Skocz do zawartości

PSX Extreme 303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W pixel to tam wyjebane jajca, ale jak ktoś mi tu ma zamiar przepuszczać ducha pixela do PSXE to dajcie już spokój. Mam nadzieję, że tam się nic nie spierdoli. Ewentualnie bym zmienił wydawcę i tyle. 

• Plusik 1
Opublikowano

Moze bedą jakies naciski zeby wrzucic kilku redaktorków z pixela do extrima, albo Roger dostanie propozycje nie do odrzucenia zeby skasować jakiś dział żeby wcisnąć coś pixelowego

• WTF 1
Opublikowano
17 minut temu, Damian14 napisał:

Moze bedą jakies naciski zeby wrzucic kilku redaktorków z pixela do extrima, albo Roger dostanie propozycje nie do odrzucenia zeby skasować jakiś dział żeby wcisnąć coś pixelowego

Miejsce zawsze się znajdzie:

-aczytalne rodzyny marnujące kilka sekund życia plus resztki szarych komórek

-wypierdziane przez marcelka gorzkie żale, że ktoś, kogoś obraził w internecie, i dlaczego to wyłącznie wina białego, uprzywilejowanego, hetero mężczyzny

-dział mazziego typu naukowcy odkryli, że walenie konia bez gumy pomaga przejść soulsy jedną ręką.

• Plusik 1
Opublikowano

Kurla czyli jak teraz PE miało opóźnienie, to szczerze wątpię ze chodziło o szpital, tylko ktoś tam już nie miał siły tego wydawać. A na pewno Lapusz nie tworzył idea ahead z myślą by wydawać konkurencyjny magazyn. Jak dla mnie, sprawa z PE tez nie jest oczywista i nie czuję spokoju. 
Roger Ty tam może sprawdź i miej plan awaryjny, czy te całe meczyki (właściciel PPE) są zainteresowane wydawaniem pisma dla koneserów. 

Opublikowano

Jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził. O ile rodzyny to zbiór losowych znaków, o tyle inne działy (czy Graczpospolita, czy komiksowe i filmowe) budują kontekst. Ze swojej perspektywy widze, ze nie da się pisać i rozmawiac o grach po prostu grając, trzeba też czytać, oglądać,  spotykać się z ludźmi, kto wie, kiedy wiedza, ze myszy szybciej sie mnożą po partyjce w DOOMa zmieni wasze postrzeganie danego tytulu/ mechanizmu społecznego/ medium jako całości. ;)

Warto znac serię Resident Evil i warto wiedzieć czym jest swatting ;]

Jak tworzyłem artykul o koncept artystach to zdziwiłem się, bo zaskakująco dużo z nich podkreślało, jak wazne w poszukiwaniu referencji jest codzienne spacerowanie. Nie spędzanie czasu z poznawaniem coraz to nowych gier (choc i to często i gęsto robia).

Różnorodność jest kluczem i dla każdego działu jest miejsce, o ile ma merytoryczną wartość ;) i oczywiście nie każdemu wszystko musi pasować, mamy prawo do prywatnych preferencji, na tym polega piękno krytycznego patrzenia na świat.

To pisałem ja, stojący na deszczu o 5 rano w drodze do tyry wiec wybaczcie strumien myśli.

Smacznej kawusi oby Mikołaj był dla Was łaskawy przynosząc rózge tylko wtedy, kiedy jest to Wasze ukryte pragnienie ]:>

• Lubię! 3
Opublikowano
5 godzin temu, Mazzi napisał:

Nie chcę robić niczego na siłę, więc przyjmuje negatywne opinie do wiadomości i w przyszłym roku, bazując na zebranych opiniach zastanowię się nad dalszą egzystencją działu.

Nawet się nie wygłupiaj. Tak jak Kacper wyżej pisał - nie da się każdemu dogodzić, zawsze komuś coś pasuje bardziej, komuś mniej. Nie to ładne co ładne, a co się komu podoba. :) Mnie osobiście trochę śmieszą utyskiwania na treść, która zajmuje mniej niż 1% objętości pisma, bo nie wiem co miałby taki krytykant zyskać, gdyby tego działu się pozbyć. Ja mam taką rewelacyjną i szokującą strategię, że jak mnie jakiś dział nie interesuje, to go po prostu nie czytam. :D

A Graczpospolita to dział, który czytam zaraz po felietonach, tematach numeru, listach i hydeparkach, a więc priorytetowo, zatem proszę go zostawić w spokoju. :D

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano
5 godzin temu, Mazzi napisał:

Wyśmiewanie się z tych kilku (pseudo)naukowych nowinek na krzyż jakie trafiają do magazynu odbieram jednak z różnych powodów bardziej osobiście.

mam nadzieje slim shady, że jesteś z siebie zadowolony???

• Haha 1