gość został świetnie napisany i sam jego design to mistrzostwo. Z miłą chęcią bym ograł tytuł z nim w roli głównej.No i teraz pytanie czy będzie spin off z Atreusem, czy Kratos wyruszy na poszukiwania. Jest potencjał, a gdzie zajdziemy to się pewnie okaże. Oby jeszcze na PS5. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Kratos? Atreus? Thor? gdzie tam! Dla mnie zdecydowaną gwiazdą tej części są krasnoludy, a zwłaszcza cały motyw i tego co na końcu dzieje się z Sindrim. Epilog z pogrzebem kozacki. 1 Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Kratos w Midgardzie znajdował znajdźki z różnych mitoligii, również egipskich więc ciekawe w jaką teraz uderzą. Samo zakończenie jak najbardziej ok, widać, że gra ma dużo "ładunku" tatuśkowego - Milan pewnie cały w ekskrementach. Granie Atreusem była w porządku, ale na krótką metę, bo dłużyła mi się walka łukiem. Na pewno nie chciałbym spinoffa z nim w roli głównej. Jako, że to temat spoilerowy myślę, że można tu pisać bez użycia funkcji spoiler? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Też tak pisałem, ale ludzie używają funkcji Nieprzeczytanej nowej zawartości, i ich tu wrzuca. Można używać spojlerów, żeby komuś nie zepsuć zabawy. Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 20 listopada 2022 Autor Opublikowano 20 listopada 2022 W dniu 19.11.2022 o 10:59, Bielik napisał: Jako, że to temat spoilerowy myślę, że można tu pisać bez użycia funkcji spoiler? ja bym jednak pisał w spoilerach bo jak ktoś czyta forum poprzez nową zawartość może się nadziać, a sporo osób tak właśnie przegląda co do końcówki to kurwa jakie to piękne było Cieszy mnie że nie poszli na łatwiznę i Spoiler uśmiercili Kratosa co do kolejnej części to obstawiam że jednak będzie Spoiler z Atreusem jako główną postacią, druga strona ołtarzyka sugeruje że Kratos już osiądzie w nordyckich stronach Cytuj
Kafaresko 37 Opublikowano 20 listopada 2022 Opublikowano 20 listopada 2022 platyna pękła w 40,5 h historia dopełnia to czego brakowało w poprzedniej części, kontynuacja poprawia poprzedniczkę w każdym aspekcie. Ogólnie to j***ć ppe za wrzuty screenów z endgame'u do recenzji i pomniejszych postów o ragnaroku. ciekaw jestem czy protocol zapełni pustkę po takim doświadczeniu. Ktoś ma jakieś odniesienie ragnaroku względem nowych szczurków? Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 20 listopada 2022 Autor Opublikowano 20 listopada 2022 2 minuty temu, Kafaresko napisał: Ogólnie to j***ć ppe za wrzuty screenów z endgame'u do recenzji i pomniejszych postów o ragnaroku. polecam tam nie wchodzić, będziesz zdrowszy mi się udało większych spoilerów uniknąć jedyne na które się załapałem i mogły wrzucić zdziwko to Spoiler granie Atreusem heh jakie zdziwko jak czyszcząc co zostało do Spoiler okazało się że prawdziwy Tyr żyje i o niczym nie wiedział po uwolnieniu go można się na niego natknąć w każdym świecie Mjolnira przejęła Thrud, natknąć się na nią można w alfhaim 1 Cytuj
Kafaresko 37 Opublikowano 21 listopada 2022 Opublikowano 21 listopada 2022 ja się załapałem jeszcze w wątku ogólnym na info o Spoiler śmierci Broka. a był to mocny moment i dobry plot twist. Cytuj
Rtooj 1 662 Opublikowano 21 listopada 2022 Opublikowano 21 listopada 2022 3 godziny temu, Kafaresko napisał: platyna pękła w 40,5 h historia dopełnia to czego brakowało w poprzedniej części, kontynuacja poprawia poprzedniczkę w każdym aspekcie. Ogólnie to j***ć ppe za wrzuty screenów z endgame'u do recenzji i pomniejszych postów o ragnaroku. ciekaw jestem czy protocol zapełni pustkę po takim doświadczeniu. Ktoś ma jakieś odniesienie ragnaroku względem nowych szczurków? Na jakim poziomie trudności? Strasznie szybko Ci poszło, ja czyszczę dopiero drugi świat, a mam na hardzie 53 godziny. Cytuj
Kafaresko 37 Opublikowano 21 listopada 2022 Opublikowano 21 listopada 2022 3 godziny temu, Rtooj napisał: Na jakim poziomie trudności? Strasznie szybko Ci poszło, ja czyszczę dopiero drugi świat, a mam na hardzie 53 godziny. Na 3. ogólnie walka była spoko, myślałem nawet nad zmianą na 4. ale ostatecznie nie zmieniałem. Teraz czekam na ng+ i polecę gmgow. No chyba, że nie wytrzyma to polecę nowy sejw na gmgow. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 21 listopada 2022 Opublikowano 21 listopada 2022 Co do bossów to chyba największe problemy sprawia ta trójka berserkerów, oglądałem kolesia co 6h je robił na gmgow, ludzie chyba nie są przyzwyczajeni do takich potyczek. Cytuj
Rtooj 1 662 Opublikowano 21 listopada 2022 Opublikowano 21 listopada 2022 Ale że jest 3 naraz? To słabo. Zdecydowanie bardziej cenię sobie pojedynki 1 na 1, fajnie wtedy można skupić się na parrowaniu, a nie że ktoś Ci zza kamery jedzie po plecach młotem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi