Opublikowano 24 grudnia 20222 l @DaffyDopiero teraz wrzucam, bo w nocy ponad 39 stopni gorączki(niezłe święta co?) i nie miałem na nic siły. Bardzo dziękuje z całego serduszka
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Panowie @Veliusi @Malibu dojebali do pieca z numerem jeden, tego już nic nie przebije, spełnienie ostateczne, i weź tu teraz idź na kolacje wigilijną. Bardzo dziękuję, te coop akcje to jednak bomby.
Opublikowano 24 grudnia 20222 l @Velius Dziękuję Pięknie! Zawsze chciałem zagrać w ten symulator simsa post apo. Jak wrócę ze służby po 22 dzisiaj to będę grać Panie złoty Edytowane 24 grudnia 20222 l przez Starh
Opublikowano 24 grudnia 20222 l @Starh żyje i rzuca prezentami Dzięki wielkie, głupio mi teraz, że spłukałem się i nie mam jak odpowiedzieć
Opublikowano 24 grudnia 20222 l @Velius tylko czekał aż coś dodam do WL i od razu wyłapałem w czerep, przy jedynce zaniedbywałem naukę
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Autor @Figuśnie wiem skąd, ale wyczarował prezent i wrzucił mi pod choine w ten świąteczny dzień. Ależ bedzie grane na steam decku zaraz, bardzo dziekuje QRWAAAA @Kymelwrzuca pod choinke gierke z top 3 i mówi "Chyba bedzie ok" CO ZA MIKOŁAJ. Dziękuje serdecznie, brak słów, nawet nie mam jak spamować gifów bo mi sie ręce trzęsą jak to pisze.
Opublikowano 24 grudnia 20222 l 45 minut temu, Bzduras napisał: @Starh żyje i rzuca prezentami Dzięki wielkie, głupio mi teraz, że spłukałem się i nie mam jak odpowiedzieć Panie nic nie trzeba się odwdzieczac Chyba, ze kiedyś flaszeczka w Szczecinie xD
Opublikowano 24 grudnia 20222 l 1 minutę temu, Starh napisał: Panie nic nie trzeba się odwdzieczac A weź zerknij na Steama na chwilę.
Opublikowano 24 grudnia 20222 l @Bzduras orzeł wylądował, powtarzam orzeł wylądował Jedyna gra PB, której nie przeszedłem Edytowane 24 grudnia 20222 l przez Starh
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Ja w sumie ogarnąłem całą moja friendliste ale nie gryzę to możecie dodawać i się nie wstydzić do friendow, wish lista szeroka
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Autor Od 3 dni próbuje kupic gifta jednej osobie i tylko przy niej mi wyskakuje ze cos poszlo nie tak, blad techniczny sprobuj ponownie
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Suavek jaki ninja drop wrzucil jebany DLACZEGO MI NIE DZIALAJA OBRAZKI W ZADNYM FORMACIE. jezu serio ktos wylaczyl upload wlasnie teraz? Pieknie dziekuje chlopaki. Edytowane 24 grudnia 20222 l przez pawelgr5
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Teraz, suteq napisał: dal Ci bana za te wszystkie gifty Już raz tak było, chyba dwa lata temu
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Autor 3 minuty temu, pawelgr5 napisał: Suavek jaki ninja drop wrzucil jebany [url=https://postimages.org/][img]https://i.postimg.cc/VL7Jpr1L/tothemoon.png[/img][/url] DLACZEGO MI NIE DZIALAJA OBRAZKI W ZADNYM FORMACIE. jezu serio ktos wylaczyl upload wlasnie teraz? Wejdz na https://imgur.com/, wrzuc poprostu zdjecie i zarzuc tu link i powinno działać.
Opublikowano 24 grudnia 20222 l 6 minut temu, pawelgr5 napisał: DLACZEGO MI NIE DZIALAJA OBRAZKI W ZADNYM FORMACIE. jezu serio ktos wylaczyl upload wlasnie teraz? W edytorze posta na dole: Wstaw inne media - Wstaw grafikę z URL - wklejasz link do zdjęcia, w Twoim przypadku ten z końcówką .png
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Autor Strach nawet komuś tutaj odpowiedzieć na posta bo zaraz sie zarobi lepe na ryj @pawelgr5jaki mi sprawił piekny prezent, bardzo dziekuje, nie wiem co powiedzieć. Co za szalony czas, wszyscy jestescie pozytywnie poyebani i to dzieki wam ten czas jest taki wyjątkowy, nie ma drugiego takiego miejsca i takich ludzi jak wy.
Opublikowano 24 grudnia 20222 l @pawelgr5 pierogi już chyba ulepił, bo wcisnął czerwony kubrak i poleciał na łowy Ależ to jak wścieknięte wleci na deczku dzisiaj, dzięki!
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Ja dzis smigam do brata na wigilie wiec pierogi ulepily sie za mnie! Kurde no myslalem ze bedzie grupo tak po 20 ale sam nie wiem o ktorej wroce a wishlisty mocno juz sie pozmienialy. Wspaniale swieta chlopaki. Jak co roku. I jak co roku pamietajcie ze nie biore udzialu.
Opublikowano 24 grudnia 20222 l @pawelgr5 Pięknie dziękuje, czaję się na ten tytuł od dłuższego czasu, mam nadzieje ,że godny następca Destruction Derby
Opublikowano 24 grudnia 20222 l Święta będą chyba pod znakiem Vampire Survivors świetne na krótkie sesje ale samochodziki też już ściągam i jadę na turnee dwudniowe ze Steam Deck