Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Featured Replies

• Odpowiedzi 496
  • Wyświetleń 27,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jako że to juz raczej koniec, chciałem wszystkim podziękować za udział w kolejnej edycji eventu. Gdy nadszedl listopad myslalem ze jest inflacja, tyle problemów ma każdy na głowie, nie ma sensu może z

• łzy mi poleciały chłopaki, ten rok nie pozwolił mi za bardzo grac w gry i siedzieć na forumku (choć próbuje zaglądać na tyle ile czas pozwala bo psxextreme forumek zawsze w sercu)  musiałem popra

• Kilka osób zaczepiło mnie ze nie ma jeszcze tematu świątecznego i jakos nie był to priorytet z uwagi na to co sie do okoła nas dzieje, ale tradycja to tradycja i temat powraca już 8 rok z rzędu wiec j

Opublikowano

Ale będzie grania po świętach na

wolnym :banderas: Tym razem rpg od @sprite

Ratujecie mnie Panowie o zaanektowaniu telewizora przez dziewoje 

HJOebg6.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przepraszam za mały "serious time". Nie chcę psuć zabawy, ale napiszę raz i sobie idę.

Od lat nie biorę udziału w zabawie z przyczyn, które zachowam dla siebie, żeby nie wyjść na grincha. ;) Ale pozwolę sobie na mały komentarz, żeby nie pisać osobno na chacie. ;)

Przez szereg trudnych spraw i problemów, które nagle wyskoczyły IRL, poważnie potrzebowałem odskoczni od codzienności. A mam wrażenie, że nieco więcej w tym roku na forum przesiedziałem, więc tytułowa zabawa była dobrym pretekstem i nieco w tym pomogła. Szczególnie w takim okresie.

Z mojej strony "udział" jest czysto symboliczny. Na "bomby" naprawdę nie mogę sobie obecnie pozwolić, a już na pewno nie dla wszystkich, dlatego szału nie ma z mojej strony. Niemniej jednak naprawdę szczerze chciałem dobrać co niektórym gierki, które sam uważam za fajne, interesujące, lub przy których sam spędziłem dużo czasu. Cena ceną, ale frajda frajdą. Serio liczę, że przynajmniej dacie tym tytułom prędzej czy później szansę.

Dlatego traktuję to wyłącznie jako symboliczne świąteczne piwko ode mnie, choć życzenia i intencje są jak najbardziej szczere. ;)

Jednocześnie to, czego mogłem się obawiać/spodziewać - sam otrzymałem kilka giftów. Dziękuję mikołajom serdecznie i doceniam. Niemniej jednak bardzo wszystkich proszę - i nie jest to odwrócona psychologia - nic mi już nie wysyłać. Raz, że nie czuję się dobrze przy znacznej różnicy cenowej podarków, a dwa, że przez wspomniane problemy IRL czasu na granie mogę mieć teraz jeszcze mniej, niż dotychczas. :/ No porobiło się, więc prędzej czas znajdę o grach pogadać, lub powspominać, niż samemu w nie grać...

Tak czy inaczej, dziękuję mikołajom, jak i pozostałym forumowiczom za fajną/szaloną społeczność.

yl5B7vH.jpg

12 godzin temu, Figuś napisał:

Wielkie dzięki @Suavek będzie grane

Super Hexagon jest niesamowity w swej prostocie. Teoretycznie można całość przejść w 6 minut. Teoretycznie... Mnie bicie rekordów zajęło ponad 20 godzin. :D

10 godzin temu, Pupcio napisał:

W końcu dostałem gre o gołych anime babach :banderas:

W zeszłych latach była moda na wręczanie sobie HuniePop. W sumie dziwię się, że jeszcze nikt nie wpadł tu na ten pomysł. ;) Ale Mirror, pomimo bycia hentajcem (po wgraniu uncensor patcha), to naprawdę fajna gra typu match-3. No ma zbereźne elementy, momentami wręcz chore przy kilku wątkach, ale jak na miks puzzli i RPG to grało się fajnie, szczególnie w tej cenie. W dodatku przystępny calak osiągnięć.

No i powiedzmy sobie szczerze - wolicie układać gemy w prostym Bejeweled 3, czy walczyć przy tym jednocześnie z cycatą amazonką lub elficą w Mirror? ;)

9 godzin temu, Ukukuki napisał:

@Suavek Szczerze mówiąc kompletnie gierki nie znam ale wygląda jak Twierdza :notbad: Na pewno sie zapoznam, dzięki :D

Na Steam mam niewiele godzin na liczniku, bo grałem w to jeszcze z fizycznego nośnika jakoś na studiach. Nawet nie będę próbował zliczyć, ile godzin, ale (za) duzo... Z tego co się orientuję lubisz strategie, zarówno Real-Time, jak i Grand Strategy. Knights of Honor to coś pomiędzy. Bardzo przystępna strategia z kilkoma fajnymi rozwiązaniami. Nie idealna, ale można tworzyć świetne scenariusze. No i OST sam w sobie jest cudowny. Niedawno wyszła część druga, ale z tego co widzę wygląda w dużej mierze na to samo, tylko w 3D.

Pokażę jeszcze z wdzięcznością, co mnie mikołaje zdążyli przynieść, za co serdecznie dziękuję, ale na tym kończymy w moim przypadku, bardzo proszę.

HoMM3 moja młodość i ulubiona odsłona serii. Wersji HD nie mam, tylko wersję GOG, ale kiedyś chętnie obadam.

io29In9.png

Figuś chyba śledzi moje rekomendacje YT, bo oglądałem ostatnio kilka materiałów o Symphony of the Night i serio rozważałem zapoznanie się z serią.

7VCM8zA.png

Tematycznie. :D

D0Ab9eo.png

Jednocześnie dziękuję też i przepraszam @Dr.Czekolada, który trafił świetnie w mój gust, ale naprawdę nie mogłem gry przyjąć... Ale zgaduję, że nic się nie zmarnuje. ;)

Zdrowia życzę, spokoju, i żeby życie się wszystkim układało. Bawcie się dobrze.

PS. Jeszcze mini-prezent dla organizatora ;) @Velius

Spoiler

9TJtq2k.jpg

Opublikowano

@Suavek nie gadaj, tylko wrzucaj coś na WL i rób publiczną! Cena gry niska? Majster, nie liczy się wydawanie furmanki kasy na grę, ale gest, pamięć i sprawienie radochy komuś. Tobie się to udało, więc daj innym szansę na rewanż ;)

Opublikowano
  • Autor

6tVGQcz.png

Miku-łaj @Suavekwyslal mi to wczoraj, ale mialem w planach odrzucenie bo juz w gierke gralem na Switchu, aczkolwek po głębszych przemysleniach zdecydowalem sie prezent przyjąć. I wszystko co napisał @Bzduraspowyżej to prawda.

Opublikowano

Się rzucili :obama: dzięki wielkie @pawelgr5!! Bardzo mi się podoba, będzie grane :banderas:Tak, mam decka od paru miesięcy :)

image.png

Opublikowano

No teraz jeszcze bardziej chcialbym posrtawic piwo Panu Suavkowi, albo chociaz gierke wyslac a tu sie nieda :/ 

Opublikowano

Wyczuwam potezna MOC w tym gifcie :obama:

spacer.png

Chlopaki moj budzet nie da rady przy takim bombardowaniu. Prosze o spokoj bo jade na oparach niestety. Pieknie dziekuje Panie @Rayos Niesamowicie tak ogrywac tego typu sztosy przenosnie!

Opublikowano

O kurcze dostałem tym samym z dwóch stron 

b75bdd4384b1414010fa1807475879d6c4dd7187

4ae81ed7c7599f60fa4bf7eb1da02544da981adb

Dziękuję za mocne uderzenie @Moldar i @Dr.Czekolada ale muszę przyjąć prezent od Pana Czeko Santy, bo jego pocisk był szybszy dosłownie o parę minut :santa:

Edytowane przez oFi

Opublikowano
  • Autor

hmmm

6 minut temu, Moldar napisał:

Już myślałem że obrażony czy co xD bo dostałem odrzucenie prezentu smile.gif

Sprawdz lepiej plecak czy czegos nie zgubiles

Opublikowano

Piękne dzięki @Rayos z tej okazji idę sobie jeszcze barszczyku zagotować z pierożkami

h6gbEg6.png

edit.

Pan Władza @Starh robi prezenty wysyłając gierki mafijne :obama: co prawda ja mam już ograne ale na PC są mody jeszcze co nie :spicy:

00uMMDn.png

Opublikowano

Gierki mafijne, bo czasem trzeba być tym złym :Coolface:

Opublikowano

Ostatnia delikatna partia malych giftow poleciala ode mnie. Koncze  bo troche cieniutko z funduszami. Dzieki za wspolna zabawe. Zajebiscie bylo jak zawsze!

Opublikowano

Czy to jakaś nowość na steam ze teraz juz nie podarowujemy komus "kopi gry" tylko "subskrypcje "? Czy to ja zaspałem?

Opublikowano

Rayos chyba wygrał w Totka, bo mnie ozłocili :O :obama:

Wszystkie z tych gier to sztosy!

W każda z nich chciałem bardzo zagrać!

Danga 3 - jedyna część, której nie udało mi się ograć na ps vita

Ruined King - jestem walnięty na punkcie Lore Lola od czasów Arcane, wiec wciagam po same bile te giereczke.

Ori - no co ja mogę powiedzieć, łezka leci.

Mam grania na cały rok! Chyba będę musiał kupić steam decka.

Nawet nie wiem co napisać, forumek zrobił mi znowu piękne święta. Dziękuje, z głębi mojego niebieskiego serca.

NyAkgD2.png

PsWnvgo.jpg

jU8fVZR.png

Edytowane przez Starh

Opublikowano
Teraz, Starh napisał:

Rayos chyba wygrał w Totka, bo mnie ozłocili :O :obama:

Wszystkie z tych gier to sztosy!

W każda z nich chciałem bardzo zagrać!

Danga 3 - jedyna część, której nie udało mi się ograć na ps vita

Mam grania na cały rok! Chyba będę musiał kupić steam decka 

NyAkgD2.png

PsWnvgo.jpg

jU8fVZR.png

Ale urwał!!!

Opublikowano
  • Autor

Dangana 3 to tam chyba nie bylo jak patrzylem wczesniej bo by dawno wlecial, topka gier. Mikołaj ma gust.