Skocz do zawartości

God of War: Ragnarok - TEMAT SPOILEROWY

Featured Replies

Opublikowano

1 + 2 siostry. Też mi tam trochę zeszło. Najważniejsze to bić głównego + mieć ciągle podgląd na siostrę, żeby parować jej ataki.

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• nie będzie i kurwa dobrze, nich Barlog kończy to nowe IP i pod koniec generacji dopiero kolejny GoWik

• Kratos? Atreus? Thor? gdzie tam!   Dla mnie zdecydowaną gwiazdą tej części są krasnoludy, a zwłaszcza cały motyw i tego co na końcu dzieje się z Sindrim.   Epilog z pogrzebem kozac

• polecam tam nie wchodzić, będziesz zdrowszy     mi się udało większych spoilerów uniknąć jedyne na które się załapałem i mogły wrzucić zdziwko to   heh jakie zdziwko

Opublikowano

Pomyśleć, że ja na normalu miałem niezłe problemy z Gnu i Hrolfem, a są ludzie którzy to robią na gmgow.

3 berserkerow za to poszła w miarę z górki, w pierwszej kolejności dwie siostry potem główny boss.

Opublikowano

Kto przechodził Dark Soulsy, Sekiro czy Eldena to ta gra idzie jak burza, każdy cios jest skatowany bez problemu (okno jest przepotężne) ;) także na lajcie się robi 100%

Nowa cześć to ewidetnie Egipt po tym co zobaczył Kratos a DLC wypadnie z Atreusem i gigantami ;) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
49 minut temu, Figuś napisał:

nie będzie DLC

Na razie tak powiedzieli, uwierz mi, będzie ;)

Opublikowano
  • Autor

nie będzie i kurwa dobrze, nich Barlog kończy to nowe IP i pod koniec generacji dopiero kolejny GoWik

Opublikowano

Jakby ktoś szukał 5. smoka

Czy da się zebrać materiały na ulepszenie wszystkich zbroi? Mam większość już na 9 poziomie, zarówno zbroi jak i końcówek do broni ale brakuje mi asgardzkiej stali i tych kryształowych elementów co w jeziorku można pozyskać. Ehh trzeba poczekać na ng+ aby wszystko wymaksowac. 

Opublikowano

Asgardzką stal to zdobędziesz w Muspelheim, wyzwania z miecza po lewej dają ten surowiec. Z kryształami nie pomogę, bo chyba po zebraniu wszystkich w Kraterze ich źródło się kończy.

Opublikowano
  • Autor

są różne rodzaje kryształów i któreś też lecą w muspelheim z tego co kojarzę

Opublikowano

Musisz szybciej ją zamrozić by była wyżej, tylko tu widzę problem.

Opublikowano

Zostało mi 6 wyzwań w Tyglu, królowa i król. 

Nie wiem czy gra jest tak świetnie wywarzona czy ja szedłem dobrą ścieżką, ale rzadko czuje że jestem mocno dopalony. Wiedźmę od kruków zabiłem za pierwszym razem ale na milimetrze życia.

Opublikowano

Ta wiedzma od kruków to pojawi się jak otworzysz ostatnią 6tą skrzynię.

Królowa walkyrii to chyba po oczyszczeniu  tych sługusów Odyna.

Opublikowano

Ale jest tam od razu czy dopiero po zrobieniu kilku resztek Asgardu? Bo jak zrobiłem dwa w Midgardzie to były zwoje o więźniu w Niflheim, przy trzecim bodajże było info o królowej w Muspelheim. Jeszcze nie byłem sprawdzić, ale widziałem pytajnik na mapie.

Opublikowano

No domyślam się. Chodzi mi bardziej czy jest tam od razu po rozstaniu z Atreusem, bo Freja mówiła coś, że nie wiadomo gdzie ona jest w tej chwili.

Opublikowano
  • Autor

Od strzała chyba tam jest, bo masz tam resztki asgardu też i masz znak zapytania niedaleko tygla to jest ona