Sebas 1 586 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 (edytowane) Zaś jakieś sranie na kapitalizm i baba wygląda jak trans ja pierdole. Daliby se siana i zrobili normalny film bez odpałów oh well, w tym roku też nie muszę iść do kina w sumie Edytowane 7 kwietnia 2023 przez Sebas Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 z jednej strony Mangold, z drugiej - te spoilery z 4chana wydają się być prawdziwe Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Mnie najbardziej razi, że znowu wrogami są naziści. Już Ostatnia Krucjata była wtórna, ale przynajmniej ratowała się humorem. Także dla mnie ranking filmów wygląda tak jak wychodziły. Zobaczymy, czy ta część podtrzyma trend i będzie najsłabsza. Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 (edytowane) Filmy to: 1>>>3>>>>>>>2 Właśnie wygooglowałem ten leak z 4chana. Jak oni Spoiler wymażą Indy 'ego i wszystkie wydarzenia z poprzednich filmów to disney chyba faktycznie kupił lucas arts, żeby wysrać się na każdą markę Lucasa Edytowane 7 kwietnia 2023 przez Sebas Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 No ku.rwa nie wiem ile jeszcze potrzeba wam dowodow ze wlasnie tak jest. Cytuj
Quantum Flux 160 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2023 Te leaki są właśnie najgorsze. Niby Mangold całkowicie zanegował ich zgodność z rzeczywistością, ale z drugiej strony pewności mieć nie można do czasu premiery. Disney ostatnimi czasy zasłynął ze szmacenia kultowych marek, także wszystko możliwe niestety. Z drugiej strony podali informację, że piąta część cyklu zwieńczy jednocześnie całą serię raz na zawsze i chyba z tego względu byłoby poważną wtopą kończyć historię legendarnej postaci jakimś guanem scenariuszowym. Domyślam się też, że będą to podtrzymywać do momentu aż Ford nie kopnie w kalendarz. Sam film będzie miał oficjalną premierę 18 maja na festiwalu w Cannes i wtedy powinny wlecieć jakieś pierwsze opinie czy tam recenzje, a będzie to blisko 6 tygodni przed światową premierą w kinach. Takie Królestwo Kryształowej Czaszki w Cannes pokazali tylko 4 dni przed ogólnoświatowym wypuszczeniem do kin. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 8 minut temu, Quantum Flux napisał: am film będzie miał oficjalną premierę 18 maja na festiwalu w Cannes i wtedy powinny wlecieć jakieś pierwsze opinie czy tam recenzje, a będzie to blisko 6 tygodni przed światową premierą w kinach. Takie Królestwo Kryształowej Czaszki w Cannes pokazali tylko 4 dni przed ogólnoświatowym wypuszczeniem do kin. i tez w Cannes miała premierę Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Opublikowano 7 kwietnia 2023 24 minuty temu, Quantum Flux napisał: Domyślam się też, że będą to podtrzymywać do momentu aż Ford nie kopnie w kalendarz. Ja gdzieś czytałem, że sam Ford to gdzieś powiedział, że póki siedzi na łez padole, to innego Indyego nie ma oprócz niego. Cytuj
Quantum Flux 160 Opublikowano 7 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2023 24 minuty temu, Faka napisał: Ja gdzieś czytałem, że sam Ford to gdzieś powiedział, że póki siedzi na łez padole, to innego Indyego nie ma oprócz niego. W 2019 powiedział, że Indianę zabiera wraz ze sobą do grobu. https://www.nme.com/news/harrison-ford-no-one-will-replace-me-as-indiana-jones-when-i-give-up-the-role-2493103 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Gdyby ktoś był zainteresowany, wycieka 6 minutowa scena z Indygo. W spoilerze daje link, ale mogą w każdej chwili usunąć: Spoiler wrzućcie ten link https://www.youtube.com/watch?v=pnqbjapN_OY do tego konwerter https://www.flvto.biz/lpsgzhlrz/ Cytuj
Quantum Flux 160 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 8 kwietnia 2023 53 minuty temu, Kalel napisał: Gdyby ktoś był zainteresowany, wycieka 6 minutowa scena z Indygo. W spoilerze daje link, ale mogą w każdej chwili usunąć: Pokaż ukrytą zawartość wrzućcie ten link https://www.youtube.com/watch?v=pnqbjapN_OY do tego konwerter https://www.flvto.biz/lpsgzhlrz/ Kusi diabelnie, ale chyba sobie zostawię do kina już. Opinie o scence generalnie raczej mocno pozytywne Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Opublikowano 8 kwietnia 2023 dużych spoilerów nie ma, mocne wrażenia pościgu z rikszą z świątyni zagłady. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Opublikowano 8 kwietnia 2023 Zapowiada się zajebiście! Po trailerze widać, że będzie dużo CGI. Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Czekam aż Ford dożyje setki i będą kręcić część dziejącą się w latach 80-tych. Może będzie bredgensa tańczył. Cytuj
Quantum Flux 160 Opublikowano 16 maja 2023 Autor Opublikowano 16 maja 2023 Jak dla mnie bardzo spoko ten fragment, ale bez szału. Obraz wygląda jakby nałożyli jakiś meksykański filtr? Tak zdecydowanie za dużo ciepła moim okiem. Cytuj
Quantum Flux 160 Opublikowano 18 maja 2023 Autor Opublikowano 18 maja 2023 Dzisiaj premiera w Cannes i będzie wiadomo raczej czy przecieki były prawdziwe. Ale skubany się trzyma jak na 80 lat Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 https://www.rottentomatoes.com/m/indiana_jones_and_the_dial_of_destiny a jebac Cytuj
dominalien 266 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 Jak się Amerykanom nie za bardzo podoba to musi być masakra. Cytuj
Quantum Flux 160 Opublikowano 19 maja 2023 Autor Opublikowano 19 maja 2023 Grubo Co ciekawe z recenzji wynika, że piąta część jest lepsza od czwartej, ale oceny są znacznie niższe. No poprzeczka nie była też zawieszona wysoko w tej kwestii, co trzeba przyznać. Aż jestem ciekaw samego zakończenia bo opinie są mocno różne - od reakcji wywołujących uśmiech i poczucie spełnienia do swego rodzaju niesmaku sprawiającego, że ufo kończące kryształową czaszkę wydaje się być subtelne i nie tak bardzo oderwane od rzeczywistości. Ale jak ktoś narzeka na bezpieczną historię i sporo postrzelonych trupów to jest to jednak jakaś rekomendacja dająca nadzieję. Do kina się na pewno wybiorę i jak rzeczywiście film będzie partactwem zgodnym z ocenami "szanownych krytyków" to z przyjemnością go objadę Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 ciekawi mnie zakończenie filmu, bo wszyscy mówią że jest dość... kontrowersyjne. 1 Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 No ja zgaduje, ze wraz z obecnym trendem niszczenia kultowych marek przez wokego.wno, nowym IJ zostaje ta babka bo przeciez czemu by nie, skoro glownie ona jest w trailerach xD Cytuj
Shen 9 679 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 20 minut temu, Mejm napisał: No ja zgaduje, ze wraz z obecnym trendem niszczenia kultowych marek przez wokego.wno, nowym IJ zostaje ta babka bo przeciez czemu by nie, skoro glownie ona jest w trailerach xD Lepsza babka, niż ten przygłupi syn z poprzedniego filmu Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 19 maja 2023 Opublikowano 19 maja 2023 Ja pójdę, po pierwsze mam w tym roku wyjątkową wenę do seansów kinowych, a po drugie, nigdy nie byłem na Indiana Jones w kinie i mam ostatnią szansę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi