Opublikowano 11 listopada 20222 l O boże. Chyba pójdę do kościoła i pomodlę się za Remedy. Co za firma
Opublikowano 11 listopada 20222 l Niech zrobią jakieś fajne różnorodne miejscówki i już bedę zadowolony bo jedynka to fajna gra ale te biura już mnie męczyły pod koniec
Opublikowano 11 listopada 20222 l No jedynka to spełnienie marzeń każdego fana x files. Dla mnie jedna z lepszych gier poprzedniej generacji.
Opublikowano 11 listopada 20222 l 40 minut temu, Pupcio napisał: Niech zrobią jakieś fajne różnorodne miejscówki i już bedę zadowolony bo jedynka to fajna gra ale te biura już mnie męczyły pod koniec Zależy a DLC ruszałeś po podstawce? Zdecydowanie mniej biura tam pamiętam.
Opublikowano 11 listopada 20222 l Autor 13 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Zdecydowanie mniej biura tam pamiętam. to z AW to w sumie dalej biura, fundacja już dużo ciekawsze miejscówki
Opublikowano 11 listopada 20222 l Na ile godziny były te dodatki do jedynki? Odkładam ich zakup od dawna, a teraz wskoczył dodatkowy bodziec by to zrobić. IMO podstawka perfekt! Jedna z moich ulubionych gier z tamtego okresu.
Opublikowano 11 listopada 20222 l Autor AWE jest króciutkie 2h max, fundacja ok4-6 jak chcesz wymaksować dzbanki
Opublikowano 11 listopada 20222 l Cudowna wiadomość. Control było zajebiste, więc jak zrobią więcej tego samego to już będzie bardzo dobrze.
Opublikowano 11 listopada 20222 l Ze dwa razy zaczynałem jedynkę, ale zawsze coś po drodze innego mnie wciągało bardziej. Trzeba do tego siąść, na spokojnie.
Opublikowano 11 listopada 20222 l Dobry argument by przejść dodatki z jedynki, platynka siadła ez, ale grałem w to ciurkiem i odłożyłem dla innych gier i już nigdy nie wróciłem
Opublikowano 11 listopada 20222 l Chopaki robią Control 2, Alana 2 i Remake Max Payne. Ale to będą tłuste lata
Opublikowano 11 listopada 20222 l Uwielbiam podstawkę, ale jakoś nie po drodze było mi z dlc - po gow i Pokemonach zrobię replay już z dodatkami.
Opublikowano 11 listopada 20222 l Tylko zdajmy sobie sprawę, że te gry będą utrzymane w identycznym standardzie. Więc mogą je wydać bardzo płynnie.
Opublikowano 11 listopada 20222 l Oj trzeba będzie sobie jedyneczkę odświeżyć na obecnej generacji - zwłaszcza, że dodatków jeszcze nie odpalałem Cudowna gierka i jedno z moich największych zaskoczeń - miałem zero oczekiwań, trailery wiały jakimś ubogim, szaroburym inFamousem, a dostałem mega sztosa
Opublikowano 11 listopada 20222 l 31 minut temu, Wredny napisał: Oj trzeba będzie sobie jedyneczkę odświeżyć na obecnej generacji - zwłaszcza, że dodatków jeszcze nie odpalałem Cudowna gierka i jedno z moich największych zaskoczeń - miałem zero oczekiwań, trailery wiały jakimś ubogim, szaroburym inFamousem, a dostałem mega sztosa Panie w 60ks, a nie szarpiących 30 to jest inna, jeszcze dużo lepsza, zajebista gra.
Opublikowano 11 listopada 20222 l Ja wiem, ale skoro nawet w 30 byłem nią zachwycony to oznacza, że była tytułem wybitnym
Opublikowano 12 listopada 20222 l Bardziej różnorodne miejscówki, nowi przeciwnicy, jeszcze więcej rozwałki, bossów i odjechanych akcji jak ta z walkmanem dozorcy i czego chcieć więcej? Setting jest tak kozacki i z ogromnym potencjałem, że musi być z tego sztos.