Opublikowano 26 listopada 20222 l Ja tam poleciałem jak tylko zobaczyłem ten ? i Gna była gotowa do w(pipi)u, natomiast nie mam pewności kiedy dokładnie ten pytajnik się pokazał.
Opublikowano 27 listopada 20222 l W dniu 20.11.2022 o 14:33, Figuś napisał(a): ja bym jednak pisał w spoilerach bo jak ktoś czyta forum poprzez nową zawartość może się nadziać, a sporo osób tak właśnie przegląda co do końcówki to kurwa jakie to piękne było Cieszy mnie że nie poszli na łatwiznę i Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość uśmiercili Kratosa co do kolejnej części to obstawiam że jednak będzie Pokaż ukrytą zawartość Pokaż ukrytą zawartość z Atreusem jako główną postacią, druga strona ołtarzyka sugeruje że Kratos już osiądzie w nordyckich stronach Pokaż ukrytą zawartość Łoż jak mi się ciepło zrobiło po zrobieniu porządku w helheim i motywem z siad piesek. Już widziałem oczyma wyobraźni, jak Thor ukatrupia Pana K, a młody cichaczem wciska duszę papy w kulkę, pyk, trzecia część jest o tym jak Loki szuka nowego naczynia dla ojca. Ogólnie to beka z losu skoro typiara od malunków dla beki wciska postać z włosami blisko bo tam było wolne miejsce. Ma ktoś screena z rysunkiem z tyłu ołtarza? Bo epickie plecy Kratosa zasłoniły mi i nie przyjrzałem się dokładnie, a nie chce mi się szukać.