Opublikowano 24 października 20222 l Witam, mam problem który występuje na playstation 5 a mianowicie gdy gram online po kilku-kilkunastu minutach rozłącza mnie z serwerem. Nie jest to problem występujący w jednej grze a wielu. Używam internet bezprzewodowego, gdy podepnę ten sam „kabel” internetowy do PC problemu nie ma i nie ma rozłączeń. Czy miał ktoś podobny problem lub wie jak go rozwiązać. Edytowane 25 października 20222 l przez Dedeelo
Opublikowano 24 października 20222 l Przecież sam sobię odpowiedziałeś na wifi zrywa, na kablu ok.Podłącz kablem.Pewnie masz ujowy net, router gdzieś daleko za ścianą i utrata pakietów.Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 października 20222 l Myślałem, źe temat ogólnie dotyczy wyrzucania graczy z gier online a tak, to faktycznie ten kabel.
Opublikowano 25 października 20222 l Autor Używam na codzien internetu przewodowego i problem występuje, chodziło mi o to ze na PC na tym samym kablu problem nie występuje. Edytowane 25 października 20222 l przez Dedeelo
Opublikowano 25 października 20222 l 14 godzin temu, Dedeelo napisał: Używam internet bezprzewodowego 14 minut temu, Dedeelo napisał: ...chodziło mi o to ze na PC na tym samym kablu problem nie występuje.
Opublikowano 25 października 20222 l Autor Mój błąd w temacie, używam przewodowego i bezprzewodowego na ps5 i na obu się tak dzieje, zmienienie serwerów DNS nie pomaga, typ nat 2