Opublikowano 18 grudnia 20222 l Jakis nożyk za 350zl, awp za 75zl i dwie m4 z tłumikiem nitro po 40zl każda.
Opublikowano 18 grudnia 20222 l Muszę zacząć grać więcej w CS:Go bo moje karty po 10 groszy to daleka droga do fortuny:)
Opublikowano 19 grudnia 20222 l Nie wpisywałem sie do tegorocznej imprezy ale Pan @Bzduras wyszedł przed szereg Juz został upomniany za samowolkę Chciałem zaznaczyć też, że z racji niepewnej sytuacji z zatrudnieniem nie biorę udziału i kolejnych giftów przyjmować nie będę bo trochę nie smacznie to będzie wyglądać gdy nie mogę się z cichacza odwdzięczyć
Opublikowano 19 grudnia 20222 l Sytuacja jest bardzo pewna, masz dwie gierki i DLC do GOTY 2022, więc będziesz miał co robić przez jakiś czas No i się wychyliłem, żeby za moment @Pupcio mnie skarcił Ninejszym dziękuję i tym giftem zamykam kolekcję klasycznych Fajnali na steamku <3
Opublikowano 19 grudnia 20222 l Bzduras: "no w tym roku nie będę szalał bo bieda hehe" Też Bzduras: Co rodzina PC to PC Na konsolach każdy walczy o swoje przetrwanie w czasach gier za 3 i pół bomby!
Opublikowano 19 grudnia 20222 l I już pobiera, i już, i pewnie grać będzie. Bezczelna ta młodzież teraz
Opublikowano 19 grudnia 20222 l Autor Co roku to samo, gorzej niż dzieci, poczekajcie do wyprzedaży/świąt
Opublikowano 19 grudnia 20222 l Oj tam, oj tam. Czapkę Mikołaja mam? Mam. Więc mogę rozdawać prezenty przed świętami, o!
Opublikowano 19 grudnia 20222 l Razem z @pawelgr5? Niech włączy steama to zobaczysz, jak kończy się pyskowanie do Zbyszka
Opublikowano 19 grudnia 20222 l Trzymaj sie tam Velius i pamietaj ze niektorzy swieta maja caly rok! Piekny prezent od Pana Bzdurasa. Bedzie mocno grane. Dzieki wielkie jeszcze raz! Edytowane 19 grudnia 20222 l przez pawelgr5
Opublikowano 19 grudnia 20222 l Dopóki portfel pozwala... trzeba jakoś rozruszać ten temat, wprawić ludzi w nastrój do śmigania z karpiem i sączenia barszczu z uszkami.
Opublikowano 19 grudnia 20222 l No niekoniecznie, kolego pupcio, bo właśnie poszedłem zrobić sobie kawkę na rozgrzanie, wracam, a tu na ekranie... Niech mnie huy jasny Dziękuję panu @Velius, zaorane, zasiane, zebrane, a potem jeszcze przetworzone i sprzedane rolnikowi! Idę ściągać i grać, ayyyyyyy Poczuj magię tych świąt, nynynyny A chwilę po wysłaniu tego posta jeszcze dorzucił do pieca pan @PiPoLiNiO Chcecie mnie dzisiaj zabić, zajechać i pogrzebać? Dzięki, najlepsza część Finala i jak któryś się zacznie kłócić to posypią się wióry
Opublikowano 19 grudnia 20222 l No panie, instalka już idzie, będą święta jak w 1998 - kołderka, ekran i pakowanie Squalla na Snow Lionach, a obok otwarty segregator: Spoiler
Opublikowano 19 grudnia 20222 l Jak tak dalej pójdzie, to u niektórych wishlista się skończy jeszcze przed świętami