Bartolinsky 1 760 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Robię zapas buldaków i widzę, że już można na luzie dostać x3. Wziąłem jeszcze wersję z habanero i ich sos w butelce x2. Będzie wpyerdalane z bigosem Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 6 minut temu, Bartolinsky napisał: Robię zapas buldaków i widzę, że już można na luzie dostać x3. Wziąłem jeszcze wersję z habanero i ich sos w butelce x2. Będzie wpyerdalane z bigosem co za sos? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Sos Buldak o smaku bombowo ostrego kurczaka 2xSpicy 200g - Samyang (nasushi.pl) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Mnie ostatnio ten zasmakował: Jest raczej umiarkowanie ostry i miłośnicy palenia ryja nie będą usatysfakcjonowani, ale w smaku jest top, czuć wędzoną paprykę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 chrupki jeszcze wzialem na probe Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Ja polecam kupić puchę chipotlę, do tego ząbki czosnku i przyprawy wedle uznania no i skyra/grecki. Zajebisty sos na grilla czy w domu do mięsa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 W dniu 23.08.2023 o 14:43, Shen napisał: chrupki jeszcze wzialem na probe Skład słaby, na drugim i trzecim miejscu olej palmowy i cukier. Są strasznie słodkie, jak glazurowane cukrem, az sie palce kleją. Ostrość na poziomie tego ostrego samyanga i w smaku jak makaron z tym sosem. Nie kupie drugi raz, po paru juz mi bylo ciezko i za słodko w ryju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Myslalem, że mnie poskłada, ale nie czuje wiekszej mocy, dla mnie to samo co x2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Słabiaki z u es ej… https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-09-05/usa-tragiczny-final-wyzwania-nastolatek-zmarl-po-zjedzeniu-chipsa/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Takie coś jest w Lidlu: Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 12 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Dla mnie jedne z lepszych nudli, uwielbiam. Ale byla tu dysputa z Shenem bo dla niego za lajtowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 a to ta co mnie Mejm zrobił w chuja pisząc, że mają 2x wiecej makaronu od samyangow, a okazalo się, że jest go mniej średnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Takie cos kupilem. 20zl. I jeszcze jest pelne 5/5 w ostrosci bo scorpio (z tego co widze maja habanero 3/5). To sa chyba ci od tego ostrego czipsa. No zobaczymy. Obstawiam, ze po jednym bedzie tak: i paczka do smieci bo nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 A widziałem kiedyś challenge na yt gdzie takiego jednego w uy ostrego jedzą, ale jakiś dzieciak zmarł przez to i chyba przestali je sprzedawać Coś koło 2mln Scovilla miał Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 @Mejm zanim zaczniesz jeść, włóż srajtaśmę do lodówki. Może się przydać zimny kompres na oko saurona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 A widziales jak typ robi zapiekanke ze 100 takich i wszystko zjada? 1 minutę temu, Shankor napisał: @Mejm zanim zaczniesz jeść, włóż srajtaśmę do lodówki. Może się przydać zimny kompres na oko saurona. Gdzies mi ostatnio mignela ta porada na yt xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Czerwony Pingwin na YT Beka jak testują sosy ostre dzieję, gdzie ten 5/5 ja polizałem i miałem KO, a typy łyżeczką zajadają " no czuć ostrość" Pizzeri Alforno i ich wyzwania nikt nie przebiję, kilku złoto, a komentarze pod filmem- PLATINIUM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Czesto jem te czerwone, dlugie papryczki chili z lidla wiec postanowilem wejsc na wyzszy poziom i kupilem sobie w kaufie żalapenio krew z dopy. Dzisiaj chcialem zaczac lekko od sosu jogurtowego z tymi papryczkami, co by w razie czego nabial zlagodzil moc. Ale odkroilem kawalek na sprobowanie, no ku.rwa slodkie. Kroje blizej ogonka, ku.rwa slodkie. Jem cala, ku.rwa slodka. Biore nastepna, slodka. Kolejna, slodka. Czytalem o tym, ze czasem te ostre w jakims miocie potrafia byc lzejsze, no ale to smakuje jak zwykla zielona papryka. Czy ja cos zle interpretuje czy mi sie po prostu slaba partia trafila? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 7 minut temu, Mejm napisał: Czytalem o tym, ze czasem te ostre w jakims miocie potrafia byc lzejsze, no ale to smakuje jak zwykla zielona papryka. Czy ja cos zle interpretuje czy mi sie po prostu slaba partia trafila? Te papryczki to loteria w marketach. Czasem ogień z dupy i jak moja była wzięła mój nóż po krojeniu papryczek, myć się jej nie chciało i sobie pokroiła nim gruszke i mysłałem, że mi zejdzie, a innym razem to nic nie czujesz. Lepiej już się zaopatrywać w suszone w specjalistycznych sklepach, albo samemu posadzić, chociaż to trzeba mieć rękę do roślin, raz próbowałem i porazka, a ziomek ma cały parapet zajebany doniczkami i czasem coś podrzuci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 A faktycznie az taka roznica jest miedzy tymi papryczkami czerwonymi ze ogien z dopy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Godzinę temu, Mejm napisał: A faktycznie az taka roznica jest miedzy tymi papryczkami czerwonymi ze ogien z dopy? Kolor nie ma znaczenia, ale niby im mniejsza papryczka, tym większa ostrość, te przerośniete są łagodniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 W dniu 15.12.2023 o 21:28, Mejm napisał: A widziales jak typ robi zapiekanke ze 100 takich i wszystko zjada? Gdzies mi ostatnio mignela ta porada na yt xD Czemu on to wpierdala łapami? Oczami wyobraźni widzę jak odruchowo wyciera sobie oczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Albo drapie się po kutasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 3 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia W dniu 15.12.2023 o 21:15, Mejm napisał: Takie cos kupilem. 20zl. I jeszcze jest pelne 5/5 w ostrosci bo scorpio (z tego co widze maja habanero 3/5). To sa chyba ci od tego ostrego czipsa. No zobaczymy. Obstawiam, ze po jednym bedzie tak: i paczka do smieci bo nie dam rady. Nie bylo tak zle. Na pewno nie jest to poziom 1 chip challenge (bo nie lecialem po zadne mleko i nie umieralem) ale daje troche popalic, szczegolnie jesli sie zje kilka po sobie. Fajnie pali na tyle jezyka, wydaje mi sie ze byc moze tak wlasnie dziala scorpio. W smaku sa niezle jak na papke z grochu i nietwarde jak naczosy. Jak ktos teskni za czedarem to polecam. Tylko nie zfrajerzcie sie jak ja kupujac to w numa numa za 20zl. Pare dni pozniej widzialem te same za 13,50 w nie zawsze tanich Kuchniach Swiata Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Stycznia Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Rozważam zmiane nazwy usera na meJJm Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi