arczibal 2 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 Nie wiem czy w dobrym dziale napisze prośbę, ale proszę o zmianę adresu e-mail do mojego konta na forum. Używam aktualnie tapalka, w którym nie mam możliwości zmiany ani email, ani hasła. A hasła nie pamiętam, a żeby go zmienić muszę mieć aktualnego maila. Maila którym rejestrowałem się na forum nie posiadam już od kilku lat. W tapatalku mam zapisane hasło, ale nie mam możliwości sprawdzenia jakie to jest hasło. Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka Cytuj
_Red_ 12 019 Opublikowano 22 listopada 2022 Opublikowano 22 listopada 2022 No a ten wątek nie pomógł? 1 Cytuj
arczibal 2 Opublikowano 22 listopada 2022 Autor Opublikowano 22 listopada 2022 No a ten wątek nie pomógł? Dziękuję. Nawet nie zauważyłem, że mi ktoś odpisał.Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi