Dedeelo 0 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 (edytowane) Witam, mam problem który występuje na playstation 5 a mianowicie gdy gram online po kilku-kilkunastu minutach rozłącza mnie z serwerem. Nie jest to problem występujący w jednej grze a wielu. Używam internet bezprzewodowego, gdy podepnę ten sam „kabel” internetowy do PC problemu nie ma i nie ma rozłączeń. Czy miał ktoś podobny problem lub wie jak go rozwiązać. Edytowane 25 października 2022 przez Dedeelo Cytuj
Schranz1985 694 Opublikowano 24 października 2022 Opublikowano 24 października 2022 Przecież sam sobię odpowiedziałeś na wifi zrywa, na kablu ok.Podłącz kablem.Pewnie masz ujowy net, router gdzieś daleko za ścianą i utrata pakietów.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Boomcio 4 147 Opublikowano 25 października 2022 Opublikowano 25 października 2022 Myślałem, źe temat ogólnie dotyczy wyrzucania graczy z gier online a tak, to faktycznie ten kabel. Cytuj
Dedeelo 0 Opublikowano 25 października 2022 Autor Opublikowano 25 października 2022 (edytowane) Używam na codzien internetu przewodowego i problem występuje, chodziło mi o to ze na PC na tym samym kablu problem nie występuje. Edytowane 25 października 2022 przez Dedeelo Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 25 października 2022 Opublikowano 25 października 2022 14 godzin temu, Dedeelo napisał: Używam internet bezprzewodowego 14 minut temu, Dedeelo napisał: ...chodziło mi o to ze na PC na tym samym kablu problem nie występuje. Cytuj
Dedeelo 0 Opublikowano 25 października 2022 Autor Opublikowano 25 października 2022 Mój błąd w temacie, używam przewodowego i bezprzewodowego na ps5 i na obu się tak dzieje, zmienienie serwerów DNS nie pomaga, typ nat 2 Cytuj
Rtooj 1 662 Opublikowano 25 października 2022 Opublikowano 25 października 2022 Również jestem za wyrzuceniem z gier online. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi