Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 27,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Kilka osób zaczepiło mnie ze nie ma jeszcze tematu świątecznego i jakos nie był to priorytet z uwagi na to co sie do okoła nas dzieje, ale tradycja to tradycja i temat powraca już 8 rok z rzędu wiec j

Opublikowano

@Figuś Wstyd się przyznać ale BGII nigdy nie ukończyłem stąd znalazło się na liście, denerwowało mnie za dzieciaka brak otwartej mapy jak w pierwszej części. Będzie okazja żeby to nadrobić :wub: Pięknie dziękuje. 

DLC do najlepszego indyczka też mocno cieszy, mam w planach ograć na steam decku w te święta:D 

spacer.png

Opublikowano
  • Autor

q6sP1Cq.png

Człowiek w trasie kilka godzin bo korki, przyjezdza do domu, odpala Steam i gleba. @Moldari @Grabekzaatakowali wspanialymi prezentami i poprawili humor. Góra prezentów i tyle dobroci :banderas:

I jeszcze Ficuś wjechał na dobranoc i pozamiatane, dziekuje pieknie, gierka oczywiscie sztos.

cR2MYUC.png

Opublikowano

Usuwasz gry z listy życzeń żeby już więcej nie wyłapać, bo od stycznia prawdopodobnie na kuroniówce to wyłapujesz od @Daffy z nie nacka

HZVBoDG.png

743908661012725942.gif?size=96&quality=l743908661084160173.gif?size=96&quality=l

Opublikowano

Pisałem sobie wrażenia z mafijnego prezentu Bzdurasa a tu kolejny prezent :obama:

Zrzut-ekranu-2022-12-23-201129.jpg

Guess I'm baba now :gachigasm: Wielkie dzięki Velsu:wub:

Opublikowano
  • Autor

A sie okazuje ze to nie koniec dnia, @tomzaczzałożył gacie mikołaja i wcisnal mi coś pod poduche jak już sie powoli szykowałem do snu :obama:

UhNWYz1.png

Pieknie dziekuje wariacie.

Opublikowano
12 godzin temu, Pupcio napisał:

Nie mam pojęcia co to ale oby były gołe anime baby. Wielkie dzięki Figusia :bolduper:

Spoiler alert - nie ma. A gdyby były gołe, to...

hansenlol.jpg

Ale gra zacna. Będę stale polecał. Nawet dziś otrzymała kolejny update.

Opublikowano

image.png

@Velius po nocach rzuca z zaskoczenia, dziękuję!

Opublikowano

@Suavek jak się rozkręcił w nocy, chyba renifery mu spać nie dawały ;) Dziękuję za piwko, Twoje zdrowie!

spacer.png

Opublikowano
  • Autor

Ja ledwo oczy przecieram z samego rana a tutaj takie coś :obama:@Kosmostak wjechał z prezentem pod choinke ze nie wytrzymała :banderas:Ależ prezent wspanialy, bardzo dziekuje.

rGFIKTR.png

Opublikowano

Człowiek wstaje rano, odpala PC, a tam od razu kopy na morde od @Velius. Tak można zaczynać wigilię :banana-santa::banana-santa: Dzięki mordeczko. Przy okazji, wszystkim zdrowych i wesołych świąt :santa:

PS. Nie wiesz kim jest Joe Danger? Zagraj koniecznie!

Brak opisu.

Opublikowano
  • Autor

@PiPoLiNiObrutalnie probuje mnie tu nagabywać na jakies gierki ale sie nie dam xD A tak poważnie, bardzo dziekuje za gifta, ale bede zmuszony odrzucic, nie moja bajka i wiem ze nie odpale, wiec głupio mi przyjmować. Ale gest piękny.

Ujbn4iK.png

Opublikowano

W końcu dostałem gre o gołych anime babach :banderas:

Zrzut-ekranu-2022-12-24-094814.jpg

To będzie mój pierwszy raz więc jestem PODEKSCYTOWANY. Dzięki Suavek <3 ehh teraz by się przydał ten steam deck w bundlu z kołderką 

Opublikowano

Nie biorę co prawda udziału w zabawie w tym roku ale @sprite wszedł przez komin i zostawił pod choinką prezent

spacer.png

Dzięki :santa:

Opublikowano

Człowiek sobie spokojnie śpi a tu przez noc strzelają do niego giftami. Tak nie wolno. Nie miałem jak oddać :wujaszek: Za karę dzisiaj będzie się działo.

spacer.png

spacer.png