Arkady 1 094 Opublikowano piątek o 15:07 Opublikowano piątek o 15:07 (edytowane) Moje ulubione smaki, ostre i kwaśne. Tego chipsa chciałem od dawna sprawdzić i zobaczyć o co tyle hałasu, czipsy Herr’s też ponoć coś mocnego, jutro degustacja bo dziś na noc do roboty, a nie chce mieć rewolucji jakby co. Obie rzeczy kupione w promocji, one chip 20 zł, Carolina 1,50 zł 😎 Edytowane piątek o 15:08 przez Arkady 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 079 Opublikowano piątek o 16:10 Opublikowano piątek o 16:10 Te Herrs rzeczywiście mocne, już taka typowa chamówa. Cytuj
Mejm 15 628 Opublikowano piątek o 18:34 Autor Opublikowano piątek o 18:34 Daj znac jak czips. 20zl dobra cena, w jakims markecie widzialem za 40 xD. Cytuj
Rozi 993 Opublikowano piątek o 20:01 Opublikowano piątek o 20:01 W Dealz, czy Half Price masz za 20 złotych. Cytuj
_Red_ 12 140 Opublikowano sobota o 12:57 Opublikowano sobota o 12:57 Po tym super sour zęby by mnie bolały przez tydzień. Juz na samą myśl mi szkliwo pęka. Cytuj
Mejm 15 628 Opublikowano sobota o 13:10 Autor Opublikowano sobota o 13:10 14 minut temu, messer88 napisał(a): jeden chrupek za 40zł? No. Ale krecisz na tiktoku filmik jak po nim cierpisz i cyk kilkanscie dularow wpada. Cytuj
Paolo de Vesir 9 667 Opublikowano sobota o 13:21 Opublikowano sobota o 13:21 Czyli wychodzisz kilka zł na plus. Cytuj
Arkady 1 094 Opublikowano niedziela o 13:40 Opublikowano niedziela o 13:40 @Mejm właśnie ogarnąłem temat i jak myślałem, kubki smakowe mam już przepalone. Pierwsza minuta była najgorsza, piekło, teraz po 5 minutach bardziej szczypie i trochę grzeje w brzuchu, wyczyściło zatoki i tyle. 2 Cytuj
Rudiok 3 456 Opublikowano wczoraj o 07:14 Opublikowano wczoraj o 07:14 Ale profesjonalnie, w rękawiczkach, żeby potem siura przypadkiem nie dotknąć. 2 Cytuj
Shen 10 470 Opublikowano wczoraj o 07:51 Opublikowano wczoraj o 07:51 18 godzin temu, Arkady napisał(a): @Mejm właśnie ogarnąłem temat i jak myślałem, kubki smakowe mam już przepalone. Pierwsza minuta była najgorsza, piekło, teraz po 5 minutach bardziej szczypie i trochę grzeje w brzuchu, wyczyściło zatoki i tyle. Tak jak myślałem, to dobre dla normików. Jakiś czas temu w dealz mi koleś proponował tego chipsa, jak brałem buldaki x3. Cytuj
lysyolec 1 Opublikowano wczoraj o 11:12 Opublikowano wczoraj o 11:12 Ostatnio zjadłem sobie "takis", i w sumie mogę polecić. Taka przyjemna ostrość, a same chrupki jadłem do piwka. Dziś natomiast będę testować tego buldaka X2. No i pytanie, kiedykolwiek ktoś jadł hotdoga na stacji Shell, z ostrym sosem "paprykowym". Ja kiedyś sobie życzyłem, i gościu chyba specjalnie najebał tego sosu od groma, bo jedząc po drodze do domu (późną nocą), myślałem że pod koniec hotdoga padnę xd. No ale nie poddałem się i skończyłem go. Po jakimś czasie zidentyfikowalem, co to za sosiwo. Cytuj
Arkady 1 094 Opublikowano wczoraj o 11:44 Opublikowano wczoraj o 11:44 4 godziny temu, Rudiok napisał(a): Ale profesjonalnie, w rękawiczkach, żeby potem siura przypadkiem nie dotknąć. Bardziej martwiłem się że zatrę oko, już raz mało się nie wścikłem Cytuj
Rudiok 3 456 Opublikowano wczoraj o 12:54 Opublikowano wczoraj o 12:54 Przypomniał mi się klasyk: Cytuj
lysyolec 1 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Buldak X2 - chyba mam jakąś wrodzoną tolerancję na ostre potrawy, bo totalnie nie rozumiem, skąd te wyzwania na yt. Było ostre, po zjedzeniu usta piekły i delikatnie mnie oszołomiło, ale jak najbardziej do zjedzenia, i to bez popijania czymkolwiek. W moim przypadku najbardziej cierpią na tym bebechy i proces oddawania moczu (nie wiem z jakiego powodu, ale kapsaicyna tak działa na mnie). Ktoś miał podobnie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi