Skocz do zawartości

Ostre

Mejm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Moje ulubione smaki, ostre i kwaśne.

Tego chipsa chciałem od dawna sprawdzić i zobaczyć o co tyle hałasu, czipsy Herr’s też ponoć coś mocnego, jutro degustacja bo dziś na noc do roboty, a nie chce mieć rewolucji jakby co. Obie rzeczy kupione w promocji, one chip 20 zł, Carolina 1,50 zł 😎

IMG_1316.jpeg

Edytowane przez Arkady
  • Plusik 1
Opublikowano
14 minut temu, messer88 napisał(a):

jeden chrupek za 40zł? :nosacz2:

No. Ale krecisz na tiktoku filmik jak po nim cierpisz i cyk kilkanscie dularow wpada.

Opublikowano

@Mejm właśnie ogarnąłem temat i jak myślałem, kubki smakowe mam już przepalone. Pierwsza minuta była najgorsza, piekło, teraz po 5 minutach bardziej szczypie i trochę grzeje w brzuchu, wyczyściło zatoki i tyle.

IMG_1321.jpeg

• Plusik 2
Opublikowano
18 godzin temu, Arkady napisał(a):

@Mejm właśnie ogarnąłem temat i jak myślałem, kubki smakowe mam już przepalone. Pierwsza minuta była najgorsza, piekło, teraz po 5 minutach bardziej szczypie i trochę grzeje w brzuchu, wyczyściło zatoki i tyle.

IMG_1321.jpeg

Tak jak myślałem, to dobre dla normików. Jakiś czas temu w dealz mi koleś proponował tego chipsa, jak brałem buldaki x3.

Opublikowano

Ostatnio zjadłem sobie "takis", i w sumie mogę polecić. Taka przyjemna ostrość, a same chrupki jadłem do piwka.

Dziś natomiast będę testować tego buldaka X2.

No i pytanie, kiedykolwiek ktoś jadł hotdoga na stacji Shell, z ostrym sosem "paprykowym". Ja kiedyś sobie życzyłem, i gościu chyba specjalnie najebał tego sosu od groma, bo jedząc po drodze do domu (późną nocą), myślałem że pod koniec hotdoga padnę xd. 

No ale nie poddałem się i skończyłem go. Po jakimś czasie zidentyfikowalem, co to za sosiwo.

Screenshot_2025-03-24-12-05-35-966_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-03-24-12-06-37-229_com.android.chrome.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, Rudiok napisał(a):

Ale profesjonalnie, w rękawiczkach, żeby potem siura przypadkiem nie dotknąć.

Bardziej martwiłem się że zatrę oko, już raz mało się nie wścikłem;)

Opublikowano

Buldak X2 - chyba mam jakąś wrodzoną tolerancję na ostre potrawy, bo totalnie nie rozumiem, skąd te wyzwania na yt.

Było ostre, po zjedzeniu usta piekły i delikatnie mnie oszołomiło, ale jak najbardziej do zjedzenia, i to bez popijania czymkolwiek.

W moim przypadku najbardziej cierpią na tym bebechy i proces oddawania moczu (nie wiem z jakiego powodu, ale kapsaicyna tak działa na mnie). Ktoś miał podobnie?