grzybiarz 10 296 Opublikowano 17 listopada 2022 Opublikowano 17 listopada 2022 To Pixel nie ma tam takiego Rogera co mimo wszystko puści numer do druku? Mam nadzieję że Łapusz wyciągnie wnioski i do takich sytuacji już nie dojdzie. 2 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 17 listopada 2022 Opublikowano 17 listopada 2022 Numer pisma utworzonego po wałku i za hajs "fanów" nie wychodzi, bo jeden typ poszedł na chorobowe A ile było opóźnień po drodze, to szkoda ryja strzępić nawet. Dobrze ktoś tam wyżej napisał, że oddanie takiej legendy jak psxe w ręce jednego gościa to trochę przypał. 4 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 17 listopada 2022 Opublikowano 17 listopada 2022 No wygląda to trochę tak, że kaska nachapana ze specjalnych numerów i jubileuszowego i zwijamy interes. Zły stan zdrowia spoko, rozumiem, ale co mu kurwa jest konkretnie? Cytuj
Pix 915 Opublikowano 17 listopada 2022 Opublikowano 17 listopada 2022 Dziwna sytuacja. W połowie listopada jest w tak złym stanie, że nikt nie ma z nim kontaktu, a teraz spoko luz, na początku grudnia wraca normalnie do pracy. Szczerze mówiąc, to już zapomniałem o tym numerze i czekałem na zapowiedź 304. Dopiero dzisiaj sobie zdałem sprawę, że przecież 303 jeszcze nie widziałem na oczy. Cytuj
milupl 621 Opublikowano 17 listopada 2022 Opublikowano 17 listopada 2022 (edytowane) Komuś udało się dziś kupić #303? Edytowane 17 listopada 2022 przez milupl Cytuj
snejk04 413 Opublikowano 17 listopada 2022 Opublikowano 17 listopada 2022 (edytowane) tak, w empikach jest, przynajmniej w Krakowie tzn ja konkretnie w Galerii Bronowickiej kupiłem Edytowane 17 listopada 2022 przez snejk04 3 1 Cytuj
Roger 2 081 Opublikowano 17 listopada 2022 Autor Opublikowano 17 listopada 2022 Numer jest już w kilku sieciach i empikach, niestety kolporter zamulił i u nich będzie dopiero jutro rano. 2 godziny temu, grzybiarz napisał: To Pixel nie ma tam takiego Rogera co mimo wszystko puści numer do druku? Mam nadzieję że Łapusz wyciągnie wnioski i do takich sytuacji już nie dojdzie. Niestety nie jest to łatwa sprawa. Robert nie zostawił żadnego zastępcy, który ogarniałby takie kwestie, ja kilka dni spędziłem na słuchawkach by to w końcu poszło, przy czym miałem chwile zwątpienia, czy to się w ogóle uda, bo nigdy się tym nie zajmowałem, a drukarnie też mają swoje terminy i muszą wrzucić magazyn w wolne miejsce, którego w listopadzie mają bardzo mało. 1 5 Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 17 listopada 2022 Opublikowano 17 listopada 2022 W sobotę będzie trzeba wypić niejednego drina, żebyś to odreagował. Tytan pracy normalnie, domyślamy się wszyscy, że na głowie stawałeś, żeby to wyszło 1 1 Cytuj
K.Adamus 684 Opublikowano 17 listopada 2022 Opublikowano 17 listopada 2022 Polecę tekst Adama o talassofobii - ciekawe ile atawistycznych lekow w człowieku tkwi. Akapity mi bliskie, kocham Lovecrafta u ktorego duzo tego dziwnego, oslizglego swiata. Rozumiem że odmęty budzą niepokój choć sam raczej mam inne "strachy". W kazdym razie zgrabne to i nieprzegadane. Więcej takich krótszych ekspresji No i felieton Mazziego bardzo inspirujący. Aż sobie sam zacząłem coś tam zrzucać z ciekawszą kompozycją. Fajne takie tworcze odpaly, sam sobie w pracy czasami komponuje krotkie... haiku XD (choc raczej jako cwiczenie glowy, by demencji zbyt szybko nie bylo). Dobrze się czyta o takich jednostkach bo opisywany trend był mi obcy. PS+ o Obcym tez mi bliski, kilku rzeczy nie wiedziałem a czuje, że powinienem przyjemna lektura. Miłego życzę Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 17 listopada 2022 Opublikowano 17 listopada 2022 Coś czuję, że tytan @Rogerprzejmie wydawanie obu pism i tak to się skończy, hehe. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kmiot 13 671 Opublikowano 17 listopada 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 17 listopada 2022 No PIXEL się nie ukaże, ale PE ma Giga Naczelnego z inicjatywą, który bierze sprawy w swoje ręce, poddusza drukarnię i z poślizgiem, ale jednak, doprowadza do ukazania się nowego numeru PE (wiem, bo właśnie kupiłem). A mógł rozłożyć ręce jak naczelny Pixela w geście "co ja mogę?". Dzięki @Roger za zaangażowanie i poświęcenie, bo jestem przekonany, że bez Ciebie u steru czasopismo dawno byłoby już martwe. I nie mam tutaj na myśli tylko aktualnego numeru. Mam nadzieję, że na Extreme Party nie nadążysz wypijać alkoholi stawianych Ci przez czytelników. Chętnych z pewnością nie zabraknie, więc trzymaj fason i jak zamierzasz rzygac, to z klasą. 15 5 1 Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 17 listopada 2022 Opublikowano 17 listopada 2022 Powinni mu wręczyć nagrodę za całokształt twórczości na tej imprezie. Należy się jak nikomu. 3 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 18 listopada 2022 Opublikowano 18 listopada 2022 Numerek oczywiście kupiony, dzięki Roger za wysiłek, żeby się ukazał Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 18 listopada 2022 Opublikowano 18 listopada 2022 Gdyby nie to, że prasa umiera, to bym doradził Rogerowi wykupienie PE, bo i tak już chłopak sam ogarnia wszystko. 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 18 listopada 2022 Opublikowano 18 listopada 2022 Szczyt rozrzutności - kupić sobie tytuł prasowy na przełomie 22 i 23 roku. Ale z drugiej strony ten kierunek z cyklicznymi retro wydaniami, które schodzą w kilkutysięcznych nakładach, to może wcale nie jest taki zły biznes? Jeśli zerowego zeszło prawie 7k po 20 czy tam 25 zł, to nawet uwzględniając wysokie koszty, coś tam chyba z tego zostaje. Już to kiedyś pisałem, ale formuła w stylu 3-4 retro wydania w roku i 3-4 regularne wydania w ciągu roku (czyli łącznie 6-8 wydań rocznie) być może miałaby jakąś przyszłość. 1 Cytuj
don LOV 77 Opublikowano 18 listopada 2022 Opublikowano 18 listopada 2022 12 godzin temu, LeifErikson napisał: Szczyt rozrzutności - kupić sobie tytuł prasowy na przełomie 22 i 23 roku. Ale z drugiej strony ten kierunek z cyklicznymi retro wydaniami, które schodzą w kilkutysięcznych nakładach, to może wcale nie jest taki zły biznes? Jeśli zerowego zeszło prawie 7k po 20 czy tam 25 zł, to nawet uwzględniając wysokie koszty, coś tam chyba z tego zostaje. Już to kiedyś pisałem, ale formuła w stylu 3-4 retro wydania w roku i 3-4 regularne wydania w ciągu roku (czyli łącznie 6-8 wydań rocznie) być może miałaby jakąś przyszłość. Cały czas czekam na infosy o kolejnych reedycjach archiwalnych numerów. Informować na łamach czasopisma/forum, zbierać zamówienia i drukować. Czysty hajs. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Jako retro wydania miałem na myśli oprócz reedycji również te specjalne numery o konkretnej platformie, typu numer zero, Pegasus Extreme i tak dalej. Jest chyba na czym robić pieniądz pod banderą Szmatławca. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 No oni niech lepiej juz nie drukuja tych kolejnych "odswiezonych" numerow PE. Pdfa z chomika sam sobie moge wydrukowac. 1 Cytuj
Eskimos 88 Opublikowano 20 listopada 2022 Opublikowano 20 listopada 2022 Na EP usłyszałem że na bank pracują nad Pegasus Extreme no i być może będzie reedycja numeru drugiego.Tylko faktycznie, jak reedycja, to lepiej dychę drożej i na lepszym papierze i w lepszej jakości.Wysłane z mojego SM-M526BR przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Pix 915 Opublikowano 20 listopada 2022 Opublikowano 20 listopada 2022 No niezły żart z tą oceną Ragnaroka. Piechota, Ty jednak lepiej wracaj do oceniania tych indyków na switcha 1 Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 20 listopada 2022 Opublikowano 20 listopada 2022 7 minut temu, Pix napisał: No niezły żart z tą oceną Ragnaroka. Piechota, Ty jednak lepiej wracaj do oceniania tych indyków na switcha A co jest nieprawdziwe w tej recenzji? Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 20 listopada 2022 Opublikowano 20 listopada 2022 Z oceną nawet nie mam problemu(widać, że woli starszą formułę, co nie musi być dziwne), ale wydaje mnie się, że jakby za dużo tam jest zdradzone i za bardzo wprost. Także nie polecam jeżeli ktoś jest jeszcze przed ograniem, albo w trakcie. 2 Cytuj
Pix 915 Opublikowano 20 listopada 2022 Opublikowano 20 listopada 2022 Trochę śmiesznie też wygląda ta ocena nowej, maksymalnie dopracowanej gry, przy ocenie 10/10 dla TLoU Part I sprzed 2 miesięcy. Czyli dla odgrzanego kotleta za 3 i pół bomby Szkoda, że wtedy PE nie było takie surowe. 2 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 20 listopada 2022 Opublikowano 20 listopada 2022 Ale to raczej zależy kto oceniał/pisał recke, a nie ze redakcja wspólnie w pare osób wystawia noty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi