Skocz do zawartości

PSX Extreme 303

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, balon napisał:

Raczej nie…

No to chemioterapia. Tylko ze zolta kroplowka to moga byc jakies wlewy witaminowe. Zreszta nie znam sie na tym. Moze ktos inny wytlumaczy.

Opublikowano
5 godzin temu, Jontek80 napisał:

No to chemioterapia. Tylko ze zolta kroplowka to moga byc jakies wlewy witaminowe. Zreszta nie znam sie na tym. Moze ktos inny wytlumaczy.

C00rwa, on o Norbim pisał, nie o Kalim. Z Norbim to sugeruje jakieś używki, a Kali to widać, że na chemii, więc jakiś nowotwór się do niego przykleił.

Opublikowano

Norby jest czysty, On po prostu tak ma że jak jest impreza to budzą się w nim ogromne pokłady pozytywnej energii ;)
Zawsze jak się zajara tematem to zamienia się w wulkan energii. 
Jedyne używki jakie u Norbiego wchodzą w grę to kawa i pozytywna energia :)

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano
Norby jest czysty, On po prostu tak ma że jak jest impreza to budzą się w nim ogromne pokłady pozytywnej energii
Zawsze jak się zajara tematem to zamienia się w wulkan energii. 
Jedyne używki jakie u Norbiego wchodzą w grę to kawa i pozytywna energia

Z Extreme Party (na którym byłem trzeźwy ) widziałem po Norbym wielką ekscytację od samego początku. A byłem na miejscu z godzinę przed startem imprezy. Jak zamieniłem z nim parę słów, to nie było rażącej różnicy między startem imprezy a pogadankami o 2 w nocy. Także, o ile nie wspomagał się czymś od samego rana tego dnia, to Konsolite ma rację
  • Plusik 1
Opublikowano

Czekam na pocztę. Mam nadzieję, że listonosz dotrze przed świetami, choć to jest zaległy numer, ale ja jeszcze prenumerat nie składam, tylko staram sie bieżąco tradycyjnie lub o jeden miech do tylu.

Opublikowano

Norby na Extreme Party to nie miał nawet czasu piwa wypić bo non stop był oblegany w przejściówce, a do Ściery miejscami robiły się kolejki jak na audiencje do papieża.

• Haha 2
Opublikowano
W dniu 3.12.2022 o 23:57, Kmiot napisał:

H.R. Giger Piechoty. Do czego miałbym się tutaj przyczepić? Kim ja w ogóle jestem, bym miał się czepiać twórczości gościa, który pisze na poziomie, którego ja nigdy nie osiągnę? To świetna lektura i jeśli w numerze dostaję 3-4 takie, to uznaję, że PE jest warte znacznie więcej niż te śmieszne 20 zł. Bo wiem, ile pracy i czasu potrafi kosztować stworzenie takiego tekstu. Ile riserczu, ile klepania w klawiaturę, ile szlifowania i cyzelowania treści. A ja czytam to podczas srania, choć powinienem na baczność. Nie przyczepię się do niczego, bawiłem się podczas lektury wyśmienicie i dziękuję Pan Piechota.

Bardzo się cieszę, Panie Kmiot, że się podobało. Dla mnie to zaszczyt, że ktoś mnie podczas srania wybiera zamiast filmiku na jutubie!

W dniu 3.12.2022 o 23:57, Kmiot napisał:

Tekst o lęku przed głębinami to w moim odczuciu niewykorzystany potencjał. Sama Subnautica mogłaby zapełnić połowę treści, bo niech mnie Posejdon swoim widelcem ukłuje, ale dawno tak bardzo nie byłem przerażony w grze, jak podczas spotkania z Lewiatanem na głębokości kilometra. A jak na początku gry widziałem te zapraszające głębiny to mruczałem do siebie "pierdolę, nie płynę tam" i wracałem na powierzchnię xd

Więc uważam, że temat był warty większego - nomen omen - zgłębienia. czuję niedosyt.

a tu akurat moja decyzja, że krócej, bo chciałem bardziej wątek zajawić (nikt w polskiej branży chyba o nim nigdy nie wspominał) - 6 stron mogłoby i nie być na tyle interesujące, i zabrakłoby na to czasu. Kto wie, może jeszcze do tego kiedyś zdołamy wrócić?

• Lubię! 1