kotlet_schabowy 2 733 Opublikowano 11 czerwca 2023 Opublikowano 11 czerwca 2023 Zamówiłem sobie i otrzymałem niedawno ten numer specjalny razem z Saturnem Extreme, bo przy premierze go odpuściłem (ot Pegaza nigdy nie miałem i jakąś potężnym uczuciem do niego nie pałam, jak zresztą generalnie do ery 8 bitów), ale po jakimś czasie uznałem, że to jednak błąd, choćby dlatego, że takie edycje specjalne to wartość sama w sobie, a przecież zawsze coś do poczytania się w środku znajdzie. No i po lekturze może połowy (i przewertowaniu całości) magazynu mogę powiedzieć tylko, że wyszło świetnie. Począwszy od szaty graficznej (ogólna estetyka), przez ogólny pomysł na to, jak pisać o gierkach (mniejsze i większe recki zestawu tytułów niekoniecznie stricte najlepszych na NESie, ale znanych i lubianych przez polskich graczy), aż po publicystykę i wspomnienia. Nawet potencjalnie niezbyt interesujący mnie art o scenie okazał się lekki w czytaniu. Zwyczajnie sięgam sobie po pismo i wciąga mnie prawie każdy jego fragment, a ostatnimi miesiącami ciężko było o takie zjawisko. Super. 1 1 Cytuj
Benson 23 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 Taka ciekawostka: https://fb.watch/oriTO73rHr/ Cytat nakład Pegasus Extreme już się wyprzedał i choć pytacie nas o niego - nic nie możemy zrobić, bo go fizycznie nie ma, został tylko rynek wtórny. Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 20 listopada 2023 Opublikowano 20 listopada 2023 To może czas najwyższy na wersję PDF ? Cytuj
K.Adamus 688 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Wszystko zawarłem w swobodnej części wypowiedzi. 2 Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego 18 minut temu, K.Adamus napisał: Wszystko zawarłem w swobodnej części wypowiedzi. Nieważne. Jest zmiana warty, a sprawa jest polityczna, więc wymaga ponownych zeznań. No. A Eskimos podpadł za te osiem sztuk, więc to też jest mocno podejrzane. ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi