Figuś 21 259 Opublikowano 12 listopada 2022 Autor Opublikowano 12 listopada 2022 Problemem jedynki było to że właśnie odjechane akcje były w misjach pobocznych, co oczywiście nie jest złe ale w przypadku gdy w podstawce są jeszcze bardziej odjechane Cytuj
Gość suteq Opublikowano 12 listopada 2022 Opublikowano 12 listopada 2022 Biorąc pod uwage to że Control i Alan Wake jest w tym samym uniwersum to coś czuję że jakieś mniejsze wydarzenia między kontynuacjami mogą się krzyżować. Fajnie że kontynuacja została zapowiedziana, to była i dalej jest bardzo dobra produkcja, zwłaszcza z dodatkami. Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Ekhem, takie pytanie: jak się zaczyna te dodatki z jedynki? Kupiłem wer. Ultimate, pobiegałem trochę po pierwszych misjach i... jakoś nic nie przychodzi mi do głowy. Cytuj
Szermac 2 856 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Wraz z postępem fabuły się odblokuje dodatek AWE, a po przejściu gry będzie FOUNDATION dostępne z tego co kojarze 1 Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 W dniu 11.11.2022 o 20:11, Shankor napisał: Ze dwa razy zaczynałem jedynkę, ale zawsze coś po drodze innego mnie wciągało bardziej. Trzeba do tego siąść, na spokojnie. U mnie mały update. Przeszedłem podstawkę, ogarnę pleśń i zaczynam AWE. Z tego miejsca chciałem podziękować małemu dzieciątku jezus, że gra mnie jest zbyt długa i nie rozwklekli przygody. Fińskie Tango rządzi. Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 21 listopada 2022 Opublikowano 21 listopada 2022 Dali by więcej customizacji bohatera/ki, może jakiś tryb co-op. No i niech poprawią mapę w nowej grze bo pierwszym Control ten aspekt wołał o pomstę do nieba. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 listopada 2022 Opublikowano 21 listopada 2022 4 minuty temu, SebaSan1981 napisał: Dali by więcej customizacji bohatera/ki, może jakiś tryb co-op. No i niech poprawią mapę w nowej grze bo pierwszym Control ten aspekt wołał o pomstę do nieba. Robią już spin-off multi. Niech dopieszczą story, zrobią czytelniejszą minimapę, więcej niż dwa sloty na broń, ciekawsze sidequesty niż "wróć do punktu A i rozwalaj fale przeciwników" a będzie gitówa. Klimat biura miazga. Dla mnie ich najlepsza gra od czasów Maxa Payne'a. 1 Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 21 listopada 2022 Opublikowano 21 listopada 2022 Ja w głowie widzę grę z flashbackami z incydentu, no i mogliby rozruszać otoczenie przy pomocy Spoiler Projektora i slajdów - możliwości niemal nieograniczone. Liczę też na poszukiwanie Spoiler Darlinga Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi