Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

Opublikowano

Jakis nożyk za 350zl, awp za 75zl i dwie m4 z tłumikiem nitro po 40zl każda. 

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 27,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Przepraszam za mały "serious time". Nie chcę psuć zabawy, ale napiszę raz i sobie idę.   Od lat nie biorę udziału w zabawie z przyczyn, które zachowam dla siebie, żeby nie wyjść na grincha.

Opublikowano

Nie wpisywałem sie do tegorocznej imprezy ale Pan @Bzduras wyszedł przed szereg

Juz został upomniany za samowolkę :gigabeta:

Chciałem zaznaczyć też, że z racji niepewnej sytuacji z zatrudnieniem nie biorę udziału i kolejnych giftów przyjmować nie będę bo trochę nie smacznie to będzie wyglądać gdy nie mogę się z cichacza odwdzięczyć :(

Screenshot_2022-12-19-12-33-01-681_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg

Screenshot_2022-12-19-12-32-54-667_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg

Screenshot_2022-12-19-12-32-39-980_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg

Opublikowano

Sytuacja jest bardzo pewna, masz dwie gierki i DLC do GOTY 2022, więc będziesz miał co robić przez jakiś czas :boski_miszcz:

No i się wychyliłem, żeby za moment @Pupcio mnie skarcił :nosacz:

image.thumb.png.ac8ffa89c0d4b93c170d1c637232e775.png

Ninejszym dziękuję i tym giftem zamykam kolekcję klasycznych Fajnali na steamku <3

Opublikowano

Nie że ty takie gówno chciałeś młody od gwiazdora :spicy:

Opublikowano

Są święta, więc wybaczę Ci te bluźnierstwo kolego :lapka:

Opublikowano

Bzduras: "no w tym roku nie będę szalał bo bieda hehe"

Też Bzduras:

1387149847_Zrzutekranu2022-12-19130629.png

Co rodzina PC to PC 

Na konsolach każdy walczy o swoje przetrwanie w czasach gier za 3 i pół bomby! :nosacz2:

Opublikowano

I już pobiera, i już, i pewnie grać będzie. Bezczelna ta młodzież teraz :nosacz2:

Opublikowano
  • Autor

Co roku to samo, gorzej niż dzieci, poczekajcie do wyprzedaży/świąt :[

Opublikowano

Oj tam, oj tam. Czapkę Mikołaja mam? Mam. Więc mogę rozdawać prezenty przed świętami, o! :nosacz3:

Opublikowano

To w sumie wszystko wina Bzdurasa :gigabeta:

Opublikowano

Razem z @pawelgr5? Niech włączy steama to zobaczysz, jak kończy się pyskowanie do Zbyszka :vegeta_smile:

Opublikowano

Trzymaj sie tam Velius i pamietaj ze niektorzy swieta maja caly rok! Piekny prezent od Pana Bzdurasa. Bedzie mocno grane. Dzieki wielkie jeszcze raz!

dying light.png

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

Dopóki portfel pozwala... trzeba jakoś rozruszać ten temat, wprawić ludzi w nastrój do śmigania z karpiem i sączenia barszczu z uszkami.

Opublikowano

No niekoniecznie, kolego pupcio, bo właśnie poszedłem zrobić sobie kawkę na rozgrzanie, wracam, a tu na ekranie...

image.thumb.png.f1d886b3bbd62961b591e48527b6c027.png

Niech mnie huy jasny :banderas: Dziękuję panu @Velius, zaorane, zasiane, zebrane, a potem jeszcze przetworzone i sprzedane rolnikowi! Idę ściągać i grać, ayyyyyyy :fsg: Poczuj magię tych świąt, nynynyny

A chwilę po wysłaniu tego posta jeszcze dorzucił do pieca pan @PiPoLiNiO :obama: Chcecie mnie dzisiaj zabić, zajechać i pogrzebać? Dzięki, najlepsza część Finala i jak któryś się zacznie kłócić to posypią się wióry :gigabeta:

image.thumb.png.51a47132c419f6689f0f721e3433a50a.png

Opublikowano

No panie, instalka już idzie, będą święta jak w 1998 - kołderka, ekran i pakowanie Squalla na Snow Lionach, a obok otwarty segregator:

Spoiler

WQ4dt4T.jpg

aM7VhMi.jpg

:banderas: