Skocz do zawartości

PEGASUS EXTREME 1 / 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, don LOV napisał:

Nawet zapomniałem, że kupiłem, a tutaj idzie na paczkomat. :good: Roger, jak rozumiem już trwają prace nad PS2 Extreme? :banana:

Nad PSX Extreme :ragus:

Opublikowano

Porządne pakowanie, pan listonosz w zębach przyniósł dosłownie. W końcu przesyłka bez pozaginanych/zmasakrowanych grzbietów i rogów. Ale będzie blast from the past.

• Plusik 1
Opublikowano

Bardzo fajne wydanie, spójny graficznie skład (szacun dla Pana Arka Chorążego) no i co najważniejsze wypchane po brzegi zawartością.  Papier też bardzo przyjemny, jest szansa @Roger, że samo PE będzie na takim drukowane?

• Plusik 2
Opublikowano
3 godziny temu, Bartg napisał:

Gotowe do odbioru, wieczorem picca, liga mistrzów i pegazus extreme, zero potrzeb.

Ja bym jeszcze dodał do tego dobre whisky :D

Żonka odebrała, zaraz pomacam!

Opublikowano (edytowane)

Właśnie odebrałem i przejrzałem na szybko. Najpierw parę uwag, okładka Contry elegancka za to na tej z Goal 3 widać mocno że została przepuszczona przez filtry z emulatora i dodatkowo mamy wersję ang. a nie jap. No i grzbiet nie jest pod kątem prostym, klejony tylko na zszywkach. Za to zawartość to :banderas: Masa recek, artykułów, tekstów. Wszystko poskładane czytelnie, bez niepotrzebnego kombinowania (jak to ma czasem miejsce w regularnych wydaniach). Tekstu nadziubdziane jak za dawnych czasów, a przynajmniej tak się wydaje dzięki składowi. Właściwie jedyne czego mi zabrakło pod względem zawartości to recki Widgeta i Downtown Special Kunio-kun's Historical Period Drama! (to bardziej rozumiem bo kart był ledwo dostępny i cały w krzaczkach, ale jednak warto było go wspomnieć bo to lepsza gierka od RCR) ale reszta wymiata.

Edytowane przez łom
  • Lubię! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano
Godzinę temu, K.Adamus napisał:

A jak pachnie!

Ukryj zawartość

20230214_140720.thumb.jpg.2a278990dceeb08f9b9ff0e52ff300fc.jpg

Dotykasz bez rękawiczek?! ;)

Swoją drogą to wspaniałe uczucie gdy są dwa extrimki w jednym tygodniu. :fsg:

Opublikowano
Godzinę temu, Szklarski napisał:

Swoją drogą to wspaniałe uczucie gdy są dwa extrimki w jednym tygodniu

Dla czytającego na pewno, dla piszących dzien zlewa się z nocą a żona zapomina, jak wyglądasz.

Nie no, żartuje, my też się jaramy jak wołowinka w Zahirze ;]

• Haha 1
Opublikowano

Pierwsze wrażenia to: przyjemne w dotyku, gładkie strony, No i ładnie pachnie. Co mi się rzuciło w oczy to konkurs z kuponem na 1/5 strony, do wycięcia. Raczej nikt nie będzie wycinał swojego egzemplarza, chyba ze ci, co kupili po 8 sztuk :) 

Opublikowano

Jakosc wykonania top. Balem sie powtorki z remastera numeru pierwszego ale cala kompozycja zagrala. Screeny wyrazne, arty nierozmazane, zapach jak sprzed lat. Na minus zagiety rozek wiec nie jest i d e a l n i e  ale przezyje.