Square 8 648 Opublikowano 1 grudnia 2022 Opublikowano 1 grudnia 2022 No to było pisane tu, że powstaje. Jak ruszyły pre-ordery to tęż od razu pojawiło się info na forumku. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 1 grudnia 2022 Opublikowano 1 grudnia 2022 18 minut temu, Square napisał: No to było pisane tu, że powstaje. Jak ruszyły pre-ordery to tęż od razu pojawiło się info na forumku. No nie bylbym tego taki pewien. Jakos pierwszy post jest od Shena. Cytuj
Square 8 648 Opublikowano 1 grudnia 2022 Opublikowano 1 grudnia 2022 No po to jest społeczność. Roger pisał, że miał wrzucić i go użytkownicy ubiegli. Przecież to nie jest limitowany nakład, ani info nie pojawiło się kilka dni później czy coś. Cytuj
ProstyHeker 1 884 Opublikowano 1 grudnia 2022 Opublikowano 1 grudnia 2022 Chip & Dale zamówione! Pamiętacie, że na piracie te gierki nazywały się Chip & Dales? Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 1 grudnia 2022 Opublikowano 1 grudnia 2022 2 godziny temu, Jontek80 napisał: Przede wszystkim tu i w magazynie. O puszczce pandory i innych rzeczach pisali. Może będzie w nowym numerze. To dopiero ruszyło wczoraj. No i piszesz ze nie masz fejsa i przegladasz retronics, a przecie oni tylko na fejsie piszą, strona retronics nie działa. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 1 grudnia 2022 Opublikowano 1 grudnia 2022 8 minut temu, grzybiarz napisał: Może będzie w nowym numerze. To dopiero ruszyło wczoraj. No i piszesz ze nie masz fejsa i przegladasz retronics, a przecie oni tylko na fejsie piszą, strona retronics nie działa. Na allegro przegladalem. Kupuje od nich top secrety. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 1 grudnia 2022 Autor Opublikowano 1 grudnia 2022 2 godziny temu, Jontek80 napisał: No nie bylbym tego taki pewien. Jakos pierwszy post jest od Shena. Było info w temacie numeru zerowego o ile sie nie myle. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 1 grudnia 2022 Opublikowano 1 grudnia 2022 24 minuty temu, Shen napisał: Było info w temacie numeru zerowego o ile sie nie myle. Wiem ze kiedys Roger cos tam o tym wspominal czy bysmy nie chciali bo mu sie cos takiego widzi. Ale nie bylo oficjalnie ogloszone. Cos jak ten nr 1 z reedycji. Tez jakos tak bokiem troche przeszlo. Mam nadzieje ze ten pegasus bedzie na lepszym papierze. Cytuj
gnysek 9 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 16 godzin temu, Roger napisał: A też trzeba było zrobic jakieś gwarancje, że mimo iż wydawca jest w szpitalu to magazyn będzie dalej wychodził, bo ktoś ogarnia cała resztę. Dzięki za tak wyczerpującą odpowiedź, to akurat dość ważne zdanie w związku z problemami drugiego magazynu i wszelkich crowdfundingów nie powiązanych z PSX Extreme. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 15 godzin temu, Jontek80 napisał: Na allegro przegladalem. Kupuje od nich top secrety. offtop, ale to samo. Tylko wkurza mnie wieczne narzekanie tego głównego gościa, na ceny papieru, na słabe zainteresowanie (a wydają jakieś niszowe pierdoły poza TS/Bajtkiem), na klientów allegro... Poza tym ostatnio jak zamówiłem coś w preorderze, to tak długo czekałem i się nie doczekałem... pojechali na dwutygodniowy urlop, zamiast stanąć na rzęsach i przed wyjazdem wysłać paczki - choćby i wsadzić do paczkomatów. Teraz te numery ze zrzutki, to była mowa o listopadzie, a jednak już grudzień i chyba dopiero wysyłają. Ciekawe kiedy mi wyślą - wpłaciłem im kasę na zrzutkę w czerwcu. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 2 grudnia 2022 Autor Opublikowano 2 grudnia 2022 27 minut temu, grzybiarz napisał: offtop, ale to samo. Tylko wkurza mnie wieczne narzekanie tego głównego gościa, na ceny papieru, na słabe zainteresowanie (a wydają jakieś niszowe pierdoły poza TS/Bajtkiem), na klientów allegro... Poza tym ostatnio jak zamówiłem coś w preorderze, to tak długo czekałem i się nie doczekałem... pojechali na dwutygodniowy urlop, zamiast stanąć na rzęsach i przed wyjazdem wysłać paczki - choćby i wsadzić do paczkomatów. Teraz te numery ze zrzutki, to była mowa o listopadzie, a jednak już grudzień i chyba dopiero wysyłają. Ciekawe kiedy mi wyślą - wpłaciłem im kasę na zrzutkę w czerwcu. Czytam już o tym urlopie trzeci raz, zapętliłeś się. Daj ludziom odpocząć. Gazetki dla dzieci zamowiles, a przezywasz od kilku miesiecy, jakby ci nie wysłali lekow ratujacych zycie. Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 to chyba kto inny pisał wcześniej Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 2 grudnia 2022 Autor Opublikowano 2 grudnia 2022 1 minutę temu, grzybiarz napisał: to chyba kto inny pisał wcześniej 1 Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 Ale masz pamięć, post z sierpnia, sam zapomniałem no i dosłownie nie pisałem o jaką gazetę chodzi Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 2 godziny temu, grzybiarz napisał: Ale masz pamięć, post z sierpnia, sam zapomniałem no i dosłownie nie pisałem o jaką gazetę chodzi Podobno juz wyslali. Tak twierdzili w listopadzie. Jako ze ja mieszkam w UK to conajmniej 2 tygodnie trzeba dodac. Wiem ze robia zrzutke na kolejne numery. Pewnie sie dorzuce ale dopiero w styczniu. Choc obstawiam ze ten numer 12 to juz koniec. Co do opoznien to ksiazka z idea ahead o c64 miala byc chyba na wielkanoc czy nawet wczesniej. Juz mieli drukarnie i dodatki gotowe a do tej pory cisza. O dziwo te akcje z allegro wychodza im sprawnie a te ze zrzutki to jakas tragednia. Kazdy projekt opozniony. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 2 grudnia 2022 Opublikowano 2 grudnia 2022 Dlatego po akcjach z amigą omijanie zrzutki na zbieram.to. Zero kontaktu, pełna olewka, brak jakichkolwiek informacji. Co do allegro to zamówię, jak coś to przynajmniej hajsu nie stracę. 1 Cytuj
Eskimos 88 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 Allegro jest silne i bezwzględne. Nie dostarczysz? Ban. A ban profilu firmowego to jeszcze więcej problemów.Dlatego zamawiamy PEGASUS Extreme kto jeszcze nie zamówił, raz dwa! Cytuj
gnysek 9 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 Btw. Pixel oficjalnie padł, PE podobno jednak zostaje. Cytuj
Eskimos 88 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 Tak, już dotarła informacja. Dlatego tym bardziej trzeba wspierać PSXa. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 2 godziny temu, gnysek napisał: Btw. Pixel oficjalnie padł, PE podobno jednak zostaje. Szkoda. Nie lubilem ale kupie ostatni numer na pamiatke. Cytuj
gnysek 9 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 (edytowane) W dniu 1.12.2022 o 16:49, Roger napisał: Pegasus to oddzielny temat - on się finansuje ze sprzedaży na allegro, jak będzie około 1200 sztuk sprzedanych to już pewnie wychodzi mniej więcej na zero Uff, bariera przebita. Edytowane 5 grudnia 2022 przez gnysek Cytuj
grzybiarz 10 301 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 Szkoda że nikt tam nie poprawił kosztów wysyłki i będą 1200 zł w plecy, bo paczkomaty kosztują już 9,99 a nie 8,99. 1 Cytuj
LeifErikson 1 111 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 Ten licznik pokazuje liczbę użytkowników, a nie liczbę egzemplarzy. Zakładam, że sporo osób brało więcej niż 1 sztukę, więc liczba sprzedanych sztuk pewnie w okolicach 2000 już jest, ale może Roger zdradzi więcej na ten temat. Cytuj
Eskimos 88 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 40 minutes ago, grzybiarz said: Szkoda że nikt tam nie poprawił kosztów wysyłki i będą 1200 zł w plecy, bo paczkomaty kosztują już 9,99 a nie 8,99. Z tego co wiem jak się wystawia na Allegro, to jest z góry zdefiniowana kwota paczkomatów. Nie powinni pobrać nic więcej. Nie można tej kwoty chyba zmienić nawet. Cytuj
gnysek 9 Opublikowano 5 grudnia 2022 Opublikowano 5 grudnia 2022 (edytowane) Godzinę temu, grzybiarz napisał: Szkoda że nikt tam nie poprawił kosztów wysyłki i będą 1200 zł w plecy, bo paczkomaty kosztują już 9,99 a nie 8,99. Nie będą, sprawdziłem na stronie InPostu i na Allegro jest niższa cena: Bardziej w plecy są pewnie marżą Allegro. Edytowane 5 grudnia 2022 przez gnysek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi