maciucha 11 595 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Atherius 30 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 (edytowane) Fajnie, że przynajmniej pdf jest, przeczytam z ciekawości recke GoW, a z resztą czekam na klasyczne papierowe wydanie. Jestem świeżym prenumeratorem i dopiero dostałem jeden numer (co prawda dopiero po 3 tygodniach, jak upomniałem się, że jeszcze nic nie doszło i niby podesłali jeszcze raz..), więc nie chciałbym, żeby to akurat upadło teraz. No ale trzymam kciuki, że będzie dobrze. W ramach wsparcia zakupiłem kilka archiwalnych numerów i zerówkę z jedynką. Panu Łapuszowi dużo zdrowia, a reszcie dużo wytrwałości i siły. Robicie świetna robotę, szkoda, że czasy takie, a nie inne. Będzie dobrze! Edytowane 7 Listopada 2022 przez Atherius Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 (edytowane) Czasy nie sa takie zle. Kiedys pod zaborami ludzie zyli. Potem mieli szwabow a potem ruskich. Nie wiem co lepsze. O ruskich nasluchalem sie od mamy i podobno nie bylo gorszej zarazy. Ps no i byla kiedys prawdziwa pandemia plus wielki glod na ukrainie gdzie matka karmila syna miesem mlodszej corki. Wiec my jeszcze nic takiego nie widzieli. Edytowane 7 Listopada 2022 przez Jontek80 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Godzinę temu, Homelander napisał: No właśnie na obrzeżach Liberty City Na bogato Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 6 godzin temu, Bzduras napisał: To nie wrażenie. tak trzeba żyć Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 11 godzin temu, Homelander napisał: No właśnie na obrzeżach Liberty City Po drodze do Cock County. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 wydrukowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 59 minut temu, MYSZa7 napisał: wydrukowaliście? Teraz jest akcja "wydrukuj sobie sam w domu". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grze(pipi) 521 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Ale LOL! A pre-orderzy to frajerzy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bouncer 0 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 1 godzinę temu, Grze(pipi) napisał: Ale LOL! A pre-orderzy to frajerzy! Ale trudne czasy... Ale cena druku... Ale wspieranie pisma... Ale jakoś to będzie... Tak ich widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bouncer 0 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 W dniu 6.11.2022 o 19:40, Roger napisał: Kwestia Extreme Party będzie jutro rozwiązana, bo organizował to Robert, więc jutro zapadnie decyzja co w tym momencie robimy, a tez sytuacja jest dość dramatyczna, więc nie wiem czy będzie to dobry moment na imprezowanie. Jutro wszystko powinno się wyjaśnić. I co, wyjaśniło się? Będzie czy nie będzie? Oby było, bo chciałbym zobaczyć jak @GAMERAwchodzi na scenę i wyczytuje kogo trzeba z brudnej, pomiętej karteczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
jadamianja 1 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 A tak z innej beczki. Nie lepiej sobie dać spokój z tym drukowaniem i zrobić portal z dobrymi tekstami za opłatą, tak jak to robi np. Polityka. Jasne, ja też mam sentyment do druku i kupowałem wszystkie czasopisma jakie tylko były na rynku ale może czas przestać kopać się z koniem, zanim skończy się to tak jak każdy przewiduje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Flashbacki mam z końcówki żywota NEO+. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Przynajmniej koniec był zacny, numer 300 i 0, do tego film. Miło będę wspominał szmatławca. Pewnie jakąś zrzutke trzeba bedzie zrobic na utrzymanie forum. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Atherius 30 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Godzinę temu, Bouncer napisał: Ale trudne czasy... Ale cena druku... Ale wspieranie pisma... Ale jakoś to będzie... Tak ich widzę. Chyba każdy świadomie wydaje swoje pieniądze, więc nie ma sensu zaglądać do czyjegoś portfela. Cytuj Odnośnik do komentarza
Eskimos 88 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 1 hour ago, Rudiok said: Flashbacki mam z końcówki żywota NEO+. Jak wyglądała końcówka żywota NEO+? Nie byłem wtedy z tematem na bieżąco i nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Na FB poszło info, że nowy termin premiery będzie w poniedziałek, tymczasem wtorek dobiega końca, a tu cisza... No z tym deklarowaniem dat to różnie bywa ostatnio. Wydaje mi sie, że lepiej napisać po prostu "jak będzie to bedzie" niż podawać kolejne daty i ich nie dotrzymywać. Kwestie zdrowotne oczywiście bardzo przykre i mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Ale to (jeszcze) nie jest zin zeby przejsc w tryb "bedzie to bedzie, sprawdzajcie maila". Ludzie maja wykupione prenumeraty, czesc wsparla na patronite, wielu jest po prostu przyzwyczajonych do jakiegos standardu, w ramach ktorego data wydania jest zwyczajne (+/-) przestrzegana. No nie sadze, ze info o dacie trafienia do sprzedazy mialoby na tym etapie zniknac. I to tez nie tak, ze Roger sobie wpisuje te date bo dowiedzial sie 3 dni wczesniej od Lapusza, kalendarz sie zaplanowany miesiace do przodu. Cos sie zadzialo w drukarni i numer nie poszedl. Osobliwe bo to nie jest juz "wydrukowalismy no ale ta je.bana poczta nie chce odebrac, sami wiecie", tylko "numer powinien byc wydrukowany 2 tyg temu, a nie jest". Ale co sie tam stalo? Pewnie sie nie dowiemy. Najgorszy scenariusz to po prostu jakis kwas z kasa moze zalegle platnosci moze wyczerpana cierpliwosc drukarni. A nowy pixel tez sie nie ukazal? Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 To lepiej podać termin i go nie dotrzymać, tak jak teraz? Z dwojga złego jako prenumerator/patron/czytelnik wolę poczekać na konkretne info dłużej, ale mieć je pewne. Tym bardziej, że mówimy o terminie podania terminu premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Pewne w życiu są tylko trzy rzeczy. Śmierć, podatki i Spoiler opóźnienie prenumeraty psx extreme 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Secret Service też niby stronę zhakowali a okazało się że padł mimo że numer byl wydrukowany... Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Tu na forum, czy fanpejdżu brakuje takiego Pereza. Nie wiedziałem, czemu gość tak znikł, skoro dobrze załatwiał wiele spraw, a to właśnie pojawił się nowy wydawca i wyszło jak wyszło. Perez siedział z nami na forum i o każdym problemie zaraz informował górę. A taka pani Marlena, no sorry, ale raczej nie będzie miała tu konta (a szkoda, sorry musiałem:). Roger też miał wtedy lżej. PS Ja mam prenumeratę do 305 numeru jak coś, a prenumeruję od 220 numeru, prawie 100 numerów dostałem z obsuwą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Roger 2 056 Opublikowano 8 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Niestety, na razie mam smutną i dobrą informację. Z Robertem dalej nie ma kontaktu, ale udało się ogarnąć razem z żoną drukarnię - numer wjechał na maszyny właśnie, ale będzie mocno opóźniony, więc premiera odbędzie się w środę. też terminy w listopadzie, jak nasz przeskoczył, były dość mocno już poukładane na druk. Tym samym numer z kalendarzem również pojawi się później, w okolicach połowy grudnia. Będziemy starali się ogarnąć Extreme party be Roberta - jutro będę dzwonił do klubu i organizatorów mam nadzieję, że warszawska ekipa redaktorów pomoże w przygotowaniach. Tak naprawdę chodzi o to, by się z wami spotkać, wypić piwko, żeby redaktorzy zintegrowali się z czytelnikami, no i wiadomo, po północy zaprosić striptizerkę. Chyba damy rade to ogarnąć 5 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Eskimos 88 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 1 minute ago, Roger said: Niestety, na razie mam smutną i dobrą informację. Z Robertem dalej nie ma kontaktu, ale udało się ogarnąć razem z żoną drukarnię - numer wjechał na maszyny właśnie, ale będzie mocno opóźniony, więc premiera odbędzie się w środę. też terminy w listopadzie, jak nasz przeskoczył, były dość mocno już poukładane na druk. Tym samym numer z kalendarzem również pojawi się później, w okolicach połowy grudnia. Będziemy starali się ogarnąć Extreme party be Roberta - jutro będę dzwonił do klubu i organizatorów mam nadzieję, że warszawska ekipa redaktorów pomoże w przygotowaniach. Tak naprawdę chodzi o to, by się z wami spotkać, wypić piwko, żeby redaktorzy zintegrowali się z czytelnikami, no i wiadomo, po północy zaprosić striptizerkę. Chyba damy rade to ogarnąć Roger, jako przedstawiciel płacących setkę na Patronite - napisałem do Łapusza 14 października w sprawie zaproszenia dla tej grupy osób. Odpisał mi od razu że "niebawem prześlemy kod do darmowej rejestracji". Wiesz coś o tym? Czy lepiej po prostu kupić wejściówkę, bo jak Robert nie ogarnął tematu, to już ogarnięty nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 @Roger Daj też znać ludziom na FB bo tam nie było żadnego info nawet o PDFie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi