Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 27,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Kilka osób zaczepiło mnie ze nie ma jeszcze tematu świątecznego i jakos nie był to priorytet z uwagi na to co sie do okoła nas dzieje, ale tradycja to tradycja i temat powraca już 8 rok z rzędu wiec j

Opublikowano

@DaffyDopiero teraz wrzucam, bo w nocy ponad 39 stopni gorączki(niezłe święta co?) i nie miałem na nic siły. Bardzo dziękuje z całego serduszka 2

5xeT2XS.jpg

Opublikowano

Panowie @Veliusi @Malibu dojebali do pieca z numerem jeden, tego już nic nie przebije, spełnienie ostateczne, i weź tu teraz idź na kolacje wigilijną. Bardzo dziękuję, te coop akcje to jednak bomby.

velsu-i-malibu.png

Opublikowano

@Velius

Dziękuję Pięknie! Zawsze chciałem zagrać w ten symulator simsa post apo. 

Jak wrócę ze służby po 22 dzisiaj to będę grać Panie złoty :D

4rn9v42.png

Edytowane przez Starh

Opublikowano

@Starh żyje i rzuca prezentami :obama:Dzięki wielkie, głupio mi teraz, że spłukałem się i nie mam jak odpowiedzieć :(

spacer.png

spacer.png

Opublikowano
  • Autor

@Figuśnie wiem skąd, ale wyczarował prezent i wrzucił mi pod choine w ten świąteczny dzień. Ależ bedzie grane na steam decku zaraz, bardzo dziekuje :banderas:

3I8mo9R.png

QRWAAAA :obama::obama: @Kymelwrzuca pod choinke gierke z top 3 i mówi "Chyba bedzie ok" :obama: CO ZA MIKOŁAJ. Dziękuje serdecznie, brak słów, nawet nie mam jak spamować gifów bo mi sie ręce trzęsą jak to pisze.

aktTW1b.png

Opublikowano
45 minut temu, Bzduras napisał:

@Starh żyje i rzuca prezentami :obama:Dzięki wielkie, głupio mi teraz, że spłukałem się i nie mam jak odpowiedzieć :(

spacer.png

spacer.png

Panie nic nie trzeba się odwdzieczac ;) 

Chyba, ze kiedyś flaszeczka w Szczecinie xD 

Opublikowano
1 minutę temu, Starh napisał:

Panie nic nie trzeba się odwdzieczac ;)

A weź zerknij na Steama na chwilę.

Opublikowano

@Bzduras orzeł wylądował, powtarzam orzeł wylądował :hi::drakeyeah:

Jedyna gra PB, której nie przeszedłem 

CoLhEoj.png

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Biech Ci się wiedzie!

Kocham moją autokorektę

Opublikowano

Ja w sumie ogarnąłem całą moja friendliste ale nie gryzę to możecie dodawać i się nie wstydzić do friendow, wish lista szeroka ;)

Opublikowano
  • Autor

Od 3 dni próbuje kupic gifta jednej osobie i tylko przy niej mi wyskakuje ze cos poszlo nie tak, blad techniczny sprobuj ponownie :kekw:

Opublikowano

:newell: dal Ci bana za te wszystkie gifty :kaz:

Opublikowano

Suavek jaki ninja drop wrzucil jebany :banderas:

DLACZEGO MI NIE DZIALAJA OBRAZKI W ZADNYM FORMACIE. jezu serio ktos wylaczyl upload wlasnie teraz?spacer.png

Pieknie dziekuje chlopaki.

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano
Teraz, suteq napisał:

:newell: dal Ci bana za te wszystkie gifty :kaz:

Już raz tak było, chyba dwa lata temu :kekyayaya:

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, pawelgr5 napisał:

Suavek jaki ninja drop wrzucil jebany :banderas:

[url=https://postimages.org/][img]https://i.postimg.cc/VL7Jpr1L/tothemoon.png[/img][/url]

DLACZEGO MI NIE DZIALAJA OBRAZKI W ZADNYM FORMACIE. jezu serio ktos wylaczyl upload wlasnie teraz?

Wejdz na https://imgur.com/, wrzuc poprostu zdjecie i zarzuc tu link i powinno działać.

Opublikowano
6 minut temu, pawelgr5 napisał:

DLACZEGO MI NIE DZIALAJA OBRAZKI W ZADNYM FORMACIE. jezu serio ktos wylaczyl upload wlasnie teraz?

W edytorze posta na dole: Wstaw inne media - Wstaw grafikę z URL - wklejasz link do zdjęcia, w Twoim przypadku ten z końcówką .png

Opublikowano
  • Autor

Strach nawet komuś tutaj odpowiedzieć na posta bo zaraz sie zarobi lepe na ryj :obama:@pawelgr5jaki mi sprawił piekny prezent, bardzo dziekuje, nie wiem co powiedzieć.

PWlR6Ff.png

Co za szalony czas, wszyscy jestescie pozytywnie poyebani i to dzieki wam ten czas jest taki wyjątkowy, nie ma drugiego takiego miejsca i takich ludzi jak wy.

Opublikowano

@pawelgr5 pierogi już chyba ulepił, bo wcisnął czerwony kubrak i poleciał na łowy :obama:Ależ to jak wścieknięte wleci na deczku dzisiaj, dzięki!

spacer.png

Opublikowano

Ja dzis smigam do brata na wigilie wiec pierogi ulepily sie za mnie! Kurde no myslalem ze bedzie grupo tak po 20 ale sam nie wiem o ktorej wroce a wishlisty mocno juz sie pozmienialy. Wspaniale swieta chlopaki. Jak co roku. I jak co roku pamietajcie ze nie biore udzialu.

Opublikowano

Oj, jest kosior, na decku będziesz pan zadowolony :banderas:

Opublikowano

Święta będą chyba pod znakiem Vampire Survivors :leo: świetne na krótkie sesje ale samochodziki też już ściągam i jadę na turnee dwudniowe ze Steam Deck:santa: