grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 36 minut temu, dee napisał: .pdf #303 wylądował. Chyba nawet w lepszej jakości, bo plik waży 90MB dzieki, wlasnie pobieram, ale ktos to wrzucił chyba w pośpiechu ciekawe jak w pismie 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Biorąc pod uwagę ile ostatnio jest błędów i literówek w Extreme, śmiem twierdzić, że ktoś taki babol "wrzucił na produkcję" Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 To już chyba koniec PE biorac pod uwage te wpadki i babole. Szkoda, że przedłuzyłem prenumerate Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Może jestem ślepy, ale o jakim babolu piszecie? Bo to TL;DR to skrót od too long; didn't read, czyli takie określenie krótkiego podsumowania tego, co na poprzednich stronach, zebranego razem, jak się komuś nie chce czytać całości. I z tego co widzę w PDFie dokładnie to jest na tej stronie, więc to zamierzony tytuł rubryki jak na moje oko. Chyba że chodzi o coś innego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Roger 2 056 Opublikowano 7 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 (edytowane) 14 minut temu, LeifErikson napisał: Może jestem ślepy, ale o jakim babolu piszecie? Bo to TL;DR to skrót od too long; didn't read, czyli takie określenie krótkiego podsumowania tego, co na poprzednich stronach, zebranego razem, jak się komuś nie chce czytać całości. I z tego co widzę w PDFie dokładnie to jest na tej stronie, więc to zamierzony tytuł rubryki jak na moje oko. Chyba że chodzi o coś innego? Chciałem to napisać właśnie - Komodo się uparł, żeby tak to nazwać, bo to podsumowanie tekstu w wersji skróconej właśnie. Edytowane 7 Listopada 2022 przez Roger 4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 W dniu 6.11.2022 o 12:09, mitra napisał: Chyba Konsolka coś wie o tych opóźnieniach i macza w tym palce Pokaż ukrytą zawartość "wstrzymaj się z lekturą" Chodziło o opóźnienie numeru 303. Jeśli to czytasz to tłumacz się Tylko winny się tłumaczy Wiedziałem że recenzja GOWR przesunie wydanie numeru. Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 #WinaKonsolite'a Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 23 minutes ago, K.Adamus said: #WinaKonsolite'a czemu piszesz w HYDE PARKu o przykrych rzeczach typu ''badzmy dobrzy dla siebie''? Za pozno konsole wylaczyles w nocy czy jak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Hmmm... trzeba by spytać mnie sprzed paru dni/tygodni :] A tak serio to nie wiem ale obiecuje poprawę (chyba musze przeredagowac nastepny ) Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 @Roger Daj komuś znać żeby na FB wrzucił info że PDF jest dostępny, nie każdy czytelnik wie o istnieniu forumka xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 2 godziny temu, Roger napisał: Chciałem to napisać właśnie - Komodo się uparł, żeby tak to nazwać, bo to podsumowanie tekstu w wersji skróconej właśnie. Na za dużo pozwalasz praktykantowi. I nie dawaj mu recenzji RE4, bo znowu odkryje jakąś ciekawostkę po 15 latach jak przeszukanie biurka Weskera w RE2, a przy okazji tekstu związanego z betą RE2 będzie twierdził, że w oryginale nie było Marvina i Ironsa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Numer zakupiony, w tym miesiącu sporo czytania, bo i recenzje ciekawe i publicystyka niegłupia. Fajnie. Załatwcie Panowie te sprawy organizacyjne, niech to chociaż wygląda profesjonalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 To w końcu jest już w kioskach czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 kurwa, kiedy ten numer bedzie do kupienia w salonikach prasowych?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Skoro nie został wydrukowany jeszcze to raczej logika mi podpowiada, że najwcześniej środa Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Napisałeś, że kupiłeś i trochę mnie to zwiodło. Nie zatrybiłem, że chodziło o PDFa. Godzinę temu, michal napisał: kurwa, kiedy ten numer bedzie do kupienia w salonikach prasowych?? Po chuj pytasz jak i tak nie kupisz, bakłażanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grze(pipi) 521 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Kupiłem se PDF-a, za dychę to jeszcze można. Ciężko mi się przyzwyczaić do oprawy graficznej, ale dawno nie czytałem żadnego czasopisma (nie licząc Motoru do srania), więc może tak się teraz robi. Ogólnie sporo tekstu jak kogoś interesują gierki, jest parę starych mord i kilka tematów, o których sam chętnie przeczytam - szczególnie o tej gierce extreme na GBA, bo pamiętam ją z dawnego forum. No i HIV napisał recenzję jakichś wyścigów, ale chyba nie dam rady tego przeczytać, mając w pamięci jak on jeździł na kierownicy na tym swoim kanale na YouTube. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 29 minutes ago, Bzduras said: Napisałeś, że kupiłeś i trochę mnie to zwiodło. Nie zatrybiłem, że chodziło o PDFa. Po chuj pytasz jak i tak nie kupisz, bakłażanie? Mieszkam na Long Island, do mnie takie syty jak drukowany PE nie dociera Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 39 minut temu, Bzduras napisał: Po chuj pytasz jak i tak nie kupisz, bakłażanie? Mam wrażenie, że jesteś niemiły dla miśka. o__O 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 7 minut temu, Adam GlapJńskJ napisał: Mam wrażenie, że jesteś niemiły dla miśka. o__O To nie wrażenie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Mieszkam na Long Island, do mnie takie syty jak drukowany PE nie dociera To gdzieś w Liberty City? 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
VerB_ 34 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 52 minuty temu, Bzduras napisał: To nie wrażenie. Pan Michał zadał tylko pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 11 minut temu, grzybiarz napisał: To gdzieś w Liberty City? Na obrzeżach Vice City Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 2 hours ago, Konsolite said: Na obrzeżach Vice City No właśnie na obrzeżach Liberty City Cytuj Odnośnik do komentarza
Grze(pipi) 521 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 To je życie - Stany, Nowy Jork, modne dzielnice i ekstrim za dwa dolce. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi