SlimShady 3 384 Opublikowano 12 grudnia 2022 Opublikowano 12 grudnia 2022 Z PPE jakoś tego nie powiązałem, ale co do zasady, to się zgadzam z felietonem, że jest to złe, nie tylko dla twórców, ale też samych graczy. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 12 grudnia 2022 Opublikowano 12 grudnia 2022 5 godzin temu, Tombi napisał: Co to znaczy? Co to znaczy? Obstawiam ze cos zwiazanego z zawalem. 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 12 grudnia 2022 Opublikowano 12 grudnia 2022 40 minut temu, Jontek80 napisał: Obstawiam ze cos zwiazanego z zawalem. Raczej nie… Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 13 grudnia 2022 Opublikowano 13 grudnia 2022 2 godziny temu, balon napisał: Raczej nie… No to chemioterapia. Tylko ze zolta kroplowka to moga byc jakies wlewy witaminowe. Zreszta nie znam sie na tym. Moze ktos inny wytlumaczy. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 13 grudnia 2022 Opublikowano 13 grudnia 2022 5 godzin temu, Jontek80 napisał: No to chemioterapia. Tylko ze zolta kroplowka to moga byc jakies wlewy witaminowe. Zreszta nie znam sie na tym. Moze ktos inny wytlumaczy. C00rwa, on o Norbim pisał, nie o Kalim. Z Norbim to sugeruje jakieś używki, a Kali to widać, że na chemii, więc jakiś nowotwór się do niego przykleił. Cytuj
Konsolite 548 Opublikowano 13 grudnia 2022 Opublikowano 13 grudnia 2022 Norby jest czysty, On po prostu tak ma że jak jest impreza to budzą się w nim ogromne pokłady pozytywnej energii Zawsze jak się zajara tematem to zamienia się w wulkan energii. Jedyne używki jakie u Norbiego wchodzą w grę to kawa i pozytywna energia 2 1 Cytuj
Eskimos 88 Opublikowano 13 grudnia 2022 Opublikowano 13 grudnia 2022 Norby jest czysty, On po prostu tak ma że jak jest impreza to budzą się w nim ogromne pokłady pozytywnej energii Zawsze jak się zajara tematem to zamienia się w wulkan energii. Jedyne używki jakie u Norbiego wchodzą w grę to kawa i pozytywna energia Z Extreme Party (na którym byłem trzeźwy ) widziałem po Norbym wielką ekscytację od samego początku. A byłem na miejscu z godzinę przed startem imprezy. Jak zamieniłem z nim parę słów, to nie było rażącej różnicy między startem imprezy a pogadankami o 2 w nocy. Także, o ile nie wspomagał się czymś od samego rana tego dnia, to Konsolite ma rację 1 Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 13 grudnia 2022 Opublikowano 13 grudnia 2022 18 minut temu, Konsolite napisał: Jedyne używki jakie u Norbiego wchodzą w grę to kawa i pozytywna energia Gierki tylko cyfra i nówki w folii? 1 Cytuj
Soyokaze 75 Opublikowano 13 grudnia 2022 Opublikowano 13 grudnia 2022 Czekam na pocztę. Mam nadzieję, że listonosz dotrze przed świetami, choć to jest zaległy numer, ale ja jeszcze prenumerat nie składam, tylko staram sie bieżąco tradycyjnie lub o jeden miech do tylu. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 13 grudnia 2022 Opublikowano 13 grudnia 2022 Norby na Extreme Party to nie miał nawet czasu piwa wypić bo non stop był oblegany w przejściówce, a do Ściery miejscami robiły się kolejki jak na audiencje do papieża. 2 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 W dniu 3.12.2022 o 23:57, Kmiot napisał: H.R. Giger Piechoty. Do czego miałbym się tutaj przyczepić? Kim ja w ogóle jestem, bym miał się czepiać twórczości gościa, który pisze na poziomie, którego ja nigdy nie osiągnę? To świetna lektura i jeśli w numerze dostaję 3-4 takie, to uznaję, że PE jest warte znacznie więcej niż te śmieszne 20 zł. Bo wiem, ile pracy i czasu potrafi kosztować stworzenie takiego tekstu. Ile riserczu, ile klepania w klawiaturę, ile szlifowania i cyzelowania treści. A ja czytam to podczas srania, choć powinienem na baczność. Nie przyczepię się do niczego, bawiłem się podczas lektury wyśmienicie i dziękuję Pan Piechota. Bardzo się cieszę, Panie Kmiot, że się podobało. Dla mnie to zaszczyt, że ktoś mnie podczas srania wybiera zamiast filmiku na jutubie! W dniu 3.12.2022 o 23:57, Kmiot napisał: Tekst o lęku przed głębinami to w moim odczuciu niewykorzystany potencjał. Sama Subnautica mogłaby zapełnić połowę treści, bo niech mnie Posejdon swoim widelcem ukłuje, ale dawno tak bardzo nie byłem przerażony w grze, jak podczas spotkania z Lewiatanem na głębokości kilometra. A jak na początku gry widziałem te zapraszające głębiny to mruczałem do siebie "pierdolę, nie płynę tam" i wracałem na powierzchnię xd Więc uważam, że temat był warty większego - nomen omen - zgłębienia. czuję niedosyt. a tu akurat moja decyzja, że krócej, bo chciałem bardziej wątek zajawić (nikt w polskiej branży chyba o nim nigdy nie wspominał) - 6 stron mogłoby i nie być na tyle interesujące, i zabrakłoby na to czasu. Kto wie, może jeszcze do tego kiedyś zdołamy wrócić? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi