KOMARZYSKO 377 Opublikowano 26 listopada 2022 Opublikowano 26 listopada 2022 Ja tam poleciałem jak tylko zobaczyłem ten ? i Gna była gotowa do w(pipi)u, natomiast nie mam pewności kiedy dokładnie ten pytajnik się pokazał. Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 26 listopada 2022 Opublikowano 26 listopada 2022 Po skończeniu fabuły pojawia sie Gnu Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 27 listopada 2022 Opublikowano 27 listopada 2022 W dniu 20.11.2022 o 15:33, Figuś napisał: ja bym jednak pisał w spoilerach bo jak ktoś czyta forum poprzez nową zawartość może się nadziać, a sporo osób tak właśnie przegląda co do końcówki to kurwa jakie to piękne było Cieszy mnie że nie poszli na łatwiznę i Ukryj zawartość uśmiercili Kratosa co do kolejnej części to obstawiam że jednak będzie Ukryj zawartość z Atreusem jako główną postacią, druga strona ołtarzyka sugeruje że Kratos już osiądzie w nordyckich stronach Spoiler Łoż jak mi się ciepło zrobiło po zrobieniu porządku w helheim i motywem z siad piesek. Już widziałem oczyma wyobraźni, jak Thor ukatrupia Pana K, a młody cichaczem wciska duszę papy w kulkę, pyk, trzecia część jest o tym jak Loki szuka nowego naczynia dla ojca. Ogólnie to beka z losu skoro typiara od malunków dla beki wciska postać z włosami blisko bo tam było wolne miejsce. Ma ktoś screena z rysunkiem z tyłu ołtarza? Bo epickie plecy Kratosa zasłoniły mi i nie przyjrzałem się dokładnie, a nie chce mi się szukać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi