Skocz do zawartości

Forumkowy Steam Sale - Epizod VIII: Steam Deck Atakuje

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Velius napisał:

Dangana 3 to tam chyba nie bylo jak patrzylem wczesniej bo by dawno wlecial, topka gier. Mikołaj ma gust.

Pierwszych dwóch części pisałem nawet recenzje na PPe.

Opublikowano

Wishlista skasowana, bo po prostu nie dam rady więcej ograć, a i backlog spory, więc mam zabawy na pare lat.

Dzięki za wszystkie prezenty. Znowu się morda cieszy przy ich wręczaniu i dostawaniu. :wub:

Wszystkim życzę zdrowych, wesołych świąt! 

ps. Mam ze sobą biedalaptopa, więc gierki o wyższych wymaganiach odpalę po powrocie do domu (po nowym roku). Ale na szczęście vampire survivors chodzi na wszystkim :obama:

• Lubię! 1
Opublikowano

spacer.png

Człowiek sobie grzecznie siedzi i się nie wychyla, organizuje wigilię dla rodziny, ogarnia dzieci i kiedy w końcu ma czas o 2 w nocy patrzy a tu @Velius  oraz @Suavek zostawili prezenty pod e-choinką. Dziękuję wam z całego czarnego serca i mam nadzieję, że wszystkim biorącym udział w akcji spełnią się marzenia - zarówno te przyziemne, jak i te najambitniejsze.

Każdy ma swoje przygody, życie, zmartwienia i małe przyjemności jak i nieprzyjemności , ale proszę was bardzo pamiętajcie o jednym - jesteście wspaniałymi ludźmi! Wartościowymi, kochanymi, kochającymi i ważnymi dla wielu osób (nawet tych o których nigdy byście nie pomyśleli). Nawet jeśli życie rzuca Wam kłody pod nogi, potykacie się, przewracacie - zasługujecie na to by podać Wam rękę i was podnieść lub przynajmniej zawołać z daleka, że dacie radę! Tęcza (gejowska) pojawia się tylko po deszczu, a za każdą stromą górą jest dobry widok wstecz lub droga "z górki". Nie powiem, sam się trochę wzruszyłem, ale wszystko piszę szczerze i mam nadzieję, że los w przyszłości dla każdego będzie łaskawszy. Cieszmy się "naszym tajnym" (ja żonie nie mówię, bo musiałbym się nasłuchać) świętem i kochajmy się (no homo).

• Plusik 1
  • Lubię! 2
Opublikowano

@Moldar

Zwariowal :hype:

9ad156309903b4dbe63568e00b534e6be4235b51

Byłeś pierwszy i od razu dostałem zawrotu głowy od takiego prezentu. Dziękuję Mikołaju z calego serduszka - będzie grane na pewno, a i sprawdź swoje Mikołajowe konto, bo coś tam czeka na akceptację :cool:

Opublikowano

Wszyscy mnie już pozabijali prezentami, lista życzeń wyglada jak wioska po wizycie smoka w sredniowieczu, wiec nie jestem w stanie opisać szoku jaki przeżylem wstajac dzis rano i widząc prezent od @Shankor :whatuh:

bD93Ycd.png

Mordo kochana bardzo dziekuje, wspanialy prezent. Brak mi słów!

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

Heh no mocarna pobudka

Suavek od czasów warcraft 3, tower defense to moje ulubione mini gry więc trafiłeś idealnie

e3f464facdc3ed6e9a8350e6d4920032.jpg

Deus exa nigdy nie skończyłem, a zawsze chciałem, liczę, że na decku będzie elegancko działać :)

ee1c82e2f9669a7f31bf322b24ba3efe.jpg

No i tutaj chłopaków trochę porąbało, człowiek robi skromne gifty, a tu takie bomby lecą, po prostu "matko bosko co to tu się stanęło"

e3853951d498111d5f8932c2a0979fe6.jpg
4f3ab62d37a3b52e302bb3bef4f34a6d.jpg
1db9dc49b78979c928a64fb5cf209f0c.jpg

Wszystkim bardzo mocno dziękuję :)

• Plusik 3
  • Lubię! 2
Opublikowano

Patrząc na to co kupiłem na różnych promkach przez 7miesiecy na decku i co dobre duszyczki forumkowe sprezentowały pod choinkę to licząc dokładnie mam grania na jakieś 4lata do przodu xddd

@Kosmospięknie dziękuję, teraz nic nie chcesz ale ja to będę pamiętać, nie będziesz znać dnia ani godziny ;)

spacer.png

• Lubię! 3